Kocam Lise aşkıyla Evlenecekmiş

Hayır yalan söyleyemem yolunda değildi.Ama beklemiyrdum ben bunu

ne kadar kolaymis önce evlen sonrada ben eski sevgilime gidiyorum hadi eyvallah yok öyle süründür onu bosanma sakin bakalim ne yapacak

Mutsuzdu ama seviyordum.Zaten o kadın olmasa da ayrılırdk dedi.

Hayır yalan söyleyemem yolunda değildi.Ama beklemiyrdum ben bunu

seninle boşandıktan sonra olsaydı bu kadar acı duyuyor olmazdın değil mi..
bunu sağlamalıydı en azından..
geçmişinize hürmeten..

Allah şeytana uydurmasın.Ozaman neden bırakmışlar birbirlerini peki.Yuva yıkanın yuvası olmaz

ben bu aciya dayanamayacam uyku hapları içki ne varsa içicem buarada dondum kaldım habire telefon ediyorum ona ne oldu melek ne var melek yapma melek yapma sen deli misin sen de mutlu değildin zaten deyip duruyo.

Keşke yapabilecek birisi olsam bunlari . seviyorum ben kocamı yapamam. Ağlıyor seni sevdim ama onu unutmamışım diyor. otele gitti evde kalamam dedi .yalnızım tüm gece ne yapıcam

otele gitmiş bide...bence sizde arayın ailesini gelsinler anlatın herşeyi şuan nasıl siz acı çekiyorsanız oda biraz sıkıntı çeksin...

ben bu aciya dayanamayacam uyku hapları içki ne varsa içicem buarada dondum kaldım habire telefon ediyorum ona ne oldu melek ne var melek yapma melek yapma sen deli misin sen de mutlu değildin zaten deyip duruyo.

allah allah sakınnnnn!!!!! Sakın bir saçmalık yapmayın arkadaşım...

seninle boşandıktan sonra olsaydı bu kadar acı duyuyor olmazdın değil mi..
bunu sağlamalıydı en azından..
geçmişinize hürmeten..
yalan söyleyemem bu bardağı taşıran son damla oldu karar veremiyodum karar verdim dedi.Ama mesajara baktım kadın tek mesaj atmamış dedi ki o istemedi reddetti.ben ot muyuz bitcez bi daha dedim yalvardım ikna ettim diyo

Yazık ediyorsunuz kendinize . Sanırım önceden beridir var psikolojik sorunlarınız..Öncesi olmasaydı şuanki haliniz bu kadar kötü olmazdı.En azından kendinizi koyversenizde bu kadar ona karşı zayıf olmazdınız..

Hiç gittiniz mi bir uzmana ? Lütfen yarın ilk işiniz bu olsun, gidin başlayın bir yerden kendinizi kazanmaya.

bu şekilde gözünde daha çok düşersiniz lütfen ona karşı güçsüz görünmeyin inanın sonra çok pişman olursunuz. madem onu kazanmak istiyorsunuz en azından aramayın ki gözünde düşmeyin KAÇAN BALIK BÜYÜK OLURMUŞ. bence biraz daha duygularınızı arka plana atın ferhunde gibi olun yaa :) nasıl elde ediyor istediğini kimseye yalvarmadan :) kaçarak :) bakın işte vakit geçircek birşeyler var şimdi bırakın kendi haline ayrılırsanız alın ne alabiliyorsanız ondan yeni bir hayat kurun.

Şimdi de mesaja cevap yazmış diyo ki "o insanla evlenmesem bile sana dönemem. sana yalan söyleyemem. seviyor gibi yapamam.Çok önceden bitmişti.sen de biliyorsun."

Şimdi de mesaja cevap yazmış diyo ki "o insanla evlenmesem bile sana dönemem. sana yalan söyleyemem. seviyor gibi yapamam.Çok önceden bitmişti.sen de biliyorsun."

yine sölüyorum bence hemen ailesini arayın ki onlar bari ileriki süreçte sizin yanınızda olsun.daha kolay atlatırsınız...

hayatta herşeyle karşılaşabilyor insan maalesef. bazı şeyleri değiştirmeye gücümüz yetmez yapabileceğimiz tek şey en az hasarı almak için uğraşmak. siz aradıkça o sizden uzaklaşacaktır buna emin olun.

Sordum neden gittin otele? bana gerçekleri anlattıktan sonra benimle aynı evde bişiy olmamış gibi oturamadığı için otele gitmiş. evlendiğimizde olduğu gibi herşei düzgün yapmak istermiş.Evlenmeden elimi bile tutmadıydı galiba onu der

Ölmek yokolmak istiyorum emre dedim zayıf olduğunu bilmem bana şantaj yapabileceğin anlamına gelmiyor dedi.

bütün bunlar numara olabilir arkadaşım aklını iyi kullan...sırf ileriki süreçte sorun çıkarmaman için...

:2:
Ölmek yokolmak istiyorum emre dedim zayıf olduğunu bilmem bana şantaj yapabileceğin anlamına gelmiyor dedi.

bence hiç cevap vermeyin hatta tel.bile kapatın yada cevap vermeyin o sizi merak etsin...

bütün bunlar numara olabilir arkadaşım aklını iyi kullan...sırf ileriki süreçte sorun çıkarmaman için...
evi, arabayı arsaları herşeyi verecekmiş.birşey istemem diyo.para da istersen onu da vereyim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…