- 30 Nisan 2024
- 7
- -2
- 1
- 24
- Konu Sahibi sevginisa21
-
Borçlar üstüme kalacak babamı zir durumda bırakmak istemiyorumNe demek ne yapman lazım. Arkana bakmadan kaçacaksın bu adamdan. Hala soruyor musun. Boşanmayacaksan da sakın çocuk yapma
Borçlar üstüme kalacak babamı zir durumda bırakmak istemiyorum
Üstlenmez avukatla görüştüm adıma olduğu için sadece izinsiz kullandigi için dava açılabilir başka da yapacak bir şey yokdava açın kocanıza. tüm borçları üstlensin.
esinize evliyken kısıtlama davası açabilirsiniz böylece esiniz sizden izinsiz alım-satım yapamaz. tüm gelir gideri sizin onayınızla olmak zorunda olur. ama tabi yine bi yol bulur kumar oynar. en doğrusu boşanmak. borçlarınız konusunda da ailesiyle falan da görüsün. siz ödemek zorunda değilsiniz. kaldı ki size ait olan altınlarınızı da harcamış. bildiğim kadarıyla mahkeme bu altınların size geri yapılmasını isteyebiliyor ama esiniz rızanızla verdiğinizi kanıtlarsa ne olur bilemiyorum. ama boşanın ne olursa olsun. bugün 500 borç yarin 1 milyon olur böyle devam ederseÜstlenmez avukatla görüştüm adıma olduğu için sadece izinsiz kullandigi için dava açılabilir başka da yapacak bir şey yok
Borcun birkaç milyon mu olmasını bekliyorsunuz ayrılmak için?Merhabalar,ben 22 yaşındayım yeni bir evlilik yaptım uzun süre gorustugum biriydi ama evin içine girince anladım kumar oynadığını bağımlı olduğunu ve evlendikten iki ay sonra altınlarımi aldı bir çok kez kavga ettik bir çok kez ailesinden yardim istedim her defasında bitti sondu alicam yapacam dendi. Sonra adıma olan kredi kartlarını bosaltti hepsini çekip kumara verdi bu süreçte hamile kalmıştım bu stresten karnımda öldu bunun haberini aldığımız gün bile kumar oynadı karşımda. Bana saldırmaları benden para almasi calismama rağmen benden para bul demesi beklentisi bunlar halen ver yüzügumu bile sattı ben adıma 500 milyar borçla babamın kapısına gitmek istemiyorum ama ile her zaman arkamda ne yapacağımı bilmiyorum bankalardan icralık oldum hiç bir şeyim yok ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kaldım öylece her gün evin için daha da kötü oluyorum psikolojik olarak cokuyorum ne yapmam lazım
500 bin borçla babanızın kapısına gitmek istemiyorken bu gidişle en az 1 milyon borçla gideceksiniz amaBorçlar üstüme kalacak babamı zir durumda bırakmak istemiyorum
Alkol vs şeylerini biliyordum bunları düzeltirim dedim ve yaptım ama kumarı keşke dediğiniz gibi bilseydim de baştan kacsaydim ama maalesef anlayana kadar evin içine girince anlamış oldum'Evlenmeden önce böyle olduğunu bilmiyordum' demeniz hiç inandırıcı değil. Kocanızın kumar bağımlısı ve verdiğiniz tepkilere bakılırsa her şeyi bildiğinizi fazlasıyla gösteriyor. 'Sanırım ben farklıyım onu değiştiririm' düşüncesine kapılıp yanıldınız.
Neyse şu saatten sonra kendizne bir iyilik yapıp hazır çocukta yokken boşanın.
Altinlarimi benden habersiz aldı ben sadece babamın taktiği altını hiç cikarmiyordum kolumdan diğerlerini kaldırmıştık hepsini almış en son elimde ki yüzüğü bile kavga ederek vereceksin borcum ver diyerek aldı alana kadar durmadı zaten hiçesinize evliyken kısıtlama davası açabilirsiniz böylece esiniz sizden izinsiz alım-satım yapamaz. tüm gelir gideri sizin onayınızla olmak zorunda olur. ama tabi yine bi yol bulur kumar oynar. en doğrusu boşanmak. borçlarınız konusunda da ailesiyle falan da görüsün. siz ödemek zorunda değilsiniz. kaldı ki size ait olan altınlarınızı da harcamış. bildiğim kadarıyla mahkeme bu altınların size geri yapılmasını isteyebiliyor ama esiniz rızanızla verdiğinizi kanıtlarsa ne olur bilemiyorum. ama boşanın ne olursa olsun. bugün 500 borç yarin 1 milyon olur böyle devam ederse
Borçlar üstüme kalacak babamı zir durumda bırakmak istemiyorum
Kusura bakmayın da 22 yaşında ne işle mesgulsunuz de bankalar size 500binlik limit verdi?Merhabalar,ben 22 yaşındayım yeni bir evlilik yaptım uzun süre gorustugum biriydi ama evin içine girince anladım kumar oynadığını bağımlı olduğunu ve evlendikten iki ay sonra altınlarımi aldı bir çok kez kavga ettik bir çok kez ailesinden yardim istedim her defasında bitti sondu alicam yapacam dendi. Sonra adıma olan kredi kartlarını bosaltti hepsini çekip kumara verdi bu süreçte hamile kalmıştım bu stresten karnımda öldu bunun haberini aldığımız gün bile kumar oynadı karşımda. Bana saldırmaları benden para almasi calismama rağmen benden para bul demesi beklentisi bunlar halen ver yüzügumu bile sattı ben adıma 500 milyar borçla babamın kapısına gitmek istemiyorum ama ile her zaman arkamda ne yapacağımı bilmiyorum bankalardan icralık oldum hiç bir şeyim yok ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kaldım öylece her gün evin için daha da kötü oluyorum psikolojik olarak cokuyorum ne yapmam lazım
Kusura bakmayın da 22 yaşında ne işle mesgulsunuz de bankalar size 500binlik limit verdiMerhabalar,ben 22 yaşındayım yeni bir evlilik yaptım uzun süre gorustugum biriydi ama evin içine girince anladım kumar oynadığını bağımlı olduğunu ve evlendikten iki ay sonra altınlarımi aldı bir çok kez kavga ettik bir çok kez ailesinden yardim istedim her defasında bitti sondu alicam yapacam dendi. Sonra adıma olan kredi kartlarını bosaltti hepsini çekip kumara verdi bu süreçte hamile kalmıştım bu stresten karnımda öldu bunun haberini aldığımız gün bile kumar oynadı karşımda. Bana saldırmaları benden para almasi calismama rağmen benden para bul demesi beklentisi bunlar halen ver yüzügumu bile sattı ben adıma 500 milyar borçla babamın kapısına gitmek istemiyorum ama ile her zaman arkamda ne yapacağımı bilmiyorum bankalardan icralık oldum hiç bir şeyim yok ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kaldım öylece her gün evin için daha da kötü oluyorum psikolojik olarak cokuyorum ne yapmam lazım
Aman bahane yaaa ! Çocuk yok ,çocuk olsa çocuğum babaya düşkün diyecekti. Şimdi de bunu diyor. Mahkemede sağlam avukat bulursa ispatlar borcu.Ee!!! Eşiniz duracak gibi görünmüyor. Yeniden borç yapmasını mı bekleyeceksiniz?
Gıda mühendisiyim bekarken çalıştığım dönemler yüksek limit verdiler ben kullanmadım depremden çıktık babam kullandı babam.odedi borcumu evlenince kocam kullandı o da böyle kullandı kusura bakmayın ama yargılamayın kimin ne olacağı bilinmiyorKusura bakmayın da 22 yaşında ne işle mesgulsunuz de bankalar size 500binlik limit verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?