Anneleri neden hemen koşa koşa bu duruma karışmışlar insanları hiç anlamıyorum yapıcı olacakları yerde yuva yıkmaya ne kadar meraklılar. Eşin konusunda yorum yapmak istemiyorum kendi tercihin çünkü herkes kendi yaşadığını biliyor malesef. Ama ortada bir şey yokken doğru düzgün ben kafamda bitirdim aylardır düşünüyordum zaten demesi de enteresanBasit ve onun bu basit konuda bile kestirip atması bilemiyorum ardından annesinin anneme benim oğlum bitirdi biz arkasındayız gibi yazması ki bir gün önce ailesi ile gezdik dolaştık hiç birşey yoktu ortada onlar bence kendi gitti kebdi gelecek düşüncesinde
Git diyen adama ne diyebilirim pekiIyi de kuzum sen evi terketmissin. Beklentin neydi?
5 yıl az bir süre değil. Çok kısa sürede bitenler bile var,yaşadığınız şeylere,adamın karakterine göre değişir.5yilda bitiyorsa bi adamin sevgisi erkeklerede yazıklar olsun yani
Zaten eşin senden ayrılmayı uzun zaman önce düşünüyormuş en sonki olayda onun ayrılması için gerekli bahane olmuş oluyor bu durumda bence zorlama boşver belli ki adam kafasındanda kalbinde de bitirmiş bu iliskiyiÇok uzun olacak hakkınızı helal edin cevap verip konuşursanız çok mutlu olurum
Perşembe günü ufak gereksiz bi konu ve zamanında yasadigimiz güvensizlikten dolayı attığım mesaja cevap vermeyince bende kızdım ve mesajlarıma cevap versin diye off yeter artık sıktın bunalttin dedi zorlayıp durma yeter artık dedi sana hesp vermek zorunda değilim falan filan dedi ama sürekli şaka da ercek kavgadada git babana annene git keşke gitsen falangibi cümleler kullandı bu sefer de ayrılmak mı istiyorsun dedim sende istiyorsan eve t dedi aileme çağırıyorum dedim oda bende dedi eve gidip bekledim geldiler mi dedi gelmek uzereler esyalarimi topluyorum dedim topla kalmasın biseyin dedi ve onun ailesini beklemeden ailem beni alıp evine getirdi çok seviyorum dayanamadım herkes mesaj atma o atsin dedi dayanamadım ağladım hala da öyle ve konuşmak istiyorum dedim ne konuscaz falan dedi yüz yüze konuşamadık dedim konuşacak bişey kalmadı 5yildir ne çektin bilirim beni sıktın bunalttin yeter artik dedi ailesini uzdugun için bana çok sinirliymis ve kafasında bitirdiğini söyledi bana annesi anneme mesaj atıp benim oğlum bitirdi bizde arkasındayız gibi bir mesaj attı ama ben hala bi adım bekliyorum psikolojik olarak bittim agliyorum kalbim sıkışıyor ikide bir lafı bitti diyor bi insan bir gunde silip atabilir mi bunu aylardır düşünüyormuş öyle diyorben sadece onu sevdigim için benimle vakit geçirsin sürekli çalışıyor bende çalışıyorum diye bukadar baskı yaptm özür bile diledimondan duzeltelim gel dedim ve beni rwddeti
Benim sıkıntım hastayım ben bunu atlatabilirmiyimMümkün. Siz arayıp sormayın. Eğer öyleyse o arar, değilse de sevgisiz bir eşin yokluğu birşey kaybettirmez.
Bir de kayınvalidenizin annenize msj atması nedir öyle oğlunun dili yok muymuş ya da kayınvalideniz sizi arayıp söyleyemiyor mu sırf bunun için ondan önce mahkemeye koşarım beAslında hiç abartılacak şeyler yasamadik ve kendisi çok takıntılı
Yanlis anlamayin.Yaslariniz ve meslekleriniz nelerdir?Çok uzun olacak hakkınızı helal edin cevap verip konuşursanız çok mutlu olurum
Perşembe günü ufak gereksiz bi konu ve zamanında yasadigimiz güvensizlikten dolayı attığım mesaja cevap vermeyince bende kızdım ve mesajlarıma cevap versin diye off yeter artık sıktın bunalttin dedi zorlayıp durma yeter artık dedi sana hesp vermek zorunda değilim falan filan dedi ama sürekli şaka da ercek kavgadada git babana annene git keşke gitsen falangibi cümleler kullandı bu sefer de ayrılmak mı istiyorsun dedim sende istiyorsan eve t dedi aileme çağırıyorum dedim oda bende dedi eve gidip bekledim geldiler mi dedi gelmek uzereler esyalarimi topluyorum dedim topla kalmasın biseyin dedi ve onun ailesini beklemeden ailem beni alıp evine getirdi çok seviyorum dayanamadım herkes mesaj atma o atsin dedi dayanamadım ağladım hala da öyle ve konuşmak istiyorum dedim ne konuscaz falan dedi yüz yüze konuşamadık dedim konuşacak bişey kalmadı 5yildir ne çektin bilirim beni sıktın bunalttin yeter artik dedi ailesini uzdugun için bana çok sinirliymis ve kafasında bitirdiğini söyledi bana annesi anneme mesaj atıp benim oğlum bitirdi bizde arkasındayız gibi bir mesaj attı ama ben hala bi adım bekliyorum psikolojik olarak bittim agliyorum kalbim sıkışıyor ikide bir lafı bitti diyor bi insan bir gunde silip atabilir mi bunu aylardır düşünüyormuş öyle diyorben sadece onu sevdigim için benimle vakit geçirsin sürekli çalışıyor bende çalışıyorum diye bukadar baskı yaptm özür bile diledimondan duzeltelim gel dedim ve beni rwddeti
Beni de o çok üzdüAnneleri neden hemen koşa koşa bu duruma karışmışlar insanları hiç anlamıyorum yapıcı olacakları yerde yuva yıkmaya ne kadar meraklılar. Eşin konusunda yorum yapmak istemiyorum kendi tercihin çünkü herkes kendi yaşadığını biliyor malesef. Ama ortada bir şey yokken doğru düzgün ben kafamda bitirdim aylardır düşünüyordum zaten demesi de enteresan
Ne rahatsızlığınız var çok özel değilseBenim sıkıntım hastayım ben bunu atlatabilirmiyim
Çünkü onlar ailecek birlikte karar vermişler öyle gözüküyorAnneleri neden hemen koşa koşa bu duruma karışmışlar insanları hiç anlamıyorum yapıcı olacakları yerde yuva yıkmaya ne kadar meraklılar. Eşin konusunda yorum yapmak istemiyorum kendi tercihin çünkü herkes kendi yaşadığını biliyor malesef. Ama ortada bir şey yokken doğru düzgün ben kafamda bitirdim aylardır düşünüyordum zaten demesi de enteresan
Ben açmak istemiyorum dava yi çünkü sinirli bi yapisi var onun ve bu konuşmayı geldim ertesi gün yaptim onunla belki arayıp sormasaydim gelirdiBir de kayınvalidenizin annenize msj atması nedir öyle oğlunun dili yok muymuş ya da kayınvalideniz sizi arayıp söyleyemiyor mu sırf bunun için ondan önce mahkemeye koşarım be
Atlabilirsiniz ki terketmiş eşiniz.Benim sıkıntım hastayım ben bunu atlatabilirmiyim
Bir günlük olduğunu düşünmüyorum birikmişlik var bemcekıskançlığından ayrılıp kestırıp atması mı gerekırdı insan Bi günde unuturmu
24yasindayim bebek istiyorduk oda bende stresli dönemlerden geçtik bi problem sıkıntı yoktu ikimizdede ve ben stresten bi gece uyurken epilepsi nöbeti gecirmisim epilepsi tanisi koydular daha çok başında oldugun için ilaç kullanıyorumNe rahatsızlığınız var çok özel değilse
En azından benimle paylasabilirdiBir günlük olduğunu düşünmüyorum birikmişlik var bemce
Bilmem biraz daha at koşturacak ya ondanAa niye üyeliğini tamamen iptal etmiyorlar ya çok tuhaf biriydi o gece cevap veremedim ban korkusuna ama komediydi yaaa
Çok uzun olacak hakkınızı helal edin cevap verip konuşursanız çok mutlu olurum
Çok hızlı allah içinGeldiği zaman söyle hep birlikte hücum edelim dicem ama onun hızına yetişilmez canım
Seven insan başkalarıyla konuşabilir mi bu kadar basit mi evlilik?Seven insan bir günde bitirebilir mi ama bu kadar kolay mı
Seven insan bir günde bitirebilir mi ama bu kadar kolay mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?