Kocam nasıl düzelecek?

Gidemem şiddet uygular demişsin. Daha önce şiddet uyguladı mı sana ?

KV kp ne diyo bu duruma. Hayır anlamadım madem oturmuycaktiniz niye ev alındı. Alındıysa niye gecmiyo evine. Gecmiyosaniz niye boş bekliyo ev kiraya filan verilmiyomu. Birde kısa kısa yazıyorsunuz hicbisey anlamıyoruz. Sizin derdinize cevap yazarken biz bile daha uzun yazıyoruz

Siddet uygular dediğinz adamla,yalnız bi evde kalmayın zaten.
Ne kaadr rahat şiddet uygular demişsiniz?
Esinizin sorunları va bence.
Sacını nasıl kestireceğine bile babası karar veriyormuş
Yardım almalısınz..

Evine gitmemekten daha ciddi sorunlarınız var.her kapıyı kapatıyorsa siz de tamamen hayatınızdan çıkarın.evlilik eşinize göre değil sizde onun şiddeti yüzünden bu köle hayatını çekmek zorunda değilsiniz.

Bu adamla neden evlendiniz? Kendi rızanızla mı oldu?

Evde huzursuzluk çıkartın eğer boşanmayı düşünmüyorsanız ki düşünmüyorsunuz gibi duruyor. Evin içinde rahat olmak, kolu bacağını uzatmak, gürültü yapmak, akrabalarınızı ya da arkadaşlarınızı eve davet etmek, temizliğe ve yemeğe karışmamak, yaptığını becerememek anne ve babayı rahatsız edebilir. En azından onlar size kapıyı gösterirler. Cinsel anlamda mesafe koyun. Sonra da sanki eşinizde sorun varmış gibi ifade edin alttan alttan kayınvalideye. İç çamaşırlarınızı ulu orta kurutun. Olayı kavgaya vurmadan, sinsice çözmeye çalışın. Eşiniz cinsellik düşkünü değil gibi duruyor pek öyle olsa başka şeyler de düşünülebilirdi. Keşkeee salonda sevişsek, birlikte duş alsakk filan gibi. Bilemedim. Bence boşan ama kocan karaktersiz, kişiliği oturmamış biri.

Siddet uygulama potansiyeli olan bir adamla zaten bir cati altinda bas basa olmayin mumkunse. Can guvenliginiz icin. Bosanacak gucunuz yoksa kv yaninda oturun da bari dovmesin utanma yoksunu kocaniz

Merhaba canım.benimde eşim ailenin tek oğlu.bu durumun ne kadar zor olduğunu biliyorum.benim eşim için annesi söz konusu olunca dünya durur annesine canım gülüm... Diye hitap eder açıkçası bu durum beni rahatsız ediyor.alt katlarında oturuyoruz merdivenlerden ses gelse koşar kapının deliğinden bakar kim geldi kim gidiyor diye aklı fikri hala üst katta.
Sana gelecek olursak gerdek gecesini de mi o evde gecirdiniz.onlarla aynı evde ilişkiye girmek nasıl oluyor o nasıl rahat ediyor bu duruma.sen onu karşına alıp konuyu konusmussundur illaki açıklaması ne

Yok kendi evimizdeydik ilk gün gidiyoruz eve 3 4 ayda bir ama işin kötüsü severek evlendim ve evlenmeden önce böyle biri olduğunu hiç anlamadım aileme karşı gelerek evlendim maalesef o yüzden bazı şeylere katlanıyorum i

Aynısını arkadaşım yaşadı, kendi evleri vardı ama herif ısrarla kızı kayınpeder, kaynana, görümce, kayınbırader olan eve soktu. Kıza neler etmedi ki tek tek el öptürüp özür diletiyordu sorun olmasa bile. Sonuç itibariyle kucağında 1 yaşında bebeğiyle boşandı.

Allahim yardımcısı olsun rabbim beni görüyor evlat nasip etmiyor hayırlısı böyleymiş diyorum hiç üzülmüyorum ondan

Allahim yardımcısı olsun rabbim beni görüyor evlat nasip etmiyor hayırlısı böyleymiş diyorum hiç üzülmüyorum ondan
Sakın yapmayın öyle bir hata...
Şimdi kız büyüdü okula gidiyor, ama ne sorunlar yaşıyorlar hala bilseniz, herif kızı okutmak ıstemıyor 15 ıne gelsın evlensın çalışmasın dine aykırı dıyor yani bir türlü kopamıyorlar...
Sabredin bekleyın inşaAllah size bır yol acılır....

benim eşim de çok düşkün annesine kayınvalidem 70 yaşında yanlız yaşıyor çok ısrar ettik bizimle kalmasına ikna edemedik evlendikten 1 yıl sonra onunla kendi evinde yaşamaya başladık 1 yıl durabildik istemedi bizi kendi evinize gidin içim rahat değil böyle dedi yolladı bizi şimdi eşim hergün iş çıkışı önce ona uğrar evi süpürür mutfağı banyoyu temizler eve gelmesi akşam 10 u buluyor bişi diyemiyorum hem hak veriyorum hem üzülüyorum hem kızıyorum oğlumuz babasını görmeden yatıyor çoğu zaman ama içten içe de gurur duyuyorum eşimle sizin durumunuz çokkk zor Allah yardımcınız olsun diyecek söz bulamadım empati yaptım çok üzüldüm

Sizinki de yanlış bence. Karı koca bir yemek bile yiyemiyorsunuz. Çocuk babayı görmüyor. Hayırlı evlat mı olunuyor kendi aileni köşeye itince? Bunları okuyunca bende mi gariplik var diyorum. Boğarım öyle kocayı her şeyin sınırı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…