eşimi tanıyana kadar bende senin gibiydimBişi diiim mi çok şanslısın maşallah 1.94ya ben 1.74üm azıcık topuklu giyince zaten 1.85 oluyorum, etrafımdaki erkeklerin hepsi benden kısa ya , 1.85 filtresini uyguladığım anda erkek kalmıyor etrafımda hepsi yavrum gibi kalıyor yanımda ((( aaaah ah khal drogo reyis.
işte beni anlıyosun dimi , Bir umuttur yaşamakeşimi tanıyana kadar bende senin gibiydimbende 170 falanım boyuma göre kimse yok sanardım
anlamaz mıyımişte beni anlıyosun dimi , Bir umuttur yaşamak
rabbim gönlüne göre versinişte beni anlıyosun dimi , Bir umuttur yaşamak
Bakiliyor genelde.erkekler ohhh mis mis super diye bakiyor
Biz ..tuuu ahlaksiz terbiyesiz diye bakiyoruz.
Duzen bu valla
Ben bile bakarım . Ama aşırıya kaçıyorsa sıkıntı.iyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
Neden elaleme ahlaksiz terbiyesiz diyorsunuz?Bakiliyor genelde.erkekler ohhh mis mis super diye bakiyor
Duzen bu valla
Kime göre neye göre düzenden bahsediyorsunuz. Siz doğru olanı yapmak varken düzen bu deyip kendin davranışınızı normalleştirmeye çalışıyorsunuz.Bakiliyor genelde.erkekler ohhh mis mis super diye bakiyor
Duzen bu valla
artık sinir oluyorum ve ne
zaten bu yüzden ex olmuşEvvel zaman olur ki ex eş ile Rio ya gitmiştik ve ben gördüğüm bütün güzel popoları dürtüp kendisine de göstermiştim
Hiç ilgisi yokzaten bu yüzden ex olmuş
Dikkat çeken sey dikkatini cektigi icin kizilan adamin dramiE sizin de dikkatinizi çekmiş ki bakmışsınız. Ne var ki bunda?
@turuncupijama ,Lyanna Mormont ben mi anormalim
Ben de degilim kimsenin giyimi beni ilgilendirmiyor.burada yazdigim giyime degil erkegin bakisina olan tavrimizdi.cekmeyin baska taraflara.Kime göre neye göre düzenden bahsediyorsunuz. Siz doğru olanı yapmak varken düzen bu deyip kendin davranışınızı normalleştirmeye çalışıyorsunuz.
Kimse kimsenin giyimine bakıp tühh ahlaksız diyemez. Biz ahlak bekçisi değiliz.
Elaleme degil ona bakana diyorum.Neden elaleme ahlaksiz terbiyesiz diyorsunuz?
Dar esortman alti giydi diye mi ?
Baktım şimdi çok temiz yüzlü bir beyefendi bu danimarka genleri maşallah ama bir khal drogo etkisi yaratmadı jason sanki gen aktarmak için yaratılmış bir aygır gibi
Yanlis anlamissiniz.aciklamami yaptim yukarida baska tarafa cekmeyin.memlekette bu kadar ahlaksızlık varken buna tepki göstermek de tam çifte standart olmuş :)
tüü diye tüküreceğiniz onca pislik var.. ama tercih meselesi tabi.
Pardon yanlis anlamisim yorumunuzuElaleme degil ona bakana diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?