Kocam kafamda bitti diyor

Yok dava açamam ben açmam da açarsa kendi açsın madem öyle ben Dr gideceğim yarın çünkü bu şekilde atlatamıyprum

Ya madem ayrılmayacaksınız neden ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz ki oyun mu bu?

Üzülme canım olan olmuş.Kafasında bitmişse dönüşü olmaz.En iyisi kendini daha fazla düşürmemen ona karşı bir adım atmaman.Bittiyse zorlama artık

Neden herkez kadina yüklenmişki sen naptinda sıktın diye . kadının burda tek suçu onu çok sevmesi bumu sıkmak ? Kocası ilgiden bikmis yani
Epilepsi hastasıymış konu sahibi. ☹ Ne edelim cımbızla aldık bilgiyi sabahtan beri. Hasta eşle uğraşmak zor gelmiş belli ki kocasına. Aldatma falan da var galiba, konu sahibi birkaç konuşma yakalamış öncesinde.

İfade edememiş kendini ama .ben anladım aslında , böyle seven kadınların kıymeti bilinmez işte malesef

Evet tek problem bu bana göre ailesi hep onu dinledi beni dinleyen olmadı yapacak birleşim kalmadı artık

Aynen eşin seni sevmiyor belli
Çocuk konusu vardı bu kavgamızı etmeden 3saat önce çocuk istemiyor musun sen diye sorduğum da ise bu farklı bir konuydu aramızda emin ol herkesten çok istiyorum demişti oysa ki benim de kafam karışık şuan anlattığım herkes bekle hiç birşey yapma bu yani

Bu evliliğe çocuk mocuk olmaz.Çocuk için mecbur devam edersiniz.Adam istemiyor belli

Bitti dedi zaten ama ben dava acmayacagim onlar kendi açsın nasıl atlattıniz zor oldumu saatim saatimi tutmuyor agliyorum üzülüyorum bende ne yasadigimi bilmiyorum
Soruna cevap vermeden once bir uyarida bulunuyum. Eger cekismeli bosanacaksaniz ve davayi o acarsa o dilekcesinde bosanma gerekcesini sunarken senden taleplerini de sunabilir. Bu durumda sen de hakkini aramak icin karsi dava acmalisin yoksa onun sartlarinda bosanirsin. Karsi dava acip takilarin onda ise altinlarini talep et, calismiyorsan nafaka, tazminat, evlilik suresince edindiginiz mal varsa hakkini talep et. Hakim her iki davayi birlestirir. Sonra bu bosanmada en kusurlu taraf kim ona bakar. Eger en kusurlu taraf o ise ve en kusurlu taraf daha az kusurlu tarafa tazminat oder eger talebi varsa. Bir de sunu soyleyim. Siz dilekcenizde atiyorum ben 100 000 tazminat istiyorum yazsaniz da o miktar degil, hakimin kendi belirledigi miktari kusurlu taraf oder.
Simdi soruna gelelim. Her ayrilik bir travma yaratir. Aci cekmekten korkma. Bir donem bu travmayi atlatana kadar aci cekeceksin. Ben bu donem bol bol dua ettim, kitap okudum, kafami dagitmak icin kendimi isime verdim. Ic muhasebemi yaptim. Acimi yasadim. Kendimle ilgilendim. Kendime zaman ayirdim. Spor yaptim cunku spor cok iyi geliyor. Tatilini yap. Gez toz. Arkadaslarinla vakit gecir. Psikologa gittim. Ve her seyi zamana biraktim cunku zaman herseyin ilaci. Onun donmesini bekleyip umutlanma, donmezse hayal kirikligina ugrayabilirsin. Sadece hayirlisini dile. Herseye hazirlikli ol. Kendine yatirim yap. Ona mutsuzmus gibi gorunme. Asla. Cökmüs, bitmis aglamakli gorunme ki şaşırsın. Arama. Ayriliklarda 21 gun kurali vardir. En az 21 gun arama. Hatta mumkunse hic arama, o arasin. Aradiginda da aglamakli konuşma, aglama. Tartismaya girme. Net ol. Sen sunu yaptin ben bunu yaptim diye hic o konulara girme. Bu evlilige ikinci bir sans vermek ister misin yoksa bosanmakta kararli misin de. Kendinden emin ol. Bu sureyi kendinle gecir. Yapamadigin seyleri yap. Yuruyus yap bu iyi gelecektir. Cunku spor seratonin salgilamani saglar. Unutma sen kendini sevmeye baslarsan herkes seni sever. Once kendine deger ver. Biterse de uzulme. Her bitis yeni bir baslangictir. Bosanma sureci cok stresli sıkıntılı bir surec ama bir gun geliyor ve oh be iyi ki bitmis heyy ozgurluk diyorsun. Isin yoksa bir ise gir. Kendi ayaklarinin uzerinde dur. Ileride kendini hazir hissettiginde de kendine yeni bir duzen kur. Kendi duzenini kurdugunda oh be iyi ki bitmis diyeceksin. Sen sanslisin ki eger biterse onu tamamen hayatindan cikarabileceksin cunku cocuk yok. Benim oglum var o yuzden malesef oglumun sorunlari oldugunda gorusmek durumunda kaliyorum ve hic birsey artik eskisi gibi olmuyor. Iki taraf birbirine artik "el" gibi oluyor. Ve sunu da unutma bosanma durumunda dilekcelere yazilan seyler seni uzmesin. Rahat ol. Bu tip durumlar karsi tarafi yipratmak icin cok yapiliyor. Ve mumkunse bir avukat tut. Lutfen sadece kendini dusun. Seni uzgun gormesine izin verme. Asla. Uzgun gorurse iyice uzmeye calisir. Sasirt onu. Sensiz de yasayabilirim imaji ver. Her aradiginda ilk calista acma. Biraz caldir ki ben telefonun ucunda seni bekliyorum imaji cizme. Mesajlarina hemen cevap verme. Unutma sen degerlisin.
Fikrimi sorarsan bosanmak icin cok gecerli sebepleriniz yok. Bu evlilik kurtulabilir ama sadece senin degil, iki tarafin cabasi ile. Ancak o istemiyorsa yapacak birsey de yok. Cunku evlilik zorla ve tek tarafin istegiyle yurumez. Bu nedenle asla yalvarma. Eger kafasinda bitirdi ise zorlama. Gitmek isteyene kal deme. Unutma her seyde hayır vardir. Biterse de benim icin hayirlisi bu imis diye dusun. Cunku belki de hayatina daha hayirlisinin gelmesi icin bunun gitmesi gerekiyordu bilemezsin. Gecmis olsun.

Son düzenleme:
Bitsin sinyalleri vermiyordu evet sinirliydim ama sebeplerim vardı akşam 8de işe gidip sabah 8de gelip uyumadan işe gidip gece 10da eve gelirse sen ne yaparsın
Adam böyle çalışıyorsa ihtiyacınız var demek ki bu tempoda çalışmak kolay mı tüm yorumları okudum kopuktu her şey şimdi netleşti. Siz kaprisliydiniz bence evde sürekli baskı trip kapris olunca birikmiş adamda. Takıntılıda olduğunuzu düşünüyorum açıkçası misal konuşmalar yakaladınız bu konuşmalar hakkında bilgi verir misiniz? Belkıde takıntılı olduğunuz için saçma bir şeylerde olabilir

Adamı çok mu bunalttın?
Yani kusura bakma ama bazı kadınlar var yani erkek olsam bende kaçarım
Oraya baktın şuraya baktın
Yok iş arkadaşınla konuştun
Yok benle ilgilen bilmem ne
Böyle biriysen adam niye çeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…