Esinizi tebrik ederimbak acik acik soylemis aldatmak bana gore degil diye ayrilalim demis bunu uzerine ne denilirki?? zor bir durum. Allah yardimciniz olsun
Evet açık açık söylemiş..Tabii tebrik etmek lazım; evli bir bayana göz koymuş lise aşkı bahanesiyle ve şuanki eşinden vazgeçmiş evlenmeden önce kullanamadığı aklıyla..
Kadında çok dürüst davranmış.. Kocasını başka kocaya tercih etmiş, oda evlenmeden önce kullanamadığı aklıyla..
Evet tebrik ediyorum !!!
Evet açık açık söylemiş..Tabii tebrik etmek lazım; evli bir bayana göz koymuş lise aşkı bahanesiyle ve şuanki eşinden vazgeçmiş evlenmeden önce kullanamadığı aklıyla..
Kadında çok dürüst davranmış.. Kocasını başka kocaya tercih etmiş, oda evlenmeden önce kullanamadığı aklıyla..
Evet tebrik ediyorum !!!
çok zor bir durum ama güçlü omaya çalışın , ikna etseniz siz onu sevebilecek misiniz bundan sonra onunla hayat geçirebilecek misiniz ? gurur yapmayın bence hiç ,yol verin gitsin herkes hak ettiğini bulur bir gün? ilahi adalet yerini bulur yarın bi gün sevgilisi başka bi adam bulur o da aynı duruma düşer belli mi olur ? siz kimseye kendinizi ezdirip küçük duruma düşürmeyin gerekirse psikolojik yardım alın bu aşamada belki sizin içinde böylesi daha iyidir , bir kapı kapanır başka nice kapılar açılır. bize şer görünen bizim için hayır olabilir.
madem sırtınızdan vuruluyorsunuz,o zaman;
evinizi terketmeyin,onun gitmesini sağlayın..
hemen boşanmayın,işi kolaylaşmasın,süründürün..
manevi ve maddi tazminat alabileceğinizi düşünüyorum,bir araştırın..
tedbir nafakası bağlatın (çalışmıyorsanız)
sıkılınca da tüm bunlardan,boşayın gitsin..
Allah yardımcınız olsun..
Keşke yapabilecek birisi olsam bunlari . seviyorum ben kocamı yapamam. Ağlıyor seni sevdim ama onu unutmamışım diyor. otele gitti evde kalamam dedi .yalnızım tüm gece ne yapıcam
Kocam kötü biri deildir.Seni hiç aldatmadım. aldatmam. amma birlikte yapamıyruz.O olmasa yinne ayrılırdık dedi.sadece yeni rastlamış kadına ve hala sevdiğini fark etmiş.Uzun süre kopmuşlar.kadının da sorunlu kocası varmış.Ayrılıormuş.Tesadüf diye yemin ediyor.İnanayımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?