gzdkpz sizi nasıl tebrik etsem bilmiyorum helal olsun...
İnşallah en hayırlısı budur... Yarabbim hayırlı olanı nasip eyler.... hakkınızda ama kendinize güvenmeniz çok güzel gerçekten 2 tane de oğlunuz varmış eminim size sahip çıkacaklardır... Hakkınızda en hayırlısı dilerim...
sende bişey bulamamış başkasına gitmiş demekki kocanı suçlayacağına kendinde ara derim.uyuşuk olduğunu kendin söylemişsin.bence aldatan erkek yoktur.elinde tutamayan kadın vardır.
sende bişey bulamamış başkasına gitmiş demekki kocanı suçlayacağına kendinde ara derim.uyuşuk olduğunu kendin söylemişsin.bence aldatan erkek yoktur.elinde tutamayan kadın vardır.
hakkınızda hayırlısı olsun...
ben bir konuya dikkat çekmek istiyorum.. elbette üzgünsünüz, size bunu yaşatan kadına kızgınsınız. ama ne olursa olsun , kızdığımız hatta nefret ettiğimiz insanların memleketi veya işi gücü dolayısıyla genellemeler yapmamız hoş değil...
Teşekkür ederim ama sanırım yalnış anladınız.Ben o kadını tanımıyorum memleketini de bilmiyorum.Karadenizli olan bizleriz yani çocuklarımın babası ve ben ..Ayrıca karadenizliler hakkında da sadece boşanmak zordur diye yazdım ve boşanmada ailelerin olaya çok karışdığını...
ebru hanım yazmış karadeniz kadını diye.. ben yanlış anlamışım.. pardon..
İlgin için teşekkür ederim Monalisa.Evet ilk duruşmam oldu dün,çok heyecanlıydım.Kimlik tesbitinin ardından avukatım konuşdu.O yalnızdı avukat tutmamış.Boşanmak istemediğini ve istediğim nafaka ve tazminatı da ödemeyeceğini söyledi.Hakime msn kayıtlarını sunduk,telefon görüşmelerinin de gün ve saatlerini yazılı bildirdik.Ben boşanmak istediğimi beyan ettim.Hakim incelemeye aldı ve ikinci duruşma için 21 kasım a gün verdi.
Duygu olarak inan hiç bir kin acıma vs hissetmedim.Sadece çok heyecanlandım.Hala da heyecanım geçmiş değil.Bakalım ne olacak?
Avukatıma göre en fazla 2 duruşma sonunda dava sonuçlanacak.
Hayırlısı inşallah..
Bence bildiğini yap ve aileni bir an olsun karşına al ya da almalısın. Sonuç olarak kocanın yaptığı tamamiyle yanlış bir davranış. Bunu bir daha asla yapmayacak anlamına da gelmez. Boşan, tazminat davası aç ve çocuklarına kendin bak en sağlıklısı sizin adınıza bu olur. Böyle bir durumda sinirlerinin yıprandığını ve psikolojikmen çöküntü içinde olduğunu düşünüyorum.Benden sana ufak bir tavsiye çocuklarına asla yansıtma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?