Ablacığım sen bunları okuyarak tatmin oluyorsun anlaşılan. Tabii yıllarca zulüm ve baskı görmüş, ezilmiş biri olarak anlayabiliyorum seni ama herkes bu şekilde pasif ve ezilmiş bir hayat sürmüyor, gocammm gocamm deyip hayatı boyunca böyle kokmuş düşünceli heriflere köle olup hayatını harcamıyor, bil istedim. :)Kocan istiyorsa mecbursun! Ya da istemiyosan kapı. Amaaaaa bunu bu şekilde terbiyesizce değil düzgünce gönlünü alarak anlatması gerek istemesi gerek.
Kendi dedi kapanmazsan bida yanima gelme diye ben Karimi kapali beyaz tertemiz istiyorum dedi bende kapali birini. Bul bosanalim o zaman dedim
bence eşe göre değil senin içinden gelene göre olmalı bence ortak nokta bul ona uygun giyineyim yavaş yavaş birden bire olmaz de...böyle bir sebepten dolayı boşanılmaz ikna etmeye çalışKapanmam için beni zorluyo annesiyle kavga etmiştik annesinin doldurduğunu düşünüyorum ben kapalilara karsi değilim ama ben öyle görmedim ben küçüklüğümsen beri hep derdim kocam kapanmami isterse bosanirim diye simdi bosanicam dogrumu yapiyorum sizce çok üstüme geliyor ?
Esinin düşünceleri degil bunlar kv nin düşünceleri. Kapali degilsin diye de kirli degilsin. Ben de tesetturluyum . Ama yeri geliyor ki kapali olup bi cok dalavereye imza atan insanlari da gördüm. Rabbim nasip ederse ins kapanirsin. Allah rizasi icin. Esin veya kv vs icin degil.mesele kapan demesi degilki, kapanmazsan yanina gelmem, beyaz gel gibi laflari
yo esi demiş, beyaz temiz istiyorum yoksa yanima gelme diye.Esinin düşünceleri degil bunlar kv nin düşünceleri. Kapali degilsin diye de kirli degilsin. Ben de tesetturluyum . Ama yeri geliyor ki kapali olup bi cok dalavereye imza atan insanlari da gördüm. Rabbim nasip ederse ins kapanirsin. Allah rizasi icin. Esin veya kv vs icin degil.
Tamam da aklina bunlari sokan kv . Esi oyle dusunseydi bastan evlenmezdiyo esi demiş, beyaz temiz istiyorum yoksa yanima gelme diye.
kapalı eş isteyen biri niçin acık kıza yaklaşır ki? o zaman kendi düşüncene göre biriyle ol dmi?
bu daha kotu. annesinin laflariyla doldurusa gelmesiTamam da aklina bunlari sokan kv . Esi oyle dusunseydi bastan evlenmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?