Kocam kizin kalçasına bakti

eşimi tanıyana kadar bende senin gibiydim bende 170 falanım boyuma göre kimse yok sanardım

Önceden esimin calistigi guzergahta cokta iyi bi yerde calismayan 100 no memislere sahip teyze vardi asiri gogus dekoltesi giyerdi yani bi ucu kapali diyebilirim
Onu gorunce gulme krizine giriyodum niyeyse
Esimede sormusumdur koca memikli teyzeyi goruyonmu diye
İkimizde gormussek ben bi kadin olarak bakmissam oda bi erkek olarak bakabilir gercekten bazilari asiri dikkat cekici olabiliyo goz kayiyor yani
Bizde olaganustu yakisikli birini gorunce bakakalmiyomuyuz yani yada goz ucuylada olsa bakariz yani bu sapiklik degil ama donup donup gozle taciz etmek sapiklik

Bakiliyor genelde.erkekler ohhh mis mis super diye bakiyor
Biz ..tuuu ahlaksiz terbiyesiz diye bakiyoruz.
Duzen bu valla

memlekette bu kadar ahlaksızlık varken buna tepki göstermek de tam çifte standart olmuş :)
tüü diye tüküreceğiniz onca pislik var.. ama tercih meselesi tabi.

Şimdi kızlar hem bakımlı hem de çok güzeller.
Ben bile bakıyorum vallahi.
Hele çocukların okuluna gidince gözüm bayram ediyor. Müdür olsun öğretmenler olsun adeta podyum havası yaratıyor. Erkekler haydi haydi bakarlar.

Ben bile bakarım . Ama aşırıya kaçıyorsa sıkıntı.

Bakiliyor genelde.erkekler ohhh mis mis super diye bakiyor
Biz ..tuuu ahlaksiz terbiyesiz diye bakiyoruz.
Duzen bu valla
Kime göre neye göre düzenden bahsediyorsunuz. Siz doğru olanı yapmak varken düzen bu deyip kendin davranışınızı normalleştirmeye çalışıyorsunuz.
Kimse kimsenin giyimine bakıp tühh ahlaksız diyemez. Biz ahlak bekçisi değiliz.

Güzel kadınlar her yerde arkadaşlar. Eşiniz doktor olabilir sabaha kadar çok güzel bir hemşireyle nöbete kalabilir, pilot olabilir güzel hosteslerle çalışabilir, kuaför olabilir güzel kadinlarin saçlarını yapabilir. Her şeyi kiskancak miyiz biz ? Güzel kadınlar ve yakışıklı erkekler her yerde evet bennde kıskanıyorum ama kabullenmeye başladım. Nasıl kisitlayabiliriz koskoca adamlara ne diyebiliriz diye. Ve biz de bakıyoruz hangimiz internette biraz açık bişi görse bakmıyor ben bakıyorum valla

Ben de degilim kimsenin giyimi beni ilgilendirmiyor.burada yazdigim giyime degil erkegin bakisina olan tavrimizdi.cekmeyin baska taraflara.

Baktım şimdi çok temiz yüzlü bir beyefendi bu danimarka genleri maşallah ama bir khal drogo etkisi yaratmadı jason sanki gen aktarmak için yaratılmış bir aygır gibi

O kadar kocaman bana fazla buyuk geliyor boyum çoook minik 1.56 arada ölçerken degisiyor 1-2cm eşim 1.85
80-85 arasi bana uygundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…