hayatım,bu durumda kalbine söz geçirebiliyor olmalısın ne yazık ki..
artık başkasını seven biri o..bunu böyle düşün..
mantıklı düşünmeye çalışmalısın..
çok zor biliyorum,çookk zoorrr
herşey yolunda mıydı evliliğinizde?
durup dururken mi oldu yoksa?
tesadüf olsa ne olur olmasa ne olur ? sadakat bu mudur yani ?siz yapabilyor muydunuz onunla inanın kaçan balık büyük olur derler ya çok doğru. kimseyi gözünüzde büyütmeyin o mutsuzsa eminim siz de mutsuzdunuz onunla. bi söz vardı birini seviyorsan serbest bırak dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır. siz hayatınıza bakın kendinizi düşünün, gerisini Rabbime bırakın sadece o herşeyi yoluna koyar gelecek bize neler getirir bilemeyiz.
Hayır yalan söyleyemem yolunda değildi.Ama beklemiyrdum ben bunu
belki daha çok seveceğiniz birisi çıkacak karşınıza nereden bilebilirsiniz kiMutsuzdu ama seviyordum.Zaten o kadın olmasa da ayrılırdk dedi.
Keşke yapabilecek birisi olsam bunlari . seviyorum ben kocamı yapamam. Ağlıyor seni sevdim ama onu unutmamışım diyor. otele gitti evde kalamam dedi .yalnızım tüm gece ne yapıcam
ben bu aciya dayanamayacam uyku hapları içki ne varsa içicem buarada dondum kaldım habire telefon ediyorum ona ne oldu melek ne var melek yapma melek yapma sen deli misin sen de mutlu değildin zaten deyip duruyo.
yalan söyleyemem bu bardağı taşıran son damla oldu karar veremiyodum karar verdim dedi.Ama mesajara baktım kadın tek mesaj atmamış dedi ki o istemedi reddetti.ben ot muyuz bitcez bi daha dedim yalvardım ikna ettim diyoseninle boşandıktan sonra olsaydı bu kadar acı duyuyor olmazdın değil mi..
bunu sağlamalıydı en azından..
geçmişinize hürmeten..
ben bu aciya dayanamayacam uyku hapları içki ne varsa içicem buarada dondum kaldım habire telefon ediyorum ona ne oldu melek ne var melek yapma melek yapma sen deli misin sen de mutlu değildin zaten deyip duruyo.
Şimdi de mesaja cevap yazmış diyo ki "o insanla evlenmesem bile sana dönemem. sana yalan söyleyemem. seviyor gibi yapamam.Çok önceden bitmişti.sen de biliyorsun."
Şimdi de mesaja cevap yazmış diyo ki "o insanla evlenmesem bile sana dönemem. sana yalan söyleyemem. seviyor gibi yapamam.Çok önceden bitmişti.sen de biliyorsun."
Sordum neden gittin otele? bana gerçekleri anlattıktan sonra benimle aynı evde bişiy olmamış gibi oturamadığı için otele gitmiş. evlendiğimizde olduğu gibi herşei düzgün yapmak istermiş.Evlenmeden elimi bile tutmadıydı galiba onu der
Ölmek yokolmak istiyorum emre dedim zayıf olduğunu bilmem bana şantaj yapabileceğin anlamına gelmiyor dedi.
evi, arabayı arsaları herşeyi verecekmiş.birşey istemem diyo.para da istersen onu da vereyim diyobütün bunlar numara olabilir arkadaşım aklını iyi kullan...sırf ileriki süreçte sorun çıkarmaman için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?