kocam mı haklı ben mi haklıyım bunaldım artık

Parayı yönetememesiyle ilgili rahatsızlığınızı dile getirdiğinizde çalışmanıza izin vermeyen adamın kalkıp başa kakar gibi ben çalışıyorum ben kazanıyorum diye üste çıkması bence hoş değil. Hayat tarzına bir şey diyemem sigarasını alkolünü içsin fakat yarınlar yokmuşçasına değil. Eşinize gelecek kaygısı aşılamaya çalışın belki o zaman biraz daha idareli davranır.

Kırmızı ile belirttiğim yerden sonra okumadim ve şunu dedim Kotuye biseycik olmaz..
Gerisini sen tahmin et artik.

Hergün içiyosa sıkıntı olabilir ama sarhoş olup şiddet hakaret vs olmuyosa biyere kadar tolere edilebilir. Arada siz de eşlik edebilirsiniz belki sizle içip sohbet etmek hoşuna gidince azaltabilir bilemedim tabi siz de kullanıyosanız. Aydın İzmir arası 1.5 saat yahu kafanıza estikçe çıkın gidin abartılacak bi yol değil :)

Sorun alkolik olması değil demişsin de , adam alkolik olduğu için sürekli biraya veriyor parasını, yani aslında sorun alkolik olması..

14 senedir hala arkadaş edinemediyseniz sorun net sizde. İzmir-Aydın arası mesafe ne ki ayrıca Edirne’den Kars’a taşınmışsınız gibi yazmışsınız. Yeni evli de değilsiniz, adam bu. Sizi söylediği gibi aç açıkta bırakmıyor, ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa kalan parasını kendine istediği şekilde harcayabilir. Aynısı sizin için de geçerli. İstediğiniz hayatı yaşamak istiyorsanız işe girip çalışabilirsiniz. Kendi paranızı da harcarsınız gönlünüzce. Yorulmamak için çalışmazsanız evet bir kıyafet alırken kılı kırk yararsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…