- 3 Nisan 2014
- 36.492
- 149.250
- 798
- Konu Sahibi Kar melegi
-
önceden hergün kafasına kaktım ama şu arkadaş ortaya çıktı eşim ben ödüyorum sanane moduna girdi ve artık demiyodum tutup öyle yapınca artık yine açtım ağzımı ama yaptığım tüm iyilikler soksun onu
Çünkü çok kırıldığım yerler oldu evet terkettim kimi zaman eşyalarımla kimi zaman eşyasız ama o dırdır falan hikaye bu adam benden sıkılmış gibi yani beni keşfetti artık ve sıkıldı
Dönerse bu dediğinizi deniycem dönmezse ve ben ona şirket açmışım başka bir yere maaşlı çalışmaya girip bana taktığı borçları ödemeye başlarsam demekteki aşırı karaktersiz bir adamla evlenmişim bana çok büyük çok ağır bi ders olurÇok kötü bir alışkanlık geliştirmişsiniz. 'Kavga edince gitmek'
Uzaklaşmak çoğu zaman iyidir . Yatıştırır . Ama 'gitmek' için ayni şeyler geçerli değil gördüğünüz gibi. Bu şekilde birbirinize daha fazla bilenirsiniz. Sorunlari çözmezsiniz. Sadece başka bir sorunla üstünü kapatırsınız.
2 sene çok yeni. Henüz evliliginiz oturmamış. Eşiniz eve döndüğünde bir daha böyle gitmek yerine sakinleşmek için başka bir yöntem önerin.
Sağlam bir temele sahip olamazsınız bu şekilde. Aile olamazsınız .
Emin misin böyle anlattığıma bakma bu adam yalancı aşağılık içkici bir adamdı pacoz bi adamdı baştan aşagı değiştirmek için çok çaba verdim ve aşırı küfürbazdı bu kadar emeğin ardından bunu haketmek koyuyo ve o çok çıkarcı bi insan
Hayır anlamıyosun bu insan iki yüzlü kendini burada sana yalan söyleyip acındırır paranı alır şurada gider canlı müzikle içki içer sen orada onu gör yine başka bişey söyler lafı öyle bir yere getirirdi sen kendini suçlu hissedersin ve evlenmeden önce bunları göremedimarkadaş zorla mı kredi çektirdi baskıyla mı dükkan açtı paranı yedi
aşıkken gözünüz bir şey görmüyor ne olduğu belli olan adamlara bütün tavizi veriyosunuz azıcık başınız sıkışınca da seni ben yarattım moduna giriyosunuz
Bir ton borçla mı ve önceden evet öyleydi şimdi düzeldi ben düzelttim ilk geldiği halinden konuşmasından tavrından eser bırakmadım ondayalancı ve aşağılık olduğunu düşünüyorsan niye gitti diye üzülüyorsun ? kurtulmuş olman gerekmiyor mu sencede?
Hayır anlamıyosun bu insan iki yüzlü kendini burada sana yalan söyleyip acındırır paranı alır şurada gider canlı müzikle içki içer sen orada onu gör yine başka bişey söyler lafı öyle bir yere getirirdi sen kendini suçlu hissedersin ve evlenmeden önce bunları göremedim
Tüm bu özellikleri taşıyabilen biriyle niye evlendiniz, madem evlendiniz şimdi niye şikayet edip başına kakıyorsunuz?Emin misin böyle anlattığıma bakma bu adam yalancı aşağılık içkici bir adamdı pacoz bi adamdı baştan aşagı değiştirmek için çok çaba verdim ve aşırı küfürbazdı bu kadar emeğin ardından bunu haketmek koyuyo ve o çok çıkarcı bi insan
Hayır aksine şuan madur olan benim ben kibirli bi insan diilim o adam bak bunların hepsini geçtim 25 yaşındayım o 33 yaşında ve gerçekten herkes ondan güzel olduğumu söyler en azından bunun için burayı terketmemeliydi o adam yediği kaba pisleten bi adamKüçükken oynadığımız bi oyun vardı onu hatırladım
Aldım verdim ben seni yendim.
Hep yaptıklarınızla üste çıkmaya calismissiniz belli yok söylemedim falan diyorsunuz ama adam size dırdırından bıktım dediğine göre...
Bide yanlış anliycaksiniz belki de söylemeden edemiycem
Burnunuz yere düşmüş alirmisiniz
Evlenirken bilmiyodum öğrendiğimde bi 50.000 borcum vardı artık düzeltmeye çalıştım su baloncuğu gibi sıktırdım sıktırdım patladı gibi bişi oldu salak şey ya hem sinir oluyorum hem emeklerim çok hem bu kadar düzelttim diyorumTüm bu özellikleri taşıyabilen biriyle niye evlendiniz, madem evlendiniz şimdi niye şikayet edip başına kakıyorsunuz?
Yok ona bişi olmaz o tüm dünyayı katleder ama ona hiç bişi olmaz vicdanda yok zaten gece boyunca beddua ettim tutmazda sıkıntı yok yani ayının tekiBide evt benim aklımada gelmişti endiselendirmek istemedim hiç kimsesi olmayan bi adam sigara almaya gidiyorum diyor geri dönmüyor 1 gün boyunca
Bir ton borçla mı ve önceden evet öyleydi şimdi düzeldi ben düzelttim ilk geldiği halinden konuşmasından tavrından eser bırakmadım onda
Tanısaydınız sigara aldığı bakkal için endişe duyarsınız o vicdansız ve sonunu düşünmeden hareket eden biri bu sebepten sıkıntı yok hiç bişi olmaz onaEşinizin evi terkettiğine emin misiniz? Adam sigara almaya diye çıkmış geri gelmemiş anladığım kadarıyla. Ben olsam endişelenirdim.
Peki şimdi ne yapıcam eve geleceğini sanmıyorum gelsede evi terkettiğimi düşünüp gelir ışığı görünce geri gideradam düzelmiş işte..
ama sıkıntı seni ben yarattım tavrın..
kusura bakma ama kimse senin küçük dağları ben yarattım büyüklerde babamdan miras kaldı tavrını çekmek zorunda değil..
adam niye gitti başına kaktığın için açıkça da söylemiş bıktım dırdırından diye.. anlamak istemesende suç sende..
Hatam yokki sadece sırtım ağrıyo dedim ve beni duymamış oralı olmadı bende sana yaptığım iyilikler için pişmanım dedim şirketi kredi çekip ben açtım eşyaları kredi çekip ben aldım o ödüyo ama üzerime kayıtlı bi ton borç var ve bana dediği şu oldu dırdırından bıktım senin yüzünden sigarayı almayı unuttum ve kapıyı çarptı gitti aşağılık
Evliliginizin civkini çıkarmışsıniz. Her havada evi ben terkederdim diyorsunuz. Hiç olacak şey mi bu ? Alistirmissin eşinize kavga esnasında ev terkedilecek diye şimdi üzülme boşuna. Sen nasıl yapıyorsan onunda yapmak hakkı. Bu gidişle çok sürmez evliliğin. Evlilik sorumluluğu yok sizde demek ki.Eşimle 2 yıllık evliyiz ve bu zamana kadar kavgalarda evi ben terkederdim bu sefer o gitti ve ortada hiç bişey yokken sadece küçük bir tartışma o kadar. Sorumsuz bir arkadaşı var ve bu adam bizim şirketimizde çalışıyo eşimde ona ayak uyduruyor bana iş için deyip onunla bir hafta sonu gezmeye gitti. Şimdi bir gün oldu daha gelmedi aramadı ne yapmalıyım lütfen yardım konuşmaya ihtiyacım var.
Ouuuvvv bu sert oldu boşanmayı denedim tehdit etti sonra hediyeler aldı yalvardı geri barıştım keşke barışmasaydım geldim bi 20.000 daha borç giydirdi banayazmışsın işte kafasına kaktım diye nesi hikaye ...
kırıldıysan boşan kimse kimsenin şamar oğlanı değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?