Kocam kizin kalçasına bakti

Kendin kaşımışsın bacım adamın ne suçu var ayrıca gözünümü kapatsın adam ne yapsın

valla ben de dikkat çekici bir şey görürsem bakarım. hatta o durumda muhtemelen önce o kıza ben bakarım.
bakınca kimsenin başına birşey gelmiyor. ve bi insan eşini aldatacaksa hep kafası yerde gezse bile aldatıyor.
çok da şaapmamak lazım yani

Haklısınız.

Eşiniz sadece bakmış.sizde bakmakla kalmamış birde yorum yapmışsınız. Neden sinir oldunuz ki

Dikkat etse ne olur ki?
Ayrıca kadınlar da erkeklerin kalçalara bakıyor ve onlar da bunu biliyor hahahah.

Hayatta ne güzel dertler var yarabbim.

Sizin bile dikkatinizi çekmişken eşiniz bakmışsa nolmuş ki? Allah başka dert vermesin.

Sizin dikkatinizi çeken eşinizin de dikkatini çekmiş. Konuyu üsteleyeren adamın aklına sokmuşsunuz kadını. Bu yaptığınız evliliğiniz için tehlikeli hareketler

adamın gözünü kapatıp dolaştır bence...
zira hangi birine bakmasin ki? hatta en iyisi eve kilitle..

Bazen buyutmesek mi acaba ? Bende geçen gün kel bir oğlan geçiyor
Keli parliyodu gözümü aldı o ne be diye baktım .
Adamı beğendiğim filan yok
Benimkide senin gibi triplere krizlere girdi ne gerek var keli parliyodu ne surduyse .dikkat çekiyor altı üstü beğenmek yada bilerek bakmak değil ki

Şimdi ben benim belim ince olmayınca kıskandım ve kızdım. Eşiniz keline baktınız diye niye kıskandı şimdi durduk yere

Seninde dikkatini çekmiş nasıl bir iç çamaşırı giydiğini bile görmüşün bide Allahtan yanından geçmiş gitmiş ben yanımdan geçen insanın suratına. Bakacam diye ne giydiğine bakmam bile ki bu sadece bir örnek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…