- 23 Ocak 2016
- 34.437
- 50.383
- 598
Baskı da kursa seven erkek bırakmaz karşılıklı törpülenir duygular ben de baskı yaparım yalan değil çok aşırı serbest bırakmam ama bunun için bırakacak olsa bırakırdı bence karşıdakinde sevgi bitmiş.Üzülmeyin hiç bir evllik ayrılmak için kurulmuyor emin olun tek nunu yaşayan siz değilsiniz ama insanlar anlaşamadıklarında ayrılırlar belliki baskı kurmuşsunuz çok oda bunalmış sizi istemiyorsa sizde önünüze bakın derim
Sizle gayet iyidir belli etmez ama kafasında yolunu çizmiştir.Bu muhabbet ka
Bu muhabbet kavga olmadan önce 3saat önce gayet iyiydi benimle
Ailesi öyle bi aile değil aslında benım onlarlada bi problemim yok ama ben bu kadar kolay kestırıp atacak bı problem olmadığını düşünüyorumerkekler fazla baskiya uzun sure dayanamaz ve kafamda bitirdim dedilerse genelde bitmistir.
Bazı erkekler öyledir tabiki sevgisi olsa tahammül ederdi ama bitirmiş zaten adam ve baba göre çok gurur kırıcı cümleler kurmuşBaskı da kursa seven erkek bırakmaz karşılıklı törpülenir duygular ben de baskı yaparım yalan değil çok aşırı serbest bırakmam ama bunun için bırakacak olsa bırakırdı bence karşıdakinde sevgi bitmiş.
Keşke bana sa belli edip düzeltme yoluna gitseydiSizle gayet iyidir belli etmez ama kafasında yolunu çizmiştir.
ne yapacağım bu süreci nasıl atlatacağım bilmiyorumBazı erkekler öyledir tabiki sevgisi olsa tahammül ederdi ama bitirmiş zaten adam ve baba göre çok gurur kırıcı cümleler kurmuş
Adam başkalarıyla konuşuyor, size sürekli git diyor.Zamanında hastanede çalıştığı için bi kaç kez birileriyle konuşmasını yakaladım her ne kadar gördüğün gibi bildiğin gibi değil dedi bide ekstra olarak işte çalışıyor hiç vakit geçirmiyor benimle bende çalışıyorum ve vakit geçirmek istiyorum
Kim kurmuş öyle cümleler he bu arada sapığın gitti dimi canımBazı erkekler öyledir tabiki sevgisi olsa tahammül ederdi ama bitirmiş zaten adam ve baba göre çok gurur kırıcı cümleler kurmuş
Zamanla unutursun canım zaman herşeyin ilacı siz aramayın sormayın bakalım karşı taraf adım atacak mı yani bilemiyorum belliki siz seviyorsunuz çokta üzülmüşsünüz allah yardımcınız olsunBen
ne yapacağım bu süreci nasıl atlatacağım bilmiyorum
İçten içe dusunuyormus demekki sizinle gayet iyi olsa sürekli baba evine git demez ki.Bu muhabbet ka
Bu muhabbet kavga olmadan önce 3saat önce gayet iyiydi benimle
Seven insan aldatmaz ki.Seven insan bir günde bitirebilir mi ama bu kadar kolay mı
Kız okumadınmı adam ha bire git istemiyorum demiş yaKim kurmuş öyle cümleler he bu arada sapığın gitti dimi canım
Hayır asla kesinlikle seven insan böyle bitiremez tabi ki nolmus ki üç beş kadınla konuştuysa yatakta basmak lazim yoksa bende asla boyle bir koca yi bırakmam kolay bulunmazSeven insan bir günde bitirebilir mi ama bu kadar kolay mı
Ama özünde iyiSeven insan aldatmaz ki.
5 senedir ne cektim ben bilirim dediyse sizin icin onemsiz de olsa biriktirmis demekki. Bazen insan biriktirir biriktirir en ufacik biseyde ptlar herseyi bitirir ne oldugunu bile anlayamazsiniz. Biraz zaman taniyin arayip sormayin belki kafasini dinleyince evliliginize bi sans daha verir.Ailesi öyle bi aile değil aslında benım onlarlada bi problemim yok ama ben bu kadar kolay kestırıp atacak bı problem olmadığını düşünüyorum
Kendisi isteseydi terapiste gitmeyi beraber gidelim yahut sizin yanlışlarınızı lütfen biraz düzelt boğuluyorum derdi. Bence tek sebep sizin onu daraltmanız değilKeşke bana sa belli edip düzeltme yoluna gitseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?