Kocam Lise aşkıyla Evlenecekmiş

HAYATının bir daikasını daha mutsuz geçirmeyecekmiş.Ölürken bu halde mi olmak istiyorsun kendine gel diyo bana da

HAYATının bir daikasını daha mutsuz geçirmeyecekmiş.Ölürken bu halde mi olmak istiyorsun kendine gel diyo bana da

ajitasyon bunlar bnce kendini çok akıllı sanıyo....hiç cevap verme çatlasın meraktan

Msn e deeply in love yazmş şimdi de jefferson starhip dinliyor.kadına armağan ediyormuş yazmış bunu da uffff canım acıyoooooo ölmem lazım artık

Msn e deeply in love yazmş şimdi de jefferson starhip dinliyor.kadına armağan ediyormuş yazmış bunu da uffff canım acıyoooooo ölmem lazım artık

arkadaşım kendine gel kim için ne için öleceksin...adam gibi karakteri olmayan biraz zorda kalınca kaçmayı seçen kişiliksiz biri içinmi ölüceksin...yaşın kaç bilmiyorum ama önünde çok güzel günlerin olacaktır.ewet önümüzde son 1 yılı zor geçireceksin belki ama bunu hafifletmek için yardım alabilirsin...her ayrılan ölüyomu sen ne ilksin nede son olacaksındır...

Canım ben tam olarak anlayamaıdm. Kadın kk'damı yazıyormuş? :26:
evet kanksi dedi beni o zannediyordu ama kim emin değilim deli gibi birkaç kişiye mesaj yamış olabilirim ya özür dilerim kendimde deilim

Siz soruma cevap verseniz ilk olarak?
Bu ruh haliyle saçmalamanız çok normal.
Çok zor bir durum içindesiniz..
Ayrıca kadın burada yazıyor.
Kafa karışıklığınız olması çok doğal..
Kim bilmiyorum arkdaşı link atmış ama baktığımda açılmadıben de geldim herkese laf atmış deli oldum eziğim işte haklı adam

Şu an çok zor ve karışık bir durum içindesiniz..
Saçmalamanız, hata yapmanız çok normal.
Ama bunu eziklik olarak değerlendirmeyin..
Şu an psikolojiniz bozuk olduğundan bunları yapıyorsunuz.
Kafanızı topladıgınızda, üstünden biraz zaman gectiginde bunlara gülüp geciceksiniz..
Ama en önemlisi gücünüzü toplamalısınız..
Dimdik ayakta durun ona karsı.
Kendinizi ezdirmeyin.

Son düzenleme:
zaten bitecek olan bir evlilik olarak görmeye çalışın..
ötesini teferruat olarak görün.. düşünmeyin..
desemm faydası olur mu..

zaten bitecek olan bir evlilik olarak görmeye çalışın..
ötesini teferruat olarak görün.. düşünmeyin..
desemm faydası olur mu..
dediine göre öylemş.Onun olması fark etmez diyo habire kadını koruyo neden ya neden ben sormak istiyorum o kadına ya niye ya niye şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…