Kocam kafamda bitti diyor

Baskı da kursa seven erkek bırakmaz karşılıklı törpülenir duygular ben de baskı yaparım yalan değil çok aşırı serbest bırakmam ama bunun için bırakacak olsa bırakırdı bence karşıdakinde sevgi bitmiş.

erkekler fazla baskiya uzun sure dayanamaz ve kafamda bitirdim dedilerse genelde bitmistir.
Ailesi öyle bi aile değil aslında benım onlarlada bi problemim yok ama ben bu kadar kolay kestırıp atacak bı problem olmadığını düşünüyorum

Bazı erkekler öyledir tabiki sevgisi olsa tahammül ederdi ama bitirmiş zaten adam ve baba göre çok gurur kırıcı cümleler kurmuş

Sana örnek vereyim bi arkadaşım var İngilizce öğretmeni onun eşi de öyle oldu. Hiçbir sebep yok bitti dedi ve bitti. Bazen hayatımızda hüzünlü sonlar yaşarız ama ardından bahar gelir. Arkadaşım eşinden ayrıldı hem de tek celsede çok üzüldü ama sonra noldu atanamadığı öğretmenliğe hemen atandı. Kimbilir daha ne güzellikler gelecek belki de hayatına. Hiçbir doğum sancısız olmaz.

Adam başkalarıyla konuşuyor, size sürekli git diyor.
Bu durumda aranızda sevgi bitmiş gibi.
Evet zor ama unutmak zorundasınız.

Ben

ne yapacağım bu süreci nasıl atlatacağım bilmiyorum
Zamanla unutursun canım zaman herşeyin ilacı siz aramayın sormayın bakalım karşı taraf adım atacak mı yani bilemiyorum belliki siz seviyorsunuz çokta üzülmüşsünüz allah yardımcınız olsun

Seven insan bir günde bitirebilir mi ama bu kadar kolay mı
Hayır asla kesinlikle seven insan böyle bitiremez tabi ki nolmus ki üç beş kadınla konuştuysa yatakta basmak lazim yoksa bende asla boyle bir koca yi bırakmam kolay bulunmaz
Sevgiyi bu kadar ayağa düşürmeyin ve burada zibilyon kez yazdim yine yazicam azicik kendinizi sevin değer verin elin hodugu için kendinizi paralamayın gel deyince koşmayın

Ailesi öyle bi aile değil aslında benım onlarlada bi problemim yok ama ben bu kadar kolay kestırıp atacak bı problem olmadığını düşünüyorum
5 senedir ne cektim ben bilirim dediyse sizin icin onemsiz de olsa biriktirmis demekki. Bazen insan biriktirir biriktirir en ufacik biseyde ptlar herseyi bitirir ne oldugunu bile anlayamazsiniz. Biraz zaman taniyin arayip sormayin belki kafasini dinleyince evliliginize bi sans daha verir.

Sanırım çocuk yok bu büyük bir artı sizin için. E saygı da kalmamış belli ki. Birde boşanma lafı bölf yapmak için sık sık ağıza alınınca genelde sonu bu oluyor.. Çok geçmiş olsun ama bu evlilik tekrar yapılsa bile bi yol alınamaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…