- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Kişiliksiz o zaman. Ne derseniz deyin asla ikna olmaz böylesi. Siz de birkaç ay annenize gitsenize. Yokluğunuzdan rahatsız olur belki.Gitmek istemiyor annesine babasına bağlı saçını dahi nasıl kesecegini babası karar veriyor
Ruhunu ailesine emanet etmiş, fiziksel gücü size mi kalmış? Ne yazdığınızın farkında mısınız? Sindikçe sinmişsiniz.Göndermez ki direk şiddet uygular
Altınıda bezliyolar mı?Gitmek istemiyor annesine babasına bağlı saçını dahi nasıl kesecegini babası karar veriyor
Merhaba canım.benimde eşim ailenin tek oğlu.bu durumun ne kadar zor olduğunu biliyorum.benim eşim için annesi söz konusu olunca dünya durur annesine canım gülüm... Diye hitap eder açıkçası bu durum beni rahatsız ediyor.alt katlarında oturuyoruz merdivenlerden ses gelse koşar kapının deliğinden bakar kim geldi kim gidiyor diye aklı fikri hala üst katta.Ahhh kızlar bana yardım edin lütfen. 2 yıllık evliyim kayinpederim Bi ev verdi bize eşim evin tek çocuğu ama 2 yıldır sürekli kaynanamlarda kalıyoruz 3 4 ay hiç evimize gitmiyoruz götüremiyorm eve ne yapmalıyım
Yok kendi evimizdeydik ilk gün gidiyoruz eve 3 4 ayda bir ama işin kötüsü severek evlendim ve evlenmeden önce böyle biri olduğunu hiç anlamadım aileme karşı gelerek evlendim maalesef o yüzden bazı şeylere katlanıyorum iMerhaba canım.benimde eşim ailenin tek oğlu.bu durumun ne kadar zor olduğunu biliyorum.benim eşim için annesi söz konusu olunca dünya durur annesine canım gülüm... Diye hitap eder açıkçası bu durum beni rahatsız ediyor.alt katlarında oturuyoruz merdivenlerden ses gelse koşar kapının deliğinden bakar kim geldi kim gidiyor diye aklı fikri hala üst katta.
Sana gelecek olursak gerdek gecesini de mi o evde gecirdiniz.onlarla aynı evde ilişkiye girmek nasıl oluyor o nasıl rahat ediyor bu duruma.sen onu karşına alıp konuyu konusmussundur illaki açıklaması ne
Evet evlendim 4 günlük evliydim geldim kaldımEvlendiginiz günden beri durum böyle mi anlamadım
Aynısını arkadaşım yaşadı, kendi evleri vardı ama herif ısrarla kızı kayınpeder, kaynana, görümce, kayınbırader olan eve soktu. Kıza neler etmedi ki tek tek el öptürüp özür diletiyordu sorun olmasa bile. Sonuç itibariyle kucağında 1 yaşında bebeğiyle boşandı.Yok kendi evimizdeydik ilk gün gidiyoruz eve 3 4 ayda bir ama işin kötüsü severek evlendim ve evlenmeden önce böyle biri olduğunu hiç anlamadım aileme karşı gelerek evlendim maalesef o yüzden bazı şeylere katlanıyorum i
Allahim yardımcısı olsun rabbim beni görüyor evlat nasip etmiyor hayırlısı böyleymiş diyorum hiç üzülmüyorum ondanAynısını arkadaşım yaşadı, kendi evleri vardı ama herif ısrarla kızı kayınpeder, kaynana, görümce, kayınbırader olan eve soktu. Kıza neler etmedi ki tek tek el öptürüp özür diletiyordu sorun olmasa bile. Sonuç itibariyle kucağında 1 yaşında bebeğiyle boşandı.
Sakın yapmayın öyle bir hata...Allahim yardımcısı olsun rabbim beni görüyor evlat nasip etmiyor hayırlısı böyleymiş diyorum hiç üzülmüyorum ondan
benim eşim de çok düşkün annesine kayınvalidem 70 yaşında yanlız yaşıyor çok ısrar ettik bizimle kalmasına ikna edemedik evlendikten 1 yıl sonra onunla kendi evinde yaşamaya başladık 1 yıl durabildik istemedi bizi kendi evinize gidin içim rahat değil böyle dedi yolladı bizi şimdi eşim hergün iş çıkışı önce ona uğrar evi süpürür mutfağı banyoyu temizler eve gelmesi akşam 10 u buluyor bişi diyemiyorum hem hak veriyorum hem üzülüyorum hem kızıyorum oğlumuz babasını görmeden yatıyor çoğu zaman ama içten içe de gurur duyuyorum eşimle sizin durumunuz çokkk zor Allah yardımcınız olsun diyecek söz bulamadım empati yaptım çok üzüldüm
[/QUOTE
Keşke yaşlı olsalar eşime sormadan ben gider kalırım zaten ama kaynanam 43 kayinpederim 50 yaşında her işini kendileri yapıyor
benim eşim de çok düşkün annesine kayınvalidem 70 yaşında yanlız yaşıyor çok ısrar ettik bizimle kalmasına ikna edemedik evlendikten 1 yıl sonra onunla kendi evinde yaşamaya başladık 1 yıl durabildik istemedi bizi kendi evinize gidin içim rahat değil böyle dedi yolladı bizi şimdi eşim hergün iş çıkışı önce ona uğrar evi süpürür mutfağı banyoyu temizler eve gelmesi akşam 10 u buluyor bişi diyemiyorum hem hak veriyorum hem üzülüyorum hem kızıyorum oğlumuz babasını görmeden yatıyor çoğu zaman ama içten içe de gurur duyuyorum eşimle sizin durumunuz çokkk zor Allah yardımcınız olsun diyecek söz bulamadım empati yaptım çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?