kocam kapanmami istiyor ?

Kendi dedi kapanmazsan bida yanima gelme diye ben Karimi kapali beyaz tertemiz istiyorum dedi bende kapali birini. Bul bosanalim o zaman dedim

Kapalı beyaz tertemiz istiyorum ne demek? Açıklar siyah ve kirli mi oluyormuş? Bu lafın üzerine eşinize çok şey derdim ama bu kafa yapısında olan bir insanın denilenden anlamasını beklemekte hata olur diye sadece yutkunuyorum.

Onu bunu bırak senin kocanın zihniyeti çirkin bir kere.neden mi?

Çünkü kapalı ve tertemiz istiyormuş, açıklar kirli mi?

Ben bu zihniyette olan birine ne diyim ki.

İnsanlara zorla bir şey yaptırılmasından nefret ederim.
Ne demek kapanmazsan yanıma gelme.
Adam zaten boşanmanın ilk adımını atmış suç sende değil.

çelişmek belki..
ama şöyle düşüünün niye kapandığını bilirsen kapanmak hiç zor değil.. asla.. zor değil.. bunu söylemeye çalıştım eksik yazmışım haklısnız..
sonraki söylediklerimin arkasındayım.. adamın uslubu yanlış ne demek kirlilik.. açık olup edebi duruşu yürüyüşu kıyafetiyle bin tane kapalıdan temiz insanlar tanıyorum.. boşanmak kolay gelmiyor bana.. anlaşılabilir konuşulabilir düzelebilir bikonu bu.. ben boşanıyorum demek adamın yanıma gelmesi demek kadar saçma bence .. konuşulmadan anlaşılmadan orta yol bulunabilecekken fevri olmak yanlış

Kapanma olayı içten gelme meselesi ya zorla kapanamaz kimse bence zaman iste hani güzel bi dille anlat daha kendimi hazır hisetmiyorum istemiyorum de bence ama birbirinizi kırmayın böyle şeyler için ama zorla kapatamaz ki kimse kimseyi...

bence de boşan.
bu gibi baskıların arkası gelir.
böyle bişey sadece allah rızası için olur zaten, koca istedi diye değil.

Dinde zorlama olmaz .Herşey gönül rızası ile yapıldıkça sevabı artar ve yerini bulur .sanırım eşiniz bunu öğrenememiş.fAKAT bu boşanma sebebi olmamalı asla lütfen gerekirse oturup defalarca konuşmayı deneyin kendisine ben evlenmeden öncede böyle idim şuan böyle birşey içimden gelmiyor ilerde düşünürsem bunu allah rızası için yaparım kendi isteğimle hem ozaman seninde rızan olmuş olur dersiniz ...olmadı biraz uzak kalırsınız mesela ailenizde

Kendin istemediğin sürece kapanmanın sana hiçbir faydası yok sevabı zaten yok.
Eşin çok saçmalıyor. Gelme diyorsa gitme çokta tın.

Bu erkekler bir türlü anlayamayacaklar galiba kadının duruşunun sadece başını kapatmaktan ibaret olmadığını.Başı acık ama çok dikkatli giyinen kadınlar olduğu gibi ,başı kapalı ama tüm hatlarını belli eden şeyler giyen kadınlar da var.

Bu isler zorla olmaz ki.. Ben 8 yildir kapaliyim. Kimse bana kapan diye baski yapmadi.. Ben isteyerek icimden geldigi icin yaptim ki ailem de bi ben kapaliydim o zaman.. Kuzenimin esi de baski yapiyodu kuzenime. O da 3 ay kapali kalabildi. Sonra yapamadi acildi tekrar.. Boylesi hic iyi degil. Ayrica esinizin kullandigi kelimeler cok rahatsiz edici.. Kas yapiyim derken goz cikariyor haberi yok...

Kimin Rızası için kapanırsan kapan,sonuçta kapanmış olacaksın.İstemeyerek namaz kılsan da borcunu ödemiş oluyorsun.Hepsi kul üstünde bir borç sonuçta.Ki yaparsan türban filan takma,açıkcası türban daha çekici hale getiriyor.Ferece,manto üstüne büyük başörtüler filan giy. Kocanız bu konuda bilinçli ve samimi mi yoksa alalem ne der tarzında biri mi. Ona göre siz karar vereceksiniz,samimi ise ayrılmayı düşünmeden,oturup güzelce konuşun. Bunlarda benim görüşlerim..

Otur güzellikle konuş Bi inat için değil de gerçekten benim iyiliğim için istesen tatlı dille söylesen seni de kırmaz denerdim ama böyle yaparsan olmaz de Senin zorlamanla kapanmamın kimseye faydası olmaz de Ben kapanmaya karşı değilim ama senin beni buna zorlaman hoşuma gitmiyor de Gel orta yolu bulalım sen beni zorlama ben de zamanla eğer kendimi hazır hissedersem kapanayım de Ne bilim işte güzellikle konuşun bnce

baskıyla kapananları görüyorz tayt üzerine başörtüsü giyiyorlar kapanmak kapanmaktan çıktı zaten sanki amaç burda başörtüsü amaç burda vücudun belli olmaması..zaten kapanmakda modaya uyarlanır oldu..kimse zorla kapanmasın kardeşim isteyerek edebiyle kapansın..konu sahibi kocan o zaman baştan kapalı kadın alacaktı dayatmayla olmaz bu iş..

eşini en iyi sen tanırsın bunun olması için ısrarına devam edecekse karar senin kimsenin lafıyla boşanma işine girişme bişiyden pişman olacaksan kendin karar vermelisin ...

siz evlenmeden önce eşinize kapanma sözü vermediyseniz kapanmayın. bu konuda zorlama olmaz

Tamamen kişinin kendi isteği doğrultusunda yapılması gereken birşey olduğunu düşünüyorum.
Benim eşimin sülalesinde herkes kapalıdır ama ne eşimden ne ailesinden böyle birşey ima ettiklerini bile görmedim. Başından beri böyleyim ve eğer eşim kapan deseydi o zaman kapalı biriyle evlenecektin derdim.
Çevremde kapalı olup daracık pantolon giyen tüm vücut hatları ortada olan insanlardan daha dikkatli giyindiğime inanıyorum. Kapanıyorsan eğer tesettürün hakkını verebilmelisin. Bu yüzden başkasının diyeceği ile olacak iş değil bu.
Eşine neden o zaman siyah ve kirli bir kadınla evlendin diye sorabilirsin?
Ben eşimin sülalesi kapalı olduğu için başından söylemiştim evlenince benden böyle birşey bekleme içimden gelirse ben kendim kapanırım demiştim. Kapanmadım ama kendimi hazır hissetmiyorum. Belki yarın kapanırım belki bir ömür boyu kapanmam tamamen bana kalmış birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…