Maşallah ozguveninizden bir gıdım almak isterim
Çok övülesi, modern, çağdaş, özgüven dolu bir davranış falan demek gerekiyor herhaldeBuradan cikaracagimiz sey ne?
Özgüven değil bunun adı , özgüven adı altında sonsuz ozguvensizlik.
Baska kadınları göstermek hem hadsizlik hem güvensizlik.
Bıkmadan yazacağım ; " benim bile dikkatimi çekti " demeyin.
Erkekler söz konusu olduğunda partlerleriniz " benim bile dikkatimi çekti " diyorlar mi ?
Ya da yakışıklı , kaslı erkekleri gördüklerinde size gösteriyorlar mi ?
Nedir bu kadınlardaki bu
Hiçbir gereklilik içermiyor gülünüz ve geçinizÇok övülesi, modern, çağdaş, özgüven dolu bir davranış falan demek gerekiyor herhalde
Amma sinir olmuşsun bakarlar gözunumu kapatacan sen yokken de bakar bende bakiyomiyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
Allahlah bu yani önerdiginiz erkek olsun kadin olsun aldatan aldanir kimse icin el kana bulanmaz siz burda belki mecazi anlamda yaziyorsunuz ama konu sahibi belliki yeni evli ve herseye gereksiz anlam yükluyor ne geregi var körükle gitmeningözünü çıkarıp eline verseydin keşke
Allahlah bu yani önerdiginiz erkek olsun kadin olsun aldatan aldanir kimse icin el kana bulanmaz siz burda belki mecazi anlamda yaziyorsunuz ama konu sahibi belliki yeni evli ve herseye gereksiz anlam yükluyor ne geregi var körükle gitmenin
Sizin anladiginiz dilden konusamiyorum kusura bakmayin duvarla konusmak bile daha akla yatkindoğru haklısın valla , kk da böyle dediler der yapar allah muhafaza
Hanımefendi siz benim gülelim diye yazdığım msjı yorumlama hakkına sahip değilsiniz hele ki hadsiz ve özgüvensiz hiç diyemezsiniz. Asıl sizin haddinize değil bu tarz konuşmak. Herkesin her durum karşısında tavrı tepkisi aynı olmak zorunda değil sizin gibi düşünmeyen birine kırıcı konuşamazsınız. Konuyla ilgili kendi kişisel yorumunuzu yazın başkalarının yazdıklarını değerlendirmeyin.
O arkadaş benim yazdığıma o yorumu yaptı. Siz gülmeyin efendim ama o tarz kırıcı sıfatlar da yazmayın rica ediyorum. İyi akşamlarBir başka arkadaşın yazdığı yoruma yorum yaptım, sizi mi alıntılamışım ?
Gülünecek bir durum görmüyorum ben böyle bir konuda ; " başkalarını gösteriyorum , popolarini gösteriyorum "
Bir baskasinin yanındaki kadında, sizi eşine gösterse hoş bir durum olur mu ?
Bunu anlayan nadir kadinlardan oldugunuz icin tebrikler. Bizim bir kadina bakarken aklimizdan gecenlerle erkeklerinkini benzer sanmak cok cocukca geliyor bana.Özgüven değil bunun adı , özgüven adı altında sonsuz ozguvensizlik.
Baska kadınları göstermek hem hadsizlik hem güvensizlik.
Bıkmadan yazacağım ; " benim bile dikkatimi çekti " demeyin.
Erkekler söz konusu olduğunda partlerleriniz " benim bile dikkatimi çekti " diyorlar mi ?
Ya da yakışıklı , kaslı erkekleri gördüklerinde size gösteriyorlar mi ?
Nedir bu kadınlardaki bu haller aklım almıyor ?
Çok övülesi, modern, çağdaş, özgüven dolu bir davranış falan demek gerekiyor herhalde
Sizsiniz asıl zavallı ve saygısız! İnsanlara burdan hareket edemezsiniz.Eee, kolay degil esine milletin poposunu gostermek ve cok matahmis gibi bununla ovunmek.
Bknz. Marjinallesmek ugruna zavallilasanlar.
iyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
Siz niye dikkat ettiniz peki? Adam size kadınlara niye bakıyorsun hayırdır dese ne diyecektiniz? Neyse ki erkekler genelde akıl edemiyo böyle şeyleri
Sizde bakmışsınız kizin kalcasina kendinizi de yargiladinizmiiyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?