Kocam ilk defa evi terketti...!

yazmışsın işte kafasına kaktım diye nesi hikaye ...
kırıldıysan boşan kimse kimsenin şamar oğlanı değildir..

Dönerse bu dediğinizi deniycem dönmezse ve ben ona şirket açmışım başka bir yere maaşlı çalışmaya girip bana taktığı borçları ödemeye başlarsam demekteki aşırı karaktersiz bir adamla evlenmişim bana çok büyük çok ağır bi ders olur

yalancı ve aşağılık olduğunu düşünüyorsan niye gitti diye üzülüyorsun ? kurtulmuş olman gerekmiyor mu sencede?

Hayır anlamıyosun bu insan iki yüzlü kendini burada sana yalan söyleyip acındırır paranı alır şurada gider canlı müzikle içki içer sen orada onu gör yine başka bişey söyler lafı öyle bir yere getirirdi sen kendini suçlu hissedersin ve evlenmeden önce bunları göremedim

Eşinizin evi terkettiğine emin misiniz? Adam sigara almaya diye çıkmış geri gelmemiş anladığım kadarıyla. Ben olsam endişelenirdim.

Küçükken oynadığımız bi oyun vardı onu hatırladım
Aldım verdim ben seni yendim.
Hep yaptıklarınızla üste çıkmaya calismissiniz belli yok söylemedim falan diyorsunuz ama adam size dırdırından bıktım dediğine göre...
Bide yanlış anliycaksiniz belki de söylemeden edemiycem
Burnunuz yere düşmüş alirmisiniz

yalancı ve aşağılık olduğunu düşünüyorsan niye gitti diye üzülüyorsun ? kurtulmuş olman gerekmiyor mu sencede?
Bir ton borçla mı ve önceden evet öyleydi şimdi düzeldi ben düzelttim ilk geldiği halinden konuşmasından tavrından eser bırakmadım onda

yok anlıyorum benim anlamadığım bu kadar berbat olduğunu düşündüğün bir adam için yatırım yapıp hala evli kalman,evi terk etti diye coşman

Tüm bu özellikleri taşıyabilen biriyle niye evlendiniz, madem evlendiniz şimdi niye şikayet edip başına kakıyorsunuz?

Bide evt benim aklımada gelmişti endiselendirmek istemedim hiç kimsesi olmayan bi adam sigara almaya gidiyorum diyor geri dönmüyor 1 gün boyunca

Hayır aksine şuan madur olan benim ben kibirli bi insan diilim o adam bak bunların hepsini geçtim 25 yaşındayım o 33 yaşında ve gerçekten herkes ondan güzel olduğumu söyler en azından bunun için burayı terketmemeliydi o adam yediği kaba pisleten bi adam

Tüm bu özellikleri taşıyabilen biriyle niye evlendiniz, madem evlendiniz şimdi niye şikayet edip başına kakıyorsunuz?
Evlenirken bilmiyodum öğrendiğimde bi 50.000 borcum vardı artık düzeltmeye çalıştım su baloncuğu gibi sıktırdım sıktırdım patladı gibi bişi oldu salak şey ya hem sinir oluyorum hem emeklerim çok hem bu kadar düzelttim diyorum

Bide evt benim aklımada gelmişti endiselendirmek istemedim hiç kimsesi olmayan bi adam sigara almaya gidiyorum diyor geri dönmüyor 1 gün boyunca
Yok ona bişi olmaz o tüm dünyayı katleder ama ona hiç bişi olmaz vicdanda yok zaten gece boyunca beddua ettim tutmazda sıkıntı yok yani ayının teki

Bir ton borçla mı ve önceden evet öyleydi şimdi düzeldi ben düzelttim ilk geldiği halinden konuşmasından tavrından eser bırakmadım onda

adam düzelmiş işte..
ama sıkıntı seni ben yarattım tavrın..
kusura bakma ama kimse senin küçük dağları ben yarattım büyüklerde babamdan miras kaldı tavrını çekmek zorunda değil..

adam niye gitti başına kaktığın için açıkça da söylemiş bıktım dırdırından diye.. anlamak istemesende suç sende..

Eşinizin evi terkettiğine emin misiniz? Adam sigara almaya diye çıkmış geri gelmemiş anladığım kadarıyla. Ben olsam endişelenirdim.
Tanısaydınız sigara aldığı bakkal için endişe duyarsınız o vicdansız ve sonunu düşünmeden hareket eden biri bu sebepten sıkıntı yok hiç bişi olmaz ona

Peki şimdi ne yapıcam eve geleceğini sanmıyorum gelsede evi terkettiğimi düşünüp gelir ışığı görünce geri gider

sürekli bu konuyu dile getirirseniz o artık iyilik olmaz zaten
cekmeseydiniz kredi madem hep başa kakacaksaniz
önce kendinize bir özeleştiri yapın hatalarinizi düzeltmeye çalışın sonra da adamı çağırıp güzelce konuşun tartışsak da kimse evi terketmeyecek sakinlesince konusup sorunları çözeceğiz diye anlasin aranızda
yoksa daha çok terk yaşarsınız

Evliliginizin civkini çıkarmışsıniz. Her havada evi ben terkederdim diyorsunuz. Hiç olacak şey mi bu ? Alistirmissin eşinize kavga esnasında ev terkedilecek diye şimdi üzülme boşuna. Sen nasıl yapıyorsan onunda yapmak hakkı. Bu gidişle çok sürmez evliliğin. Evlilik sorumluluğu yok sizde demek ki.

yazmışsın işte kafasına kaktım diye nesi hikaye ...
kırıldıysan boşan kimse kimsenin şamar oğlanı değildir..
Ouuuvvv bu sert oldu boşanmayı denedim tehdit etti sonra hediyeler aldı yalvardı geri barıştım keşke barışmasaydım geldim bi 20.000 daha borç giydirdi bana

Sevgili misiniz ne demek tartıştık evi terkediyorum ?
Hep kullanılır da komik gelir ya evlilik ciddi bir müessese sizde fazlasıyla laçkalaşmış..
Siz evi terketme cesaretini oda yalan söyleyip tatil yapma cesaretini bulabiliyor.
Oturup bi çözüm bulun yoksa 2 sene daha ilerlemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…