Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye bunlari yapmak zorunda kiCanım güzel elbise gecelik koku falan bunları yaptığinda da ayni mi..
Gorumce ne alakaAman dert etme, hiç değilse sen başlatıyorsun ama oda devamını getiriyor.
Valla iki ayda üç ayda yaka paça zarla zorla birlikte olan görümcem var. Bak kızdan hic haz etmem görüşmem asla gidiş geliş yapmam ama kız neler yaşıyordu. Çocuk oldu. Bi kere geldiğinde sordum düzelme var mı die. Var dedi eee dedim 15 günde bir yapıyoruz dedi.
Sizin hiç değilse birlikte oluyor.
Kızlar uzunca zamandır kocam isteksiz. uzun uzun zamandır benim çabalarımla beraberlik yaşadık. Ancak birde ben ilk adımı atmayayim dedim. Ay oldu neredeyse hiç istemedi. napardiniz siz olsanız yine mi ilk adımı siz atarsınız. ömrümce böyle mi olacak şaşırdım napcam diye. oturup konuşun derseniz direk cvp vereyim çok konuştuk hallettik güya yine aynı.![]()
He cnm, onlar beyaz atletle donla gezsinler.. bizim gorsel seylere ihtiyacimiz yok.. kilimiza tuyumuze temizligimize guzel kokuya.. hersey onlar icin zaten..niye bastan cikmak icin bu tarz seyleri biz yapicaz? Bizim bastan cikarilmaya ihtitacimiz yok mu ayolPjamalarınla oturuyorsan adam tabi istemez bacım bak en guzelinden bir Jartiyer veya gecelik al . Evde bir iki dolaş süslen püslen. Tamamdır o iş o zaman
Bazı adamlar böyle mesela ben çok aşırı istekliyim kocam benim gibi değil bizi hep kocanız tepenizden inmeyecek diye kandırmışlar![]()
Kızlar uzunca zamandır kocam isteksiz. uzun uzun zamandır benim çabalarımla beraberlik yaşadık. Ancak birde ben ilk adımı atmayayim dedim. Ay oldu neredeyse hiç istemedi. napardiniz siz olsanız yine mi ilk adımı siz atarsınız. ömrümce böyle mi olacak şaşırdım napcam diye. oturup konuşun derseniz direk cvp vereyim çok konuştuk hallettik güya yine aynı.![]()
Konu icinde konu olmuşBende 26 yaşındayım eşim 30 şu anda. 6 yıl çıktık gayet iyiydik. Evlendiğim günden beri ilk günden bwri haftada 1 kez belki 15 günde bir. Kendi haline bırakınca ayda bir oluyordu. 2 yıllık evliyim. Geçwr sandım asla geçmedi. Çok büyük kavgalar ettik. Artık kavga çıkmasın die ben istemeyi bıraktım. En azı dan üzülmek sürekli ağlamak istemedim. Arkadaş gibiyiz evde. Eşimde bende balık etli denecek tipleriz. Zayıf olmadığım için ilgisini çekmediğimi söyledi. Bu çok ağır bir durum. İlişki yaşadığımıDadayhiç bir problem yok erken boşalma vs yaşamıyor gayet iyi. Ama ayda bir olunca ben hep yeniden keşfediyor gibi oluyorum birşwy anlamadan bitiyor.
SELİN KARACEHENNEMİ aradım 300 tl bayılarak. 40 dk konuştum. Asla aramayın bu kadını. Boşan dedi sadece. Asla bir öneri vermedi sıradan dedikodu yapar gibi konuştuk. Gay olabilir sağlık sorunu olabilir ama keainlikle kiloyu problem etse dahi bi erkek yapar dedidtek burası mantıklı. Yaşın çok genç boşan ve jendine yeni hayat kur dedi. Ben ikna olmadım ve şehrimde baya iyi bir evlilik terapistine gittim. Mükemmel biri. Atiye kaytazoğlu ismi. Kilo vermeni istiyor sa kilo ver ve düzelip düzelmediğine bak dedi. Eşin gelmeden yapabileceğimiz birşey yok. Onunla konuşmadan terapiye başlayamayız dedi. Seni annesi gibi görüyor herşeyini yapıyorsun çok üstünde durduğun için odaokendini geri çekebiliyor dedi. Eşim gitmeye ikna olmadı. Ama üroloğa gitti herhangi bir sağlık problemim yok sorun sende kilolusun diyor. Ben diyete başlıyorum kilo veriyorum ama bir ay geçiyor ainirlenip bırakıyorum. Herşwy maddi mi o hiçmi bişey yapmayacak diye kendi kendimi yiyorum. Şu andada beklemedeyim sürekli bu olaylar devir daim yapıyor. Bu arada çocuk ta istemiyor. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
Ben isteksizim fıstığım. Ama ne bileyim adama sarılmak daha mutlu ediyor beni. Ben böyle değildim yaşarken oldum valla. Yaş 321 hatun da çıksın da ben isteksizim desin yahu!! Bu kaçıncı adam isteksiz vakası![]()