- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
kapanmak çok mu zor.. kapanmanın manasını sebebini bildikten inandıktan sonra.. neden hemen kaynananıza bağylıyorsunuz belki hiç haberi yok... ha asla istemeden yapmayın bu işi asla... tesettür zorla yapılacak bir iş değil.. isteyerek gönülden yapmak lazım.. sevmeli istemeli aşkla yapılmalı.. yoksa daracık kot deve hörgücü gibi bir kafa 15 cm topukla naptığı belli olmayan insanlarla doluyor ortalık
şimdi eşinizin zoruyla kapanmayacağınızı söyleyin ona.. ama boşanmak nedir ya çook saçma..
mesele kapan demesi degilki, kapanmazsan yanina gelmem, beyaz gel gibi laflariKapan diyor diye bosanmak ne demek ? Rabbimin emrini istiyor ne güzel. .. dini videolar film izleyeblrsn etkilenirsn. Ama su da var seni acik alip kapatmak ne demek? Kapan diyor die bosanacam falan demen bana simariklik gibi geldi
Kendi dedi kapanmazsan bida yanima gelme diye ben Karimi kapali beyaz tertemiz istiyorum dedi bende kapali birini. Bul bosanalim o zaman dedim
Kapanmam için beni zorluyo annesiyle kavga etmiştik annesinin doldurduğunu düşünüyorum ben kapalilara karsi değilim ama ben öyle görmedim ben küçüklüğümsen beri hep derdim kocam kapanmami isterse bosanirim diye simdi bosanicam dogrumu yapiyorum sizce çok üstüme geliyor ?
yanlış anlamışsın kapalı beyaz temiz derken başı örtülü beyaz tenli cıbıl cıbıl hizmetkar bir huri istiyorum demek istemiş yazarOnu bunu bırak senin kocanın zihniyeti çirkin bir kere.neden mi?
Çünkü kapalı ve tertemiz istiyormuş, açıklar kirli mi?
Ben bu zihniyette olan birine ne diyim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?