Kendin kaşımışsın bacım adamın ne suçu var ayrıca gözünümü kapatsın adam ne yapsıniyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
valla ben de dikkat çekici bir şey görürsem bakarım. hatta o durumda muhtemelen önce o kıza ben bakarım.
bakınca kimsenin başına birşey gelmiyor. ve bi insan eşini aldatacaksa hep kafası yerde gezse bile aldatıyor.
çok da şaapmamak lazım yani
Sende jason momoa’ya bak yanında açıp açıp
Sizin dikkatinizi çeken eşinizin de dikkatini çekmiş. Konuyu üsteleyeren adamın aklına sokmuşsunuz kadını. Bu yaptığınız evliliğiniz için tehlikeli hareketleriyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
Konu sahibinin durumu normal gibi de sizinki degilEvvel zaman olur ki ex eş ile Rio ya gitmiştik ve ben gördüğüm bütün güzel popoları dürtüp kendisine de göstermiştim
Teşekkür ederim beni anladığıniz icin çok şükür biri doğru anladıOlay bakması değil, sen sanki asker arkadaşıymışsın gibi beli çok ince demesi...yontulmamış odun
Teşekkür ederim beni anladığıniz icin çok şükür biri doğru anladı
Aynen öyle bir şey demese sorun yoktu. İnsan kankasiyla konuşur gibi yaniEşinin yanında baska kadına iltifat edilmeyeceğini %99 erkek bilir. Kusura bakma eşin kalas
iyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
Ne yani yorum yapması hoş mu şimdi beli ince diye bakar sorun değil hani deadamın gözünü kapatıp dolaştır bence...
zira hangi birine bakmasin ki? hatta en iyisi eve kilitle..
Şimdi ben benim belim ince olmayınca kıskandım ve kızdım. Eşiniz keline baktınız diye niye kıskandı şimdi durduk yereBazen buyutmesek mi acaba ? Bende geçen gün kel bir oğlan geçiyor
Keli parliyodu gözümü aldı o ne be diye baktım .
Adamı beğendiğim filan yok
Benimkide senin gibi triplere krizlere girdi ne gerek var keli parliyodu ne surduyse .dikkat çekiyor altı üstü beğenmek yada bilerek bakmak değil ki
Direk girip.baktim kim.diye ve pek begenmeeim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?