Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni mi istemiyor acaba. kendi kendine ihtiyacını gideriyorsa![]()
1 hatun da çıksın da ben isteksizim desin yahu!! Bu kaçıncı adam isteksiz vakası![]()
Aman boşver ne yapıcan istekli kocayı çocuk yapacak kadar biraraya gelsen şükret: )
Bazı adamlar böyle mesela ben çok aşırı istekliyim kocam benim gibi değil bizi hep kocanız tepenizden inmeyecek diye kandırmışlar![]()
He o yüzden normal olan eşim diye kendimi teselli ediyorumSenin libidon tescilli kkda :)
baziları böyledir benimkide böyle ama en başından beri bir yılı geçkin evliyiz onun ilk adımıı bir elin parmaklarını geçmezKızlar uzunca zamandır kocam isteksiz. uzun uzun zamandır benim çabalarımla beraberlik yaşadık. Ancak birde ben ilk adımı atmayayim dedim. Ay oldu neredeyse hiç istemedi. napardiniz siz olsanız yine mi ilk adımı siz atarsınız. ömrümce böyle mi olacak şaşırdım napcam diye. oturup konuşun derseniz direk cvp vereyim çok konuştuk hallettik güya yine aynı.![]()
He o yüzden normal olan eşim diye kendimi teselli ediyorum![]()
![]()
Doğuşan ya keşke bi faydam olsa vatana milleteYa bu libidonun sırrı ne onu da de helehatta bi makale yaz sabitlesinler konuyu
![]()
âa olur mu bunları yapınca erkek adım atmış oluyor : D ve sorun çözülüyor : pBi konuda da şu tavsiyeyi görmeyelim artik ya![]()
aynenBi konuda da şu tavsiyeyi görmeyelim artik ya![]()
Bazı adamlar böyle mesela ben çok aşırı istekliyim kocam benim gibi değil bizi hep kocanız tepenizden inmeyecek diye kandırmışlar![]()
Oww fenaBen de senin gibiyim bibi ama bir anda hamile kala kala adam tövbe edecek![]()