Kocam nasıl düzelecek?

Bana kalirsa ailesi ile konusmalisin annesiyle araniz nasil bilmiyorum. Babasi ile ikisii onu ikna etsinler bir evin var ve yuva kurdun desinler. Buarada siddet daha oncede gordun demek ki siddet uygular dedigine gore bu konuda gerekli tedbir alip kendini korumalisin taviz vermemelisin. Buyuk bir kavga cikarsa bi sure kendi ailende kalmayi deneyebilirsin.

Her gün bu işleri yapmıyordur tabi ki..
Tek yaşayan kadının evinde her gün temizlik yapılmaz bence..
Uğrasın da bir eksiği varsa verip evine ailesinin yanına gelsin. Eşiniz abartmış.
Orada zaman geçirmeyi daha çok seviyor. Bence bir çocuğu olduğunu hatırlatın..

Ayni evde de değişen bisey yok
Eşinizle konusrutunuzu düşünüyorum baktınız olmadı kv kp karşınıza alın .anne baba benim sizinle bir problemim yok sizinle görüşmekten de şikayetçi değilim ama eşimle burda uzun uzun kalmak istemiyor eşimi bu konuda ikna edemiyor diyin yalnız eğer anlayışlı insanlar değillerse bu konuşmayı gelin oğlanı bizden koparmaya çalışıyor diye de anlayabilir.
Eşiniz evimize gidelim dediğinizde ne diyor merak ettim

Duzelmez. Hic ugrasma. Sen esyakarini topla evimize gidiyorum geliyorsan gel de. Doverse de darp raporu alip mahkemeye ver.
Annesinden ayrilamayan adamdan es mi olur?

Hani bir söz vardır ya annenizin içinin isinmadigi insanlardan uzak durun diye keşke demeyelim tabi bu durumu duzeltme çabası içine girelim.alip karşına konuştuğunda orada kalmanızın sebebi sadece onun işine yakın olması mı

gitmeme sebebi ne peki

Böyle adamlar evlenip de milletin kızının başını niye yakıyorlar anlamıyorum. Benım eşim de ailecidir , ailesinden bir gün ayrı kalsa karalar bağlar. Beni de götürmeye çalışıyır . Aha kapı orda buyur git ben evımdeyım diyorum kendisi gidiyor geliyor kafasına gmrw birşeyler yapıyor. Bence tavrını net olarak koy ne saçma birşey bu yahu.

Siz evlenmemişsiniz ki
Sadece nikahlanmışsınız

Aksam aksam nasil.sinirlendim.yaaaaa madem ananla babanla.yasicaktin niye evlendin elalemin kizini da bunlara katlanmak zorunda biraktin aaa beee degisik adam ya da vocuk adam.mi desem ne desemmmm

Senin artık bir sorumluluğun var ben evde cıbıldak gezmek istiyorum fantezilerim var benim deseniz böyle mutlu değilim

Orda ayrı odanizda yok anlaşılan. Yattığıniz odada gunduzde yatın.kapiyi kapatın üstümü giyicem deyin. Ne biliyim dağınık bırakın biraz. Siz değil onlar rahatsız olsun gidin evinize desinler. Eşinizin her dediginide yapmak zorunda değilsiniz. Bunların kahrını çekeceginize gidin ailenizinkini çekin.

Göndermez ki direk şiddet uygular
Yok artık şiddet uygular ne demek daha önce yaptı mı bunu?
Hem babasının peşinden ayrılmıyor çocuk gibi saçını bile ona sormadan kestiremeyen bir karakter yoksunu birde sana gelince erkek mi oluyomuş?Sevsinler onun erkek oluşunu.sogan erkeği.
Böyle bir adami nasıl sever insan yahu?

Keşke fake olsaydım keşke bunlar yasidigim şeylerin çeyreği sadece
Çocuk için uğraşıyorsunuz hala.
Çocuktan sonra değişmez.
Çünkü kocanız anasının kuzusu.
Bir de şiddet var ki, ayrılmalısınız.

10 sayfa okudum konu sahibi sadece sorulara cevap veriyor durumu anlatıyor. Neden boşanmıyorsun alooooo?

Şiddet gören hiçbir kadının, yaşadıklarını "göndermez ki direkt şiddet uygular" gibi basit ve bayağı bir şekilde ifade ettiğini görmedim. Üç seçenek var. Ya zekanızda bir problem var. Ya dayak arsızı olmuşsunuz. Ya da konu sahte. Hangi seçenek doğru olursa olsun tek kelam etmek istemiyorum derdinize. Kanepede sevişmeye devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…