- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 133
- 31
Ama adam cillopSende jason momoa’ya bak yanında açıp açıp
Popo güzelse bakılırBuradan cikaracagimiz sey ne?
Ben yazacaktım sen yazmışsın cool broBurası bu konuda simdi ikiye ayrılacak ay ne var baksın kocam görmezse bile ben gösteririmciler ve o kocanın gözünü oyarımcılar olarak :)
Ben kocamin bakip bakmadigina bakmam ve aslinda bu konuda guvenirim de.
Yine de baktigini fark edersem sormam acikcasi hic fark etmedim ama sorup kendimi kucultmem diye dusunuyorum.
Kocam gormezse durtukleyerek kadina bak bee falan da demem cunku ben bunu ozguvenin alameti olarak saymıyorum, bize ne baska kadinlardan, bence bu goz tacizidir.
Son olarak kocamin elin kadini hakkinda benimle beli inceymis muhabbetine girmesine mahal vermem, ben onun erkek arkadasi degilim.
Ben kocamı öyle yere götürmwzdim kıskançlık 0 galibaHayır yahu benimki de normal o kadar yol gitmişiz ve oradaki hatunların poposuna bakmak bence müzede harika bi esere bakmak gibi
Bizde burda 185adam görünce uzun sanıyoruz işte... hayaller vs hayatlaranaamm o kim diye baktım yarabbimmm bu ne hey yavrum hey...
Eşim arabada giderken biraz ileride bir kadın vardı ama güzeldi de şimdi giymiş mini eteğini rüzgarda salına salına gidiyor sinyal verdi herif önüne bakacağına bir daha kadına baktı.. E çok sinir oldum diyeceğimi dedim e be gudik zaten ben yokken bakıyodur kesin benim yanımda bakma bari.. Ama siz kendiniz göstermişsiniz bilerek lades . Bende kıskancım gereksiz olmasına rağmen o hafta onun sinir olduğu ne kadar eteğim elbisem varsa hepsini giyip salına salına gezdim yiyorsa desin birşey de ağzına vurayım terlikleiyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
Alemsiniz benim yaptığı beli çok ince yorumuna sınırım geçmedi konuşmuyorum suanEşim arabada giderken biraz ileride bir kadın vardı ama güzeldi de şimdi giymiş mini eteğini rüzgarda salına salına gidiyor sinyal verdi herif önüne bakacağına bir daha kadına baktı.. E çok sinir oldum diyeceğimi dedim e be gudik zaten ben yokken bakıyodur kesin benim yanımda bakma bari.. Ama siz kendiniz göstermişsiniz bilerek lades . Bende kıskancım gereksiz olmasına rağmen o hafta onun sinir olduğu ne kadar eteğim elbisem varsa hepsini giyip salına salına gezdim yiyorsa desin birşey de ağzına vurayım terliklebak şimdi yine sinirlendim gidip kocamı darlıcam
O kimmiş beee , bir nesil Tom Ellis yüzünden Lucifer'a düştü. Hey yavrum hey. Benim eşimde bunu kıskanmaktan diziyi bıraktırdı, izletmiyorAma adam cillop
Yok canım.. Ben kızın giyinmesine taktığını düşünmedim ki zaten.. Ama bende olsam dikkat çekici olunca bakıyorum yani kadın bile başka kadına bakıyor onu demek istemiştim hani sende bakmışsın kocan da yanında o da bakar yani o manadaBiz
Kız dur kendimi sapik gibi hissetrim niye öyle giyiyor mu dedim giymiş kız önümüzden gitcek diye bekliyorum kız bir türlü gitmiyor yürüye yürüye arkasını dönüp dönüp bakıyor hadi gitcek diyorum yok dikkatini çekti farkettim ondan dyaanamadim laf attım bakti mi ki diye
Sacma sapan bı yorum yaptınızSenınde kslın olan yerlerın guzeldır
Konu sahıbıne yaptımSacma sapan bı yorum yaptınız
Yada başkasına yapacaktiniz bana yaptınız yanlislikla.
Ondan anlayamadım sizi ?
Bizde burda 185adam görünce uzun sanıyoruz işte... hayaller vs hayatlar
yok kız bak şimdi allah var benim kocam da uzun 194 . ama işte yaaaanii şu adamda ne bileyim heykel mübarekBizde burda 185adam görünce uzun sanıyoruz işte... hayaller vs hayatlar
Baktım şimdi çok temiz yüzlü bir beyefendi bu danimarka genleri maşallah ama bir khal drogo etkisi yaratmadı jason sanki gen aktarmak için yaratılmış bir aygır gibiAlex Høgh Andersenadam 182 ama beni deli ediyor.
yok kız bak şimdi allah var benim kocam da uzun 194 . ama işte yaaaanii şu adamda ne bileyim heykel mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?