- 25 Aralık 2014
- 8.203
- 27.791
- 748
Ay çok ilginçSöyledim o kadar yatak odası aldım eşya aldım burda kanepelerde sürünüyorum diyorum
benim eşim de çok düşkün annesine kayınvalidem 70 yaşında yanlız yaşıyor çok ısrar ettik bizimle kalmasına ikna edemedik evlendikten 1 yıl sonra onunla kendi evinde yaşamaya başladık 1 yıl durabildik istemedi bizi kendi evinize gidin içim rahat değil böyle dedi yolladı bizi şimdi eşim hergün iş çıkışı önce ona uğrar evi süpürür mutfağı banyoyu temizler eve gelmesi akşam 10 u buluyor bişi diyemiyorum hem hak veriyorum hem üzülüyorum hem kızıyorum oğlumuz babasını görmeden yatıyor çoğu zaman ama içten içe de gurur duyuyorum eşimle sizin durumunuz çokkk zor Allah yardımcınız olsun diyecek söz bulamadım empati yaptım çok üzüldüm
Eşinizle konusrutunuzu düşünüyorum baktınız olmadı kv kp karşınıza alın .anne baba benim sizinle bir problemim yok sizinle görüşmekten de şikayetçi değilim ama eşimle burda uzun uzun kalmak istemiyor eşimi bu konuda ikna edemiyor diyin yalnız eğer anlayışlı insanlar değillerse bu konuşmayı gelin oğlanı bizden koparmaya çalışıyor diye de anlayabilir.Ayni evde de değişen bisey yok
Hani bir söz vardır ya annenizin içinin isinmadigi insanlardan uzak durun diye keşke demeyelim tabi bu durumu duzeltme çabası içine girelim.alip karşına konuştuğunda orada kalmanızın sebebi sadece onun işine yakın olması mıYok kendi evimizdeydik ilk gün gidiyoruz eve 3 4 ayda bir ama işin kötüsü severek evlendim ve evlenmeden önce böyle biri olduğunu hiç anlamadım aileme karşı gelerek evlendim maalesef o yüzden bazı şeylere katlanıyorum i
gitmeme sebebi ne pekiAhhh kızlar bana yardım edin lütfen. 2 yıllık evliyim kayinpederim Bi ev verdi bize eşim evin tek çocuğu ama 2 yıldır sürekli kaynanamlarda kalıyoruz 3 4 ay hiç evimize gitmiyoruz götüremiyorm eve ne yapmalıyım
Keşke fake olsaydım keşke bunlar yasidigim şeylerin çeyreği sadeceİnşallah fake sindir..
Değilsen neden hala evlisin??
Yok artık şiddet uygular ne demek daha önce yaptı mı bunu?Göndermez ki direk şiddet uygular
Göndermez ki direk şiddet uygular
Çocuk için uğraşıyorsunuz hala.Keşke fake olsaydım keşke bunlar yasidigim şeylerin çeyreği sadece
Göndermez ki direk şiddet uygular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?