kocam kapanmami istiyor ?

Lafa bak lafa.
Adam resmen evlendiğimizde kirliydin demeye getirmiş. Sanki kadını hamamda kırklayıp tövbe ettirecek densiz.

İstemeyene, gönüllü olarak yapmayacak olana zor evet.
Bana göre her ne kadar başı açık ve üsturuplu giyinen bir bayan bile olsa tesettüre girmek köklü bir değişiklik demektir.
Tabi ki en başta uzlaşmaya çalışılmalı. Ama kadını zorlayarak, tehdit ederek, uzaklaştırarak yapılan şey boşanmaya sebeptir bence. Psikolojik şiddettir.

Sanırım kv ile bu konuda tartışmışlar o yüzden onun doldurduğunu düşünüyor. Ben öyle anladım.

Kapan diyor diye bosanmak ne demek ? Rabbimin emrini istiyor ne güzel. .. dini videolar film izleyeblrsn etkilenirsn. Ama su da var seni acik alip kapatmak ne demek? Kapan diyor die bosanacam falan demen bana simariklik gibi geldi

Kapan diyor diye bosanmak ne demek ? Rabbimin emrini istiyor ne güzel. .. dini videolar film izleyeblrsn etkilenirsn. Ama su da var seni acik alip kapatmak ne demek? Kapan diyor die bosanacam falan demen bana simariklik gibi geldi

Biz ne desek boş zaten bu konuda. Ne kocanin istegini beklentisini degistirebiliriz ne de senin icine kapanma istegi koyabiliriz. Aranizda uzlaşamiyorsaniz yapacak bir şey yok cunku bu konuda farkli seyler istiyorsunuz.

ben örtülüyüm,ama kımse kusura bakmasın,başörtüsü kullanmayan bır ile evlenıpte,sonra örtün demek çok yanlış,tersıde aç dıyende yanlış,gidin kendı isteğinize göre biri ile evlenın,haa bır erkek açık biri ile evlense,evlendıkten sonra örtünecem dese kadın erkek boşanmak istese hakkı,tersı içinde geçerli,örtülü biri ile evlense ,sonra açılsa istememesi normal,ama sneın eşin hatalı,senın yerıne koydum kendımı,evlensem eşim aç başını dese,o gün gider dava açarım,hakımde şak dıye boşar

mesele kapan demesi degilki, kapanmazsan yanina gelmem, beyaz gel gibi laflari

kocanızın tutumu yanlış. türban takmayan kadın kirli mi oluyor ? usturuplu, düzgün, hanımefendi gibi giyindikten sonra da gayet kocanızın tabiriyle ''temiz ve beyaz'' olunabiliyor.

içten gelmeli..zorlamayla olmaz ki kayinvalidenize noluyo isterken kapaliymiydiniz kocaniza anlatın yapamayacaginizi zorlanınca iyice istemez olursunuz

aa evet benim çevremde çok var, eşine bu konuda baskı yapan, belki konu sahibinin eşinden daha usturuplu bir şekilde talep ediyorlardır bilemicem, çünkü genelde başarılı oluyorlar.
bu tip düşünen kişiler çok fazla olduğu için, nişanlılık döneminde bu konunun konuşulması gerekiyor bence.
Onun sizden sizin ondan değiştirmesini istediğiniz şeyler var mı?

yok öyle nikah kıyılmış, yaşanmış bir kaç yıl, sonra sen kapanacaksın, şimdi mi aklın başına geldi diye sorarlar adama.

Büyük konuşmussun canım. Büyük konuşulan konuların insanın başına geldiğine inanıyorm ve defalarca yaşadım.

Bunun için boşanmak büyük bir tepki bence. Kapanmıyorum dersin olur biter. Bu konuda neden baskı yapılır anlamıyorum. Ben de açık seçik gezmeyi sevmiyorum kesinlikle. Ama tamamen kapanacağımı da düşünmüyorum. İnsanın içinden gelmeli böyle şeyler. Kalbini kötülüklere kapamadıkça baş kapatmanın da bir anlamı olduğuna inanmıyorum. Mesela kayınvalideniz kapalı ve aranızı bozan bir kadınsa boşuna kafasını kapatmasın. Bir yuvayı yıkmaya sebep olmak çok büyük günah..

Koca istedi diye kapanilmaz Allah rizasi icin kapaniyorsan kapan icinden gelerek.
Allah yardmciniz olsun.

Onu bunu bırak senin kocanın zihniyeti çirkin bir kere.neden mi?

Çünkü kapalı ve tertemiz istiyormuş, açıklar kirli mi?

Ben bu zihniyette olan birine ne diyim ki.
yanlış anlamışsın kapalı beyaz temiz derken başı örtülü beyaz tenli cıbıl cıbıl hizmetkar bir huri istiyorum demek istemiş yazar
arkadaşım ben tesettürlüyüm ama sen boşa bu herifi.

Kocan istiyorsa mecbursun! Ya da istemiyosan kapı. Amaaaaa bunu bu şekilde terbiyesizce değil düzgünce gönlünü alarak anlatması gerek istemesi gerek.

Kocanın isteği doğru ve güzel. Ama üslubu çok yanlış.

Tesettür Allahın emri,Onun rızası için gerekli.
Yalnız,kocanın karısından bunu istemesi de normal,kocaya itaat de Allahın rızasını almak için gerekli.

Boşanırım yine de kapanmam diyosan zaten çok uzaksın demektir.güzelce söylese de kapanmazdın sanırım.
Eşin bu tarz yaklaşmayı bırakır da uzlaşırsınız umarım

Yalnız ben kk hanımlarının tertemiz kadın profiline de hayran kaldım.

Düzgün ve usturuplu giyinmek midir tertemiz olmak? kime göre neye göre peki?

Şehrin ortasında don atlet dolaşmadiktan sonra her kıyafet ve bunu giyen her kadın açık kapalı fark etmez bence tertemizdir düzgün giyinmiştir.

kim kendine ne yakıştırıyor sa onu giysin o zaman temiz usturupludur.

bir kalıbın içine sokmakta ne oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…