- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
3 yaşındaki kızım bile saçının nasıl kesileceğine kendi karar veriyor, zor eşinizin bu saatten sonra ayrı bir birey olması.Gitmek istemiyor annesine babasına bağlı saçını dahi nasıl kesecegini babası karar veriyor
Yok artık. Kum torbası mısınız siz? O şiddet uygulayınca ne yapıyorsunuz?Göndermez ki direk şiddet uygular
Yuh. Kölesi misiniz?Göndermez ki direk şiddet uygular
Çok tutarsız Bi insan zatenHem ailesine bu kadar düşkün olacak kadar duygusal
hem size şiddet mi uyguluyor
çok tutarsız geldi bana
Bu aile oldukça bence de düzelmezDuzelmeyecek
dövüyor mu istemediği bişey olduğunda?Göndermez ki direk şiddet uygular
ay pardon yanlış okumuşum.3 yaşındaki kızım bile saçının nasıl kesileceğine kendi karar veriyor, zor eşinizin bu saatten sonra ayrı bir birey olması.
Gitmek istemiyor annesine babasına bağlı saçını dahi nasıl kesecegini babası karar veriyor
Konu sahibi değilim ben, 8 senelik evliyim bu arada :)çocuğu evlenmeden 1 sene önce mi doğurdunuz?
pardon ya ben konu sahibi yazdı sandım bi an. :))Konu sahibi değilim ben, 8 senelik evliyim bu arada :)
Evlendiginiz günden beri durum böyle mi anlamadımAhhh kızlar bana yardım edin lütfen. 2 yıllık evliyim kayinpederim Bi ev verdi bize eşim evin tek çocuğu ama 2 yıldır sürekli kaynanamlarda kalıyoruz 3 4 ay hiç evimize gitmiyoruz götüremiyorm eve ne yapmalıyım
O zaman evi hemen sahiplenir konu sahibi için harika fikirKullanmiyorsak satalım bana araba al,en azından ben çıkıp çıkıp gezerim diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?