Bu yazışmaları kaydetmenin ne faydası olur bilemiyorum.
Sonuçta adam ne yaptığını biliyor,konu sahibi de görmüş artık.Neyi kime inkar edecek ?
Boşanmayı düşünüyorsa mahkemede kanıt sayılır mı bilemiyorum.Aldatma kanıtı sunulunca,ekstra bir avantaj sağlıyor mu acaba ? Bilmediğim için soruyorum.
gzdkpz,eşin bu kadını tanıyor mu ? Yoksa sadece internetten mi yazışmışlar ?
Daha önceki konunda,eve geç geliyor,haftasonu evde olmuyor demiştin,o yüzden soruyorum.
Acaba yazışmalardan anlayabildin mi,bunlar görüşüyor mu,telefonlaşıyor mu ?
diğer kadınıda anlamadım, bi ilişki peşinde değil, evli zaten, ne diye başka bi adamda nette flört edersin
bugün karısının arkasından böyle konuşan yarın benim arkamdan neler demez diye düşünür en azından insan
Oğullaerım 14 ve 13 yaşlarında.Kadını tanıyor evet beraber çalışmışlar sadece internet üzerinden değil.Eşim aşık olmuş ama kadını tam anlıyamadım cinsel bir beraberlikleri olmamış anladığım kadarıyla yani daha doğrusu tam sevgili gibi değilller ama eşim kadının üniversite mezunu olmasını çalışmasını falan çok övmüş.Beni yerden yere vurmuş.Bu konular dışında da konuşmaları var işlerle ilgili.
konuşmalarını kaydettim flash disce.Eşim henüz eve gelmedi bu saat oldu çoğu gece geç geliyor nerdeyse bir yıldır her hafta sonu evde yok sadece seçimin olduğu pazar günü evdeydi.Ama sürekli o kadınla beraber gibi olduğunu sanmıyorum daha doğprusu tam anlyıyamadım ..
kadınada tazminat davası açabilirsin
evet evet kadının ne kadar erdemli olduğu ortada
seni aldatsa bile ne diye dedikonu yapar ki, en azından çocuklarımın annesi der çenesini kapar insan ya
nasıl oldun canım bu arada, napmayı düşünüyorsun, eve gelince konuştunmu hiç bu mevzuuyu
Kadın evli değil eşinden ayrılmışş..
Allah yardimcin olsun ... Sen cikma aksine adami kov deli degilsin ya düzenini bozasin madem o bu hayati seni begenmiyor hayatindan ciksin gitsinde görsün nasilmis arkasinda esi yaninda cocuklari olmayinca ne oluyor....
Simdi arkadaslara birsey sorcam mesela o msnde yazilanlari kendine mail diye yollasa esi derse benim degil fln ? nasil ispatliyabilirki o ciktilarla olmuyor bilgisayarin ip nr si fln lazim degilmisidir? Yani bir günde ayri ayri on mail adressi acabiliyorsun sonucta
Cep telefonumla resimlerini çekdim bazı sayfaların.Bilgisayarı hemen soracakdır onu yapamam.Tamirde falan desem yine bir bahane bulmam lazım .Elim ayağım dolanıyor açık veririm.Oğlanların yazıcısından çıkdı aldım.Msn adları ve saat dakikaları yazıyor .Delil gösterirsem en azından araştırılır diye düşünüyorum.Ya da başka ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?