Kocam msn de sevgilisine benim için ölse de kurtulsam yazmış.

Allah sabır versin... iğrenç yakıştırmalar yapmışlar resmen evli bir kadın bunu nasıl yapar evli kadına bilmiyorum.... Allah ım bahtınızı açsın....

Çok üzüldüm Ebru...Acını yaşadığın şoku çok iyi anlıyabiliyorum.Allah yardımcın olsun.Bu günler geçecek,çok zor olsa da geçecek.Sen kendine güven yeter.

Çok teşekkür ederim arkadaşım.Kadınız güçlüyüz anneyiz daha da güçlüyüz.Allah hiçbirinize bu acıyı yaşatmasın ,hayatta daha zor acılar var muhakkak ama insana en çok kendi çektikleri gözüküyor...Yazılarınızı okudukça kendimi daha güçlü hissediyorum sağolun arkadaşım.

bunlara da insan deniyor işte.
Çok üzüldüm sana inana o kadar onur kırıcı şeyler ki.
2 çocuğunun annesine bu yapılır mı?
O msn konuşmalarını mahkemede delil olarak sunabilirsin.Bu fırsatı sakın ama sakın kaçırma.

şimdi size yeni evinizde ve hayatınızda mutluluklar diliyorum.rabbim sizin yardımcınız olsun.Allah evlatlarınızla yüzünüzü güldürsün inşallah...

sende bişey bulamamış başkasına gitmiş demekki kocanı suçlayacağına kendinde ara derim.uyuşuk olduğunu kendin söylemişsin.bence aldatan erkek yoktur.elinde tutamayan kadın vardır.

sende bişey bulamamış başkasına gitmiş demekki kocanı suçlayacağına kendinde ara derim.uyuşuk olduğunu kendin söylemişsin.bence aldatan erkek yoktur.elinde tutamayan kadın vardır.

Şaka mı buHadi dediğin doğru diyelim insan evlatlarını düşünür hayret birşeysin arkadaşım

ELİNDE TUTAMAMAK! nedir bu ya...sinek mi..elinde tutup kaçırmıycaksın.Kaçmaya niyeti varsa..defolsun gitsin zaten.

Biz..erkeklerde aradığımız herşeyi bulabiliyormuyuz ki...evlilik sorumluluktur..sadece kendini düşünüp..bişey bulamadım sende diyemezsin...

.

.

pess artıkk. yoruma bakk. dicek bişey bulamıyorum.
tek diceğim büyük lokma ye büyük laf konuşma. gün gelir devran döner. kimin ne olcağı hiçbelli olmaz.

Ne saygısızca ,hadsizce bir yorum bu kaç yaşındasın bilmiyorum ama ya tecrübesizsin yada burda kınanan kadınların tam göbeğinde ,bu konudan daha iğrenç bir yaklaşımdı...

bir gün kocasını elinde tutamayan kadın olmayasın...

illa bir yorum yapmak için yazmasaydın keşke;

zahmet etmişsin ama becerememişsin....

Ne diyeyim ki sana, inş Allah bu acıyı yaşatmasın derim sadece...,

hakkınızda hayırlısı olsun...

ben bir konuya dikkat çekmek istiyorum.. elbette üzgünsünüz, size bunu yaşatan kadına kızgınsınız. ama ne olursa olsun , kızdığımız hatta nefret ettiğimiz insanların memleketi veya işi gücü dolayısıyla genellemeler yapmamız hoş değil...

Teşekkür ederim ama sanırım yalnış anladınız.Ben o kadını tanımıyorum memleketini de bilmiyorum.Karadenizli olan bizleriz yani çocuklarımın babası ve ben ..Ayrıca karadenizliler hakkında da sadece boşanmak zordur diye yazdım ve boşanmada ailelerin olaya çok karışdığını...

ebru hanım yazmış karadeniz kadını diye.. ben yanlış anlamışım.. pardon..

Bence bildiğini yap ve aileni bir an olsun karşına al ya da almalısın. Sonuç olarak kocanın yaptığı tamamiyle yanlış bir davranış. Bunu bir daha asla yapmayacak anlamına da gelmez. Boşan, tazminat davası aç ve çocuklarına kendin bak en sağlıklısı sizin adınıza bu olur. Böyle bir durumda sinirlerinin yıprandığını ve psikolojikmen çöküntü içinde olduğunu düşünüyorum.Benden sana ufak bir tavsiye çocuklarına asla yansıtma..

Çok seviyesizce yazılmış bir yorum yazık diyorum......

Hakkında hayırlısı olsun senin adına sevindim inşallah bundan sonra hayatın çok daha güzel olur ....

Boşanıyorum zaten ...İlk duruşma geçdi..Tedbir nafakası bağlandı..Avukatım fazla uzamaz diyor inş bir an önce kurtulucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…