• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam kişisinin instagramı!!

Selam kızlar. Buraya böyle bi konu açacağımı hiç düşünmezdim çok uzatmadan özet geçeceğim. Eşimle benim instagram şifrelerimiz birbirimizde vardı seneler öncesinde, tam hatırlamıyorum ama benimki onda açık değildi onunki bende açıktı. O saf şifre falan aklında tutamaz unutmuş heralde hatırlamıyorum. sonra ben bunun erkek arkadaşlarıyla mesajlarını falan okuyorum diye bi ara değiştirdi bi süre açık olmadı bende. Sonra ben bir gün telefonunda notlarında şifresini buldum giriş yaptım. ara ara girip bakıyorum çıkıyorum bi şey yok zaten. Geçenlerde izleme geçmişi diye bi kısım varmış orayı farkettim baktım boş boş reeller var işte. Neyse sonra dün akşam yine bi girmiştim oraya bi baktım böyle aptal saptal reel videoları kadınlar. Kapak fotoğrafı hep g*t meme vs koymuslar. Arama kısmına bakıyorum aratmamış hesabı(ya da silmiş olabilir) keşfette çıkmış olabilir diye düşündüm bir tane baksa keşfette çıkmıştır bakmıştır diyeceğim ama o profilden 8-9 video izlenmiş. Sonra böyle fitness yapan bir kadın yine içerik çekmiş ama amaç fitness değil de kendini sergilemek olduğu belli. Son zamanlarda aptal tiktok içeriklerini biliyorsunuz o gibi şeyler. 4 tane ayrı hesabın 7-8er videosu izlenmiş. Sinirim tepemde. Bunun onun suratına çarpacağım ama nasıl? Çünkü instagram şifresini bildiğimi bilmiyor bu sefer üste çıkabilir. Bir de şifreyi değiştirebilir hatta belki telefon şifresini değiştirebilir sinirlenip. Daha önce de benim telefonunu kurcaladığımı görüp sinirlenip değiştirmişti ama sonra söyledi ve uzun zamandır biliyorum şifresini. Sizce nasıl akıllıca bunları izlediğini gördüğümü bildiğimi yüzüne vurup afedersiniz ağzına s*çabilirim. Çok sinirliyim
yani özellikle aratmamış adam benim önüme de neler neler çıkıyo benim bakmama gerek yok bir arkadaş beğeniyorsa onun arattıkları da çıkıyor , bahane aramayın kavgaya

Bende güzel bir kadının videosuna denk gelsem girip hepsine bakıyorm hdhshsh eşimin bir sosyal medya hesabı bende var benim Yok onun hesabından neler neler bakıyorum biri adamın geçmişine baksa neler izliyor diyip şüphe duyar kocamdan,😅
Güzel bir oryantaliste denk gelsem sayfasına girerim hemen mesela ki daha açık olanlara da bakarım çünkü bir tane videoyu bir kaç saniye izlersen keşfet hepsi onunla dolup taşmaya başlar izledikçe izlersin yani bence çok takılmayın bide yani aramamis özellikle.

Evet gitmezdi tabiki ama siz olsanız ne yapardınız? Daha önce böyle bir şey yaşanmadı ve böyle şeylerle işi olmadığını da biliyorum en fazla keşfette çıksa bakar geçer derim. Aynı hesaptan birkaç video izlenmiş görünce deliye döndüm haliyle. Bir süredir birlikte olmadık regldim öncesinde o rahatsızdı o yüzden falan diye yumuşatmayı denedim içimde ama hayırdır azdı mı kudurdu mu diye daha çok sinirleniyorum benim yerime kendinizi koyup düşünün

İşim yok esim hangi videoyu izlemiş peşine düşeceğim hiç benlik değil. Sonra da nasıl yüzüne vuracagimin derdine düşeceğim yok ben almayayım. Size kolay gelsin.

Bazen keşfette o kadar saçma şeyler çıkıyor ki şaşırıyorum ne alaka diye.
Geçenlerde sayfamda bir hesap ilgimi çekti hesap bildiğiniz çıplak kadın adam dolu dedim ben bunu nasıl takip etmişim inceledim sonradan yorumlarda şunu anladım hesabı başka biri satın almış :)
Herkes benim gibi sorguluyordu ben bunu nasıl takip ettim diye :)
Yani instadan reels izledi diye sinirinizin tepenize çıkması da ilginç.
İlgisini çekmiş ve izlemiş gibi düşünüyorum çünkü. Hani bir video mesela görmüş belli ki profile girip diğer videoları da açmış haliyle rahatsız edici değil mi

yani özellikle aratmamış adam benim önüme de neler neler çıkıyo benim bakmama gerek yok bir arkadaş beğeniyorsa onun arattıkları da çıkıyor , bahane aramayın kavgaya
Normal mi izlemesi? Gerçekten fikir almak istediğim için açtım bu konuyu. Abartıyor muyum

Bende güzel bir kadının videosuna denk gelsem girip hepsine bakıyorm hdhshsh eşimin bir sosyal medya hesabı bende var benim Yok onun hesabından neler neler bakıyorum biri adamın geçmişine baksa neler izliyor diyip şüphe duyar kocamdan,😅
Güzel bir oryantaliste denk gelsem sayfasına girerim hemen mesela ki daha açık olanlara da bakarım çünkü bir tane videoyu bir kaç saniye izlersen keşfet hepsi onunla dolup taşmaya başlar izledikçe izlersin yani bence çok takılmayın bide yani aramamis özellikle.
Ben de bakıyorum karşıma çıkınca. Ama onun bakması rahatsız etti beni

İlgisini çekmiş ve izlemiş gibi düşünüyorum çünkü. Hani bir video mesela görmüş belli ki profile girip diğer videoları da açmış haliyle rahatsız edici değil mi
Bunu hepimiz yapmaz mıyız ?
Yani bence çok takılmayın
Hani deseniz eski sevgilisini aratmış sayfasına bakmış o zaman haklısınız gidin başını ezin derim :)
Ama bir sayfa gelmiş bakmış çok da abartmayın derim.

Normal mi izlemesi? Gerçekten fikir almak istediğim için açtım bu konuyu. Abartıyor muyum

Sürekli sürekli bakıyor ise ve özellikle isimler yazıp arıyorsa o zaman büyük sıkıntı var derdim. Ama arada bir denk gelip bakması normal bence

ya hu önüne çıkmıştır kaydırmıştır adam özellikle aratmamış ki, şu aralar sporla ilgileniyorum keşfetimde kilotlu model sporculaar çıkıyor hareket gösteriyor onu izliyorum mesela ya da bir arkadaş x konuyla alakalı bir video beğenmiş yorum yapmış şak o konuyla alakalı bütün videolar benim keşfetimde , velhasılkelam abartıyorsun.

ayrıca ben de bakıyom bir videosu ilgimi çekiyorsa sayfasına göz gezdiriyorum

Selam kızlar. Buraya böyle bi konu açacağımı hiç düşünmezdim çok uzatmadan özet geçeceğim. Eşimle benim instagram şifrelerimiz birbirimizde vardı seneler öncesinde, tam hatırlamıyorum ama benimki onda açık değildi onunki bende açıktı. O saf şifre falan aklında tutamaz unutmuş heralde hatırlamıyorum. sonra ben bunun erkek arkadaşlarıyla mesajlarını falan okuyorum diye bi ara değiştirdi bi süre açık olmadı bende. Sonra ben bir gün telefonunda notlarında şifresini buldum giriş yaptım. ara ara girip bakıyorum çıkıyorum bi şey yok zaten. Geçenlerde izleme geçmişi diye bi kısım varmış orayı farkettim baktım boş boş reeller var işte. Neyse sonra dün akşam yine bi girmiştim oraya bi baktım böyle aptal saptal reel videoları kadınlar. Kapak fotoğrafı hep g*t meme vs koymuslar. Arama kısmına bakıyorum aratmamış hesabı(ya da silmiş olabilir) keşfette çıkmış olabilir diye düşündüm bir tane baksa keşfette çıkmıştır bakmıştır diyeceğim ama o profilden 8-9 video izlenmiş. Sonra böyle fitness yapan bir kadın yine içerik çekmiş ama amaç fitness değil de kendini sergilemek olduğu belli. Son zamanlarda aptal tiktok içeriklerini biliyorsunuz o gibi şeyler. 4 tane ayrı hesabın 7-8er videosu izlenmiş. Sinirim tepemde. Bunun onun suratına çarpacağım ama nasıl? Çünkü instagram şifresini bildiğimi bilmiyor bu sefer üste çıkabilir. Bir de şifreyi değiştirebilir hatta belki telefon şifresini değiştirebilir sinirlenip. Daha önce de benim telefonunu kurcaladığımı görüp sinirlenip değiştirmişti ama sonra söyledi ve uzun zamandır biliyorum şifresini. Sizce nasıl akıllıca bunları izlediğini gördüğümü bildiğimi yüzüne vurup afedersiniz ağzına s*çabilirim. Çok sinirliyim
Bakmana gerek yok.keşfet herkeste öyle oluyor.kendininkinden de kontrol edebilirsin.

Bence normal boşuna yükselmeyin eşinize neler neler çıkıyor insanın karşısına benim keşfetim şu ara oryantal videosu dolu 😂 Sapık değilim dans seviyorum 🤭 biz bazen akşamları yan yana reels kaydırmayalım diye birimizin hesabından ortak izliyoruz mesela

Eşlerin hesabının birbirinde açık olması da çok absürt geliyor bana.
Bazen normalde hiç bakmayacağım kişilerin hesabına bir şekilde denk gelip, profiline giriyorum, girmişken birkaç paylaşımına bakıyorum. Geçenlerde yaptığı yemeklere halleden şef diye bir videoya denk geldim, girdim bahsedilen hesaba bakındım biraz. Adamın abuk subuk tavırları vardı hakikaten. 🫣 velhasıl eşim de olsa her merak edip baktığımı görsün istemem. Keşfet kısmında bazen alakan olmayan şeyler çıkıyor, bir kere baktın mı benzer içerikler düşüyor önüne.
O yüzden eşim de neye bakmış, kimi merak etmiş diye peşine düşmem durduk yere. Ha bir şeylerinden şüpheleniyorsam her şeyini didik didik ederim orası ayrı.

Sizde kendinizi biraz sakinleştirin, farklı düşünmeye çalışın. Yüzüne vurunca bir şey olmayacak, önceki meselelerden suçlu da olacaksınız iyice. Eşinizi telefon şifresini değiştirir belki yine, daha kötü hissedersiniz o zaman. Hiç gerek yok.

E bi de haklı ne var izleyebilir deyin tam olsun
aratıp izlememiş, reels kaydırırken karşısına çıkmış, sizin çıkmıyor mu? çocuğunuz değil, ebeveyni değilsiniz notlarına bakmak, reels izleme geçmişine kadar bakmak tam bir güvensizlik bana göre.

bu arada izleme geçmişinin olduğunu sizden öğrendim, takacak bir şey arayan her şekilde buluyor gercekten

Bakın, uyarsanız da, o da tamam dese bile, bir süre sonra yine bakacak. Belki şifresini değiştirmek yerine başka gizli hesap açacak. Uzun lafın kısası bakmaya bir şekilde devam edecek, elinize hiçbir şey geçmeyecek. Ben asla kabul edemem böyle bir şeyi diyorsanız siz bilirsiniz, bir deneyin uyarmayı ama ben hiç ama hiç sanmıyorum. Bu sebeple boşverin, canınızı sıkmayın, takip etmeyin, bakmayın, kendinize odaklanın. Ciddi sıkıntılar olursa ki Allah korusun, zaten size mutlaka görünür.

Ay bence de büyütülecek bi şey değil ya. Bir de evet kötü bişey ama bunu sifresini bildiğinizi söylemeden söyleme imkanınız yok bence. Eşiniz eminim izleme geçmişi olup olmadığını da bilmiyordur. Bu kadar basit bir şey için şifresini bildiğinizi ve izleme geçmişinden bahsetmeyi düşünmeyin bence arada kontrolden zarar gelmez😂

Back
X