Kocam kizin kalçasına bakti

Sen bile bakmışsın bi erkek de bakar yani. Dikkatini çeker

Ben yazacaktım sen yazmışsın cool bro

Eşim arabada giderken biraz ileride bir kadın vardı ama güzeldi de şimdi giymiş mini eteğini rüzgarda salına salına gidiyor sinyal verdi herif önüne bakacağına bir daha kadına baktı.. E çok sinir oldum diyeceğimi dedim e be gudik zaten ben yokken bakıyodur kesin benim yanımda bakma bari.. Ama siz kendiniz göstermişsiniz bilerek lades . Bende kıskancım gereksiz olmasına rağmen o hafta onun sinir olduğu ne kadar eteğim elbisem varsa hepsini giyip salına salına gezdim yiyorsa desin birşey de ağzına vurayım terlikle bak şimdi yine sinirlendim gidip kocamı darlıcam

[ Alemsiniz benim yaptığı beli çok ince yorumuna sınırım geçmedi konuşmuyorum suan

Baksın. Sizde bakabilirsiniz. Sonuçta dikkat çekici herşey ilgi çekiyor yani illa bit kere dönüp bakıyorsunuz. Ortaklaşa yorum yapınne kadar güzel . Dikkat çekici iç çamaşırı mı giymiş , ya da bu erkekte olabilir vücudu orantısız pranlar rambo gibi geziyor iki spor yaptım diye ne güzel makara yapıp iki eş konuşmak . Bi de sahil kentinde yaşıyorsunuz bizde yaşadık. Zaten eğer ki ortak bi muhabbet açılmasında da bunu dillendirmenin bir mantığı yok . Yoksa günümüz de görüşünü açan popo gösteren zihniyetsizlerde fazla,napalim yani eşlerimizle böyleleri için tartışıp hayal merciilerine mı sokalım

Yok canım.. Ben kızın giyinmesine taktığını düşünmedim ki zaten.. Ama bende olsam dikkat çekici olunca bakıyorum yani kadın bile başka kadına bakıyor onu demek istemiştim hani sende bakmışsın kocan da yanında o da bakar yani o manada yoksa sana sapıksın falan demedim

Eşofman altından dikkat çekici çamaşır nasıl oluyor

Mor çamaşır dantelli üstüne beyaz eşofman mı giymiş

Sizin dikkatinizi çektiyse onun da çekmiştir

Her dikkat çeken şeye bakmalı mı demişsiniz de sizin dikkatinizi çekti baktınız onun da dikkatini çekti baktı bir fark yok ki

yok kız bak şimdi allah var benim kocam da uzun 194 . ama işte yaaaanii şu adamda ne bileyim heykel mübarek

Bişi diiim mi çok şanslısın maşallah 1.94 ya ben 1.74üm azıcık topuklu giyince zaten 1.85 oluyorum, etrafımdaki erkeklerin hepsi benden kısa ya , 1.85 filtresini uyguladığım anda erkek kalmıyor etrafımda hepsi yavrum gibi kalıyor yanımda ((( aaaah ah khal drogo reyis.

E adamin teki slip mayo giyse dikkatini cekip o ne ya demek icin bakmaz misin yaratılıs geregi merakli varliklariz bence takilmayin en azindan bunda o kadar takilacak bir sey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…