Kocam kizin kalçasına bakti

Maşallah ozguveninizden bir gıdım almak isterim

Özgüven değil bunun adı , özgüven adı altında sonsuz ozguvensizlik.

Baska kadınları göstermek hem hadsizlik hem güvensizlik.

Bıkmadan yazacağım ; " benim bile dikkatimi çekti " demeyin.

Erkekler söz konusu olduğunda partlerleriniz " benim bile dikkatimi çekti " diyorlar mi ?

Ya da yakışıklı , kaslı erkekleri gördüklerinde size gösteriyorlar mi ?

Nedir bu kadınlardaki bu haller aklım almıyor ?

İnsan kıskanır evet ama farklı birşey görünce hepimiz bakıyoruz valla..:) Bende bakarım mini giyen kızlara fiziği düzgün olanlara saçlarına imrendiklerime ya da yüzü biblo gibi olanlara.. Ha yakışıklı görünce bakarmıyım bu kafayla onada bakıyorumdur kesin,özeleştiri yapamadım nedense burda:))) Göze yasak yok valla ne diyelim.. Büyütme içinde bunu,kimsenin tam anlamıyla sahibi olamadığımız bir hayat bu.. İnsanlar severken boşanmak zorunda kalıyor düşünsene..Başkasına kocasını kaptırıyor falan..Senin yaşadığın çok ufak bir hayat gerçekliği,allah büyüğünden esirgesin canım..Yuvana uzun ömürler olsun takma kafanı

Hanımefendi siz benim gülelim diye yazdığım msjı yorumlama hakkına sahip değilsiniz hele ki hadsiz ve özgüvensiz hiç diyemezsiniz. Asıl sizin haddinize değil bu tarz konuşmak. Herkesin her durum karşısında tavrı tepkisi aynı olmak zorunda değil sizin gibi düşünmeyen birine kırıcı konuşamazsınız. Konuyla ilgili kendi kişisel yorumunuzu yazın başkalarının yazdıklarını değerlendirmeyin.

Amma sinir olmuşsun bakarlar gözunumu kapatacan sen yokken de bakar bende bakiyom

gözünü çıkarıp eline verseydin keşke
Allahlah bu yani önerdiginiz erkek olsun kadin olsun aldatan aldanir kimse icin el kana bulanmaz siz burda belki mecazi anlamda yaziyorsunuz ama konu sahibi belliki yeni evli ve herseye gereksiz anlam yükluyor ne geregi var körükle gitmenin

doğru haklısın valla , kk da böyle dediler der yapar allah muhafaza

Bir başka arkadaşın yazdığı yoruma yorum yaptım, sizi mi alıntılamışım ?

Gülünecek bir durum görmüyorum ben böyle bir konuda ; " başkalarını gösteriyorum , popolarini gösteriyorum "

Bir baskasinin yanındaki kadında, sizi eşine gösterse hoş bir durum olur mu ?

O arkadaş benim yazdığıma o yorumu yaptı. Siz gülmeyin efendim ama o tarz kırıcı sıfatlar da yazmayın rica ediyorum. İyi akşamlar

Bunu anlayan nadir kadinlardan oldugunuz icin tebrikler. Bizim bir kadina bakarken aklimizdan gecenlerle erkeklerinkini benzer sanmak cok cocukca geliyor bana.

Eee, kolay degil esine milletin poposunu gostermek ve cok matahmis gibi bununla ovunmek.

Bknz. Marjinallesmek ugruna zavallilasanlar.
Sizsiniz asıl zavallı ve saygısız! İnsanlara burdan hareket edemezsiniz.

Sizde bakmışsınız kizin kalcasina kendinizi de yargiladinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…