- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
Kendi dedi kapanmazsan bida yanima gelme diye ben Karimi kapali beyaz tertemiz istiyorum dedi bende kapali birini. Bul bosanalim o zaman dedim
çelişmek belki..kendi içinizde çelişmişsiniz..kapanmak çok mu zor derken,kapanın ne oalcak bu kadar zor mu demiş,ardından istemeden olmaz gönül rızası vs demişsiniz...
boşanmak neden saçma olsun,çok temel bir neden bana göre..adam başı açık haliyle kirli bulacak,yanıma gelme diyecek, kadın da evlli mi kalacak?
Ben de Karısını pis olarak ithaf etmeyen birini istiyorum deseydin.Kendi dedi kapanmazsan bida yanima gelme diye ben Karimi kapali beyaz tertemiz istiyorum dedi bende kapali birini. Bul bosanalim o zaman dedim
Kapanmam için beni zorluyo annesiyle kavga etmiştik annesinin doldurduğunu düşünüyorum ben kapalilara karsi değilim ama ben öyle görmedim ben küçüklüğümsen beri hep derdim kocam kapanmami isterse bosanirim diye simdi bosanicam dogrumu yapiyorum sizce çok üstüme geliyor ?
ay ne bileyim şimdi oha terbiyesiz felan dedim kocasına laf söledim die kızar mızar belli olmaz diyerek ortamı yumuşatayım dedimEvin direği mi ? :)
Bu sözü en son kanal 7 de duymuştum ilahi :))
ay ne bileyim şimdi oha terbiyesiz felan dedim kocasına laf söledim die kızar mızar belli olmaz diyerek ortamı yumuşatayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?