KOCAM KIZ KARDEŞİME AŞIK OLDU

Bu sizin tercihiniz.İnanmak yada inanmamak.Ben çaresiz olduğum için görüş almak istedim.esimden bu güne kadar hiçbir kötü sey görmedim.Bir oğlum var siz çaresizlik nasıl bir şey bilmediğiniz için size yalan gelir.
hmmm hayatımı çok iyi bildiğiniz için çaresizlik ne demek bilmediğimi düşünüyosunuz aynen dewamkeee

hala bunu soruyo olabilmen bile saçma.aynı evde yaşadığım (?) kardeşime yan gözle bakmayı bırak bi de aşık olacak ki kız kovuktan 18 yaşında çıkmadı daha çocuktu da, sen hala affedip koynuna alma peşinde misin? yapılacak şey ortada
aman tanrım o nasil profil kası 😍

konu neden gerçek değil anlamadım.yasamadığım bir seyi nasıl yazarım ki.Bundan ne çıkarım ola bilir.Sadece esim çok pişman olduğunu evliliğimizin kurtarmamız gerektiğini söylüyor.Ama ben ne yapacağımı bilmiyorum.Saglıklı düşünemiyorum.İnsan bu duyguyla bir ömür yasarmı sizce devam etse nasıl olur.Sizden sadece fikir almak istedim.
Eşinizi klozete atıp sifonu çekin.

Konu gerçekse siz beş aydır n’aptınız? Bunun kurtulacak kurtarılacak bir durumumu var ya, direkt bu sapıktan boşanmaya bakardım.Ayrıca kötülüğün dik alâsını görmüşsünüz şuan başka nasıl bir kötülük arıyorsunuz bahane acaba?Bu normal bişey mi?

Arkadaşlar merhabalar.

12 yıllık evliyim bir oglum var.kız kardesimle birlikte yasıyorduk.kardeşim 18 esim 35 yasındaydı bu olay 2017 yılında yasandı.eşim beni birgün işte iken bana mesaj attı ben ayrılmak istiyorum dye.Bende şok oldum anlatamam.işten izin aldım eve geldim baktım içmiş aglıyor noldu diyorum aglıyor.bana ben seni hak etmiyorum ben asagılık bi adamım ben uzun zamandır kardeşine aşığım ve u duygudan kurtulamıyorumdiye bana itirafta bulundu dünyam başıma yıkıldı.ne yapacagımı bilemedim siz olsanız ne yapardınız.
Allah askina olan olmus bten bitmistr zaten sonuca gelelim abla sen anlat noldu

konu neden gerçek değil anlamadım.yasamadığım bir seyi nasıl yazarım ki.Bundan ne çıkarım ola bilir.Sadece esim çok pişman olduğunu evliliğimizin kurtarmamız gerektiğini söylüyor.Ama ben ne yapacağımı bilmiyorum.Saglıklı düşünemiyorum.İnsan bu duyguyla bir ömür yasarmı sizce devam etse nasıl olur.Sizden sadece fikir almak istedim.
Evliliğinize devam ettiğinizde kardeşinizle eşinizi bir araya nasıl getireceksiniz yani demek istediğim düğğn dernek cenaze için eşinle bir araya geldiklerinle hiçbirsey olmamış gibi mi davranacaksın. Bu kabul edilir birsey mi yaa adam baldızına yan gözle bakmış bunun pişmanlığı mı olurrr fesubhanallah ya. Ay nasıl sinirlendim

Bu sizin tercihiniz.İnanmak yada inanmamak.Ben çaresiz olduğum için görüş almak istedim.esimden bu güne kadar hiçbir kötü sey görmedim.Bir oğlum var siz çaresizlik nasıl bir şey bilmediğiniz için size yalan gelir.
Ablacımm daha nasıl bir kötülük göreceksin eşinden acabaa ? İlla kötülük olarak algılaman için fiziksel şiddet mi olmalı ?

gerçekse bu olay kkyı bile aşar. umarım gerçek değildir. değilse amacına ulaştığı kesin :KK53:

Bu bölümü görüntüleyen Kullanıcı: 117, Misafir: 14

Fake konunun da akıllıca, tutarlı olanı makbul. Yok ben tutarlı olamıyorum dersen absürt komedi tadında olsun. Geçen vardı göbeğine fiyonk bağlayıp gebeliğini müjdeleyen, karnını tutup ağlayan Cavidan mıydı Handan mıydı 😂
Cavidan gelin, melisalı kinoalı çay içiyor, sımart tiividen hamile pilatesi videosu izliyor ve karnını tutarak hamile pilatesi yapıyor, kaynanasıgile üzerinde ı am coming yazan pasta yapıp yolluyor, göbeğine kurdele bağlayarak beyine gebelik haberi veriyor. Handan onun görümcesi. Cavidan ona hamilelik kürü gönderiyor beyinin telefonundan. Bu detayları unutmayalım lütfen. Cavidanımın unutulmasına dayanamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhabalar.

12 yıllık evliyim bir oglum var.kız kardesimle birlikte yasıyorduk.kardeşim 18 esim 35 yasındaydı bu olay 2017 yılında yasandı.eşim beni birgün işte iken bana mesaj attı ben ayrılmak istiyorum dye.Bende şok oldum anlatamam.işten izin aldım eve geldim baktım içmiş aglıyor noldu diyorum aglıyor.bana ben seni hak etmiyorum ben asagılık bi adamım ben uzun zamandır kardeşine aşığım ve u duygudan kurtulamıyorumdiye bana itirafta bulundu dünyam başıma yıkıldı.ne yapacagımı bilemedim siz olsanız ne yapardınız.
Konu fake inanmayın

Cavidan gelin, melisalı kinoalı çay içiyor, sımart tiividen hamile pilatesi videosu izliyor ve karnını tutarak hamile pilatesi yapıyor, kaynanasıgile üzerinde ı am going yazan pasta yapıp yolluyor, göbeğine kurdele bağlayarak beyine gebelik haberi veriyor. Handan onun görümcesi. Cavidan ona hamilelik kürü gönderiyor beyinin telefonundan. Bu detayları unutmayalım lütfen. Cavidanımın unutulmasına dayanamam.
I am coming o kız, sen de cavidan'ın görümcesi gibi dil bilmezlik yapma akjfnkeajf

Back
X