Yok dava açamam ben açmam da açarsa kendi açsın madem öyle ben Dr gideceğim yarın çünkü bu şekilde atlatamıyprumİyide guzelim adam eglenmeye gitmiyor ki arkadaslariyla gezmeye gitmiyormus ise gidiyormus calisiyor demekki ihtiyaciniz var ayrica boyle bir tempoya can dayanmaz senin anlayisli olman gerekmezmiydi?
Yani biraz benim dusuncem dogru gibi geliyor.Hastasin agir gelmis diye yazanlar olmus kulak asma kendin yazmissin basimdan ayrilmadi diye.
Bii oldugunuda dusunmuyorum ben
Cok darlanis bunaltmissin galiba her yapi kaldiramaz patlar bir yerde
Sen simdi sessiz kal ailene surekli aglayip soylenip gaz falan verme onlar artik cok mudahil olmasinlar.sakin dava falan acma haraketi karsi taraftan bekle kendin icinde uzmanla gorus.
Sakinlesince arar konusursunuz.konusmanin gidisatina bagli İstersen birde terapi deneyelim diye teklif et
Yok ben hicbirsekilde istemem dersede o zaman olacak belli
Sen kendini duzeltirsen oda cabani gorurse sakinlesir belki
Haklısın canım, seviyor olabilirsin de tabiki kocan sonuçta. Ama maalesef ki anlattığın gibiyse oldurmak çok zorÇok şükür ailem var ama 5Yılda artık onun dilinde yer etmiş şaka yada gerçek git demek artık zoruma gitmişti
Beklemedeyim şuan sadece elimden başka birşey gelmiyorHaklısın canım, seviyor olabilirsin de tabiki kocan sonuçta. Ama maalesef ki anlattığın gibiyse oldurmak çok zor
Ya madem ayrılmayacaksınız neden ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz ki oyun mu bu?Çok uzun olacak hakkınızı helal edin cevap verip konuşursanız çok mutlu olurum
Perşembe günü ufak gereksiz bi konu ve zamanında yasadigimiz güvensizlikten dolayı attığım mesaja cevap vermeyince bende kızdım ve mesajlarıma cevap versin diye off yeter artık sıktın bunalttin dedi zorlayıp durma yeter artık dedi sana hesp vermek zorunda değilim falan filan dedi ama sürekli şaka da ercek kavgadada git babana annene git keşke gitsen falangibi cümleler kullandı bu sefer de ayrılmak mı istiyorsun dedim sende istiyorsan eve t dedi aileme çağırıyorum dedim oda bende dedi eve gidip bekledim geldiler mi dedi gelmek uzereler esyalarimi topluyorum dedim topla kalmasın biseyin dedi ve onun ailesini beklemeden ailem beni alıp evine getirdi çok seviyorum dayanamadım herkes mesaj atma o atsin dedi dayanamadım ağladım hala da öyle ve konuşmak istiyorum dedim ne konuscaz falan dedi yüz yüze konuşamadık dedim konuşacak bişey kalmadı 5yildir ne çektin bilirim beni sıktın bunalttin yeter artik dedi ailesini uzdugun için bana çok sinirliymis ve kafasında bitirdiğini söyledi bana annesi anneme mesaj atıp benim oğlum bitirdi bizde arkasındayız gibi bir mesaj attı ama ben hala bi adım bekliyorum psikolojik olarak bittim agliyorum kalbim sıkışıyor ikide bir lafı bitti diyor bi insan bir gunde silip atabilir mi bunu aylardır düşünüyormuş öyle diyorben sadece onu sevdigim için benimle vakit geçirsin sürekli çalışıyor bende çalışıyorum diye bukadar baskı yaptm özür bile diledimondan duzeltelim gel dedim ve beni rwddeti
İkidebir git derse şeninde zoruna gider ortalığı ayağa kaldırırsınYa madem ayrılmayacaksınız neden ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz ki oyun mu bu?
Üzülme canım olan olmuş.Kafasında bitmişse dönüşü olmaz.En iyisi kendini daha fazla düşürmemen ona karşı bir adım atmaman.Bittiyse zorlama artıkÇok uzun olacak hakkınızı helal edin cevap verip konuşursanız çok mutlu olurum
Perşembe günü ufak gereksiz bi konu ve zamanında yasadigimiz güvensizlikten dolayı attığım mesaja cevap vermeyince bende kızdım ve mesajlarıma cevap versin diye off yeter artık sıktın bunalttin dedi zorlayıp durma yeter artık dedi sana hesp vermek zorunda değilim falan filan dedi ama sürekli şaka da ercek kavgadada git babana annene git keşke gitsen falangibi cümleler kullandı bu sefer de ayrılmak mı istiyorsun dedim sende istiyorsan eve t dedi aileme çağırıyorum dedim oda bende dedi eve gidip bekledim geldiler mi dedi gelmek uzereler esyalarimi topluyorum dedim topla kalmasın biseyin dedi ve onun ailesini beklemeden ailem beni alıp evine getirdi çok seviyorum dayanamadım herkes mesaj atma o atsin dedi dayanamadım ağladım hala da öyle ve konuşmak istiyorum dedim ne konuscaz falan dedi yüz yüze konuşamadık dedim konuşacak bişey kalmadı 5yildir ne çektin bilirim beni sıktın bunalttin yeter artik dedi ailesini uzdugun için bana çok sinirliymis ve kafasında bitirdiğini söyledi bana annesi anneme mesaj atıp benim oğlum bitirdi bizde arkasındayız gibi bir mesaj attı ama ben hala bi adım bekliyorum psikolojik olarak bittim agliyorum kalbim sıkışıyor ikide bir lafı bitti diyor bi insan bir gunde silip atabilir mi bunu aylardır düşünüyormuş öyle diyorben sadece onu sevdigim için benimle vakit geçirsin sürekli çalışıyor bende çalışıyorum diye bukadar baskı yaptm özür bile diledimondan duzeltelim gel dedim ve beni rwddeti
Epilepsi hastasıymış konu sahibi. ☹ Ne edelim cımbızla aldık bilgiyi sabahtan beri. Hasta eşle uğraşmak zor gelmiş belli ki kocasına. Aldatma falan da var galiba, konu sahibi birkaç konuşma yakalamış öncesinde.Neden herkez kadina yüklenmişki sen naptinda sıktın diye . kadının burda tek suçu onu çok sevmesi bumu sıkmak ? Kocası ilgiden bikmis yani
İfade edememiş kendini ama .ben anladım aslında , böyle seven kadınların kıymeti bilinmez işte malesefEpilepsi hastasıymış konu sahibi.Ne edelim cımbızla aldık bilgiyi sabahtan beri. Hasta eşle uğraşmak zor gelmiş belli ki herife. Aldatma falan da var galiba, konu sahibi birkaç konuşma yakalamış öncesinde.
Zorlamıyorum ben adım atıp ona yaklaştım ama o itti daha da birşey yapmam davayı açmasını bekleyeceğimÜzülme canım olan olmuş.Kafasında bitmişse dönüşü olmaz.En iyisi kendini daha fazla düşürmemen ona karşı bir adım atmaman.Bittiyse zorlama artık
Aynen eşin seni sevmiyor belliZorlamıyorum ben adım atıp ona yaklaştım ama o itti daha da birşey yapmam davayı açmasını bekleyeceğim
Çocuk konusu vardı bu kavgamızı etmeden 3saat önce çocuk istemiyor musun sen diye sorduğum da ise bu farklı bir konuydu aramızda emin ol herkesten çok istiyorum demişti oysa ki benim de kafam karışık şuan anlattığım herkes bekle hiç birşey yapma bu yaniAynen eşin seni sevmiyor belli
Bu evliliğe çocuk mocuk olmaz.Çocuk için mecbur devam edersiniz.Adam istemiyor belliÇocuk konusu vardı bu kavgamızı etmeden 3saat önce çocuk istemiyor musun sen diye sorduğum da ise bu farklı bir konuydu aramızda emin ol herkesten çok istiyorum demişti oysa ki benim de kafam karışık şuan anlattığım herkes bekle hiç birşey yapma bu yani
Soruna cevap vermeden once bir uyarida bulunuyum. Eger cekismeli bosanacaksaniz ve davayi o acarsa o dilekcesinde bosanma gerekcesini sunarken senden taleplerini de sunabilir. Bu durumda sen de hakkini aramak icin karsi dava acmalisin yoksa onun sartlarinda bosanirsin. Karsi dava acip takilarin onda ise altinlarini talep et, calismiyorsan nafaka, tazminat, evlilik suresince edindiginiz mal varsa hakkini talep et. Hakim her iki davayi birlestirir. Sonra bu bosanmada en kusurlu taraf kim ona bakar. Eger en kusurlu taraf o ise ve en kusurlu taraf daha az kusurlu tarafa tazminat oder eger talebi varsa. Bir de sunu soyleyim. Siz dilekcenizde atiyorum ben 100 000 tazminat istiyorum yazsaniz da o miktar degil, hakimin kendi belirledigi miktari kusurlu taraf oder.Bitti dedi zaten ama ben dava acmayacagim onlar kendi açsın nasıl atlattıniz zor oldumu saatim saatimi tutmuyor agliyorum üzülüyorum bende ne yasadigimi bilmiyorum
Adam böyle çalışıyorsa ihtiyacınız var demek ki bu tempoda çalışmak kolay mı tüm yorumları okudum kopuktu her şey şimdi netleşti. Siz kaprisliydiniz bence evde sürekli baskı trip kapris olunca birikmiş adamda. Takıntılıda olduğunuzu düşünüyorum açıkçası misal konuşmalar yakaladınız bu konuşmalar hakkında bilgi verir misiniz? Belkıde takıntılı olduğunuz için saçma bir şeylerde olabilirBitsin sinyalleri vermiyordu evet sinirliydim ama sebeplerim vardı akşam 8de işe gidip sabah 8de gelip uyumadan işe gidip gece 10da eve gelirse sen ne yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?