Kocam msn de sevgilisine benim için ölse de kurtulsam yazmış.

diğer kadınıda anlamadım, bi ilişki peşinde değil, evli zaten, ne diye başka bi adamda nette flört edersin

bugün karısının arkasından böyle konuşan yarın benim arkamdan neler demez diye düşünür en azından insan

önce o kadını bi bulurdum sonra kocasını bulurdum bir bir anlatır o kadının hayatını zehırrrrr ederdım kadında zaten kocan sebeb oldu dıye kocandan nefret eder sonra o kocayı takkkkkkkk ortada bırakırdım

Oğullaerım 14 ve 13 yaşlarında.Kadını tanıyor evet beraber çalışmışlar sadece internet üzerinden değil.Eşim aşık olmuş ama kadını tam anlıyamadım cinsel bir beraberlikleri olmamış anladığım kadarıyla yani daha doğrusu tam sevgili gibi değilller ama eşim kadının üniversite mezunu olmasını çalışmasını falan çok övmüş.Beni yerden yere vurmuş.Bu konular dışında da konuşmaları var işlerle ilgili.
konuşmalarını kaydettim flash disce.Eşim henüz eve gelmedi bu saat oldu çoğu gece geç geliyor nerdeyse bir yıldır her hafta sonu evde yok sadece seçimin olduğu pazar günü evdeydi.Ama sürekli o kadınla beraber gibi olduğunu sanmıyorum daha doğprusu tam anlyıyamadım ..

Kadın evli değil eşinden ayrılmışş..

evet evet kadının ne kadar erdemli olduğu ortada

seni aldatsa bile ne diye dedikonu yapar ki, en azından çocuklarımın annesi der çenesini kapar insan ya

nasıl oldun canım bu arada, napmayı düşünüyorsun, eve gelince konuştunmu hiç bu mevzuuyu

henüz eve gelmedi arkadaşım sekiz gibi aramışdım cebi kapalıydı daha da dönüp aramadı çoğunlukla da aramaz zaten

Çıktıları al elinde bulunsun onun ve senin ailenede anlat herşeyi herkes bilsin belki utanır.
Ama eğer ben bu adamla evli kalamam kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim diyorsan evliliğini sürdürmene hiç gerek yok.
Bana kalırsa o yazıları yazmasındaki sebep karşı tarafı oyalayıp gönlünü eğlendirmek açısından olabilir.
Sonuçta erkek milleti bunları adet haline getirmiş fazla mal göz çıkarmaz her öğünde salata yenmez gibi argo deyimleride var.

Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce kurtulursun yüzünü bir daha görmezsin böyle diyen bir adamdan ne çocuğuna hayır gelir ne de sana hemen aç bence boşanma davasını eline gelince mahkeme celbi anlar o neler kaybettiğini de iş işten geçer senin ne kadar güçlü ve ayakları yere basan biri olduğunu anlayacaktır. çok üzücü bir durum ama sabret vardır bunda da bir hayır. Derdi veren Allah dermanını da verir.

okudukça içim eridi((....böyle bişey olsa acaba ben ne yaparım diye düşünüyorum?sessiz kalırım sanırım.gözlerine bakarım.zaten eşimin gözlerinden anlarım ne olup bittiğini((....yok yok paralarım heraldeDD....yinede üzülme boşver.ayrıca sezan deniler ş..llık hem evli adamlarla fingirdiyo hemde buraya gelip yazı yazıyo hee....hey allahım ne günlere kaldık((((((((((

canım konuşmaların kaydedildiği yerdeki yazılarla oynanamaz zaten orda mail adresleri ve görüşülenler yazıyor. yani kesin delil olur. çıktı olsa mesela onu elden yazdı diyebilir. ama bunu diyemez.

aldıgın cıktıları noterden onaylattırkı o cıktılar resmıyete kavussun..

çok üzüldüm canım Allah kolaylık versin sana bırak onu sanal alame evli barklı kadınla başı nasıl belaya girecek seni nasıl arayacak sen kendi ayaklarının üstünde dur eşine taviz verme hesap sor

bu arada benımde eşim karadenızlı bosanma durumu aldatmadan değil baska sebeblerden olmus ailesinde ama benım basıma gelse bosanırım kesınlıkle ve kazara deyıp elınden ayagındanda BİLEREK vururum yani.. k.validemlere her gittiğimizde eşimle ava çıkarızda..

güçlü ol ve eşine bişey belli etme sen hazırlıklarını bitirdikten sonra avukat eşliğinde-avukatının yanında bosanacagını soyle cunku evde yalnızken dersen sana zarar verebılır dahası ölse keske dıyenden allah korusun yani dilim varmıyor söylemeye..

valla önceki sayfalarda bi arkadaş söylemiş, doğru sanırım. öyle çıktı fotoğraf falan gibi ne şekilde elde edildiği belli olmayan şeyler delil sayılmıyor olabilir. gizli çekimler falan gibi gibi, benzer bir konuşma sayfası yapmak da günümüz teknolojileriyle çocuk oyuncağı zaten.

bu arada davayı siz açarsanız nafaka falan isteme şansınız da kalkıyor olabilir, pek emin değilim.

şu an bu evlilik temelinden sarsılmış sayıldığı için zaten evliliğin devam ettirilmesi diye bir şey sözkonusu değil. yani eninde sonunda boşanılacak, şu saatten sonra o adamla oturup konuşmanın bir anlamı yok. tanıdıklarınız vasıtasıyla danışacak bir avukat hakim falan bulabiliyorsanız ne ala, tanıdık yoksa gidin en yakın avukata sorun, o sizi bilgilendirsin.

kesinlikle ama kesinlikle dik durun. üzüldüğünüzü belli etmeyin o adama. sonuna kadar da savaşın hukuki yollardan, iyice yıpratın, sevinemesin bile gittiğinize.

Allah Yar ve Yardımcın Olsun..
Lütfen Çok Güçlü Ol..
Asıl Maraton Şimdi Başlıyor..

offf çok zor bi durum Allah yardımcın olsun. bu erkekler neden böyle ya ?nankör 2 tane evlat vermişsin ona ama o başkasını bulunca ölsede kurtulsam diyor okadında bugün çocuklarının annesi için bunları söyleyen adamdan yarın kendisine nasıl bir eş olabileceğini düşünmemiyecek kadar safmı acaba?

biz karadenizliyiz biz bilmemnereliyiz bosanmak olmaz muhabbetlerini gecin lutfen...
siz bosanmak istemiyorsunuz, acik acik ben istemiyorum deyin...
cocuklarinizi alirsiniz karsiniza bosanmanin ne kadar normal bir sey oldugunu ogretirsiniz, konusursunuz anlarlar...
bosaniyorsunuz diye neden katil olsunlar olur mu boyle sacma bir sey...
kimse sonsuza kadar evli kalmak zorunda degil...
iyisi mi bosanin...esiniz sizi istemiyor belli ki...
yataklar bile ayri daha neyi bekliyorsunuz...
esinizle konusun ve medeni sekilde bu evlilik sorununuza bir cozum bulun...
ya bosanin ya da kendinizi toparlayin ama bir seyler yapin...
isin sirri da konusmakta...oturun konusun cozum yoluna dogru ilerleyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…