Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Valla gündüz biri hortlamış :KK53: üşenmedim 100 küsür sayfa okudum, Konu sahibi tatile çıkıp bi süre siteye girmeyeyim demiş bi manda ondan sonra koptu bende film :confused: oku oku harap oldum beraber ankaraya döneceklerdi en son ne olduysa merak ettim ya :KK23:
yukarda bir üye özetlemiş neler olmuş neler vuhuuuu

Vaaaaaay:KK57: kkda gördüğüm en uzun konu. 70-80 sayfalık konuları okuduğum çok oldu ama bunu gözüm yemedi. Ama bu kadar yorum alan konuyu atlamak da olmaz. Biraz yalnız kalıp düşünmeye ihtiyacım var.:KK53:

Bu konu kilitli değil miydi ya hatta konu sahibi kendi istemişti? Yanlış mı hatırlıyorum acaba? Ne popülerdi bu konu ya her sayfasını okumuştum heyecanla ne oldu ne oluyor diye her gün farklı bi gelişme oluyodu.Aylardır girmiyo konu sahibi kimbilir ne yaptı...

Anam anam neler dönmüş neler:KK57:Çoluk çocuk perişan oldu. Uyku uyumadım yine de azmedip bitirdim:KK53:Pişman değilim. Konu sahibesi gelirse haberimiz olsun olur mu a dostlar?:KK31:

Siz gene iyisiniz ben Okan olayı nasıl başladı hiç bilmiyorum o_O en son konu sahibi tatile çıkacaktı eşi uzağa göndermemişti Karadeniz'e annanesinin yanına gidecekti bi süre de siteye girmeyeyim demişti ben ordan sonra koptum :110:
Okan kim nerden çıktı nerde eğlenmişler de eşi görmüş, Böyle durumlar da olmuş ama ayrıntı yok bende sonucunda barışıldı mı ayrıldılar mı :KK53: kafamda deli sorular :KK14:

Ben tamamını biliyodum ama unuttum geçmiş gün, okan gittiği yerde tanıştığı biri bide Sibel vardı galiba konu sahibinin yakın arkadaşı, okan Sibel bir de konu sahibi eğlenmeye gidiyor Sibelde resim çekip sosyal medyaya koyuyor konu sahibinin eşide görüp vay o adam kim diyerek çıkıp geliyor, sonra nasıl oldu da barıştılar hatırlamıyorum

Ben tamamını biliyodum ama unuttum geçmiş gün, okan gittiği yerde tanıştığı biri bide Sibel vardı galiba konu sahibinin yakın arkadaşı, okan Sibel bir de konu sahibi eğlenmeye gidiyor Sibelde resim çekip sosyal medyaya koyuyor konu sahibinin eşide görüp vay o adam kim diyerek çıkıp geliyor, sonra nasıl oldu da barıştılar hatırlamıyorum
Sibel değil kız aslı :KK70:
Ben dün 100 küsür sayfa okudum sonra gözlerim dayanamadı bıraktım :110:
Neyse konu sahibi gelirse anlatır belki

Bu konu kilitli değil miydi ya hatta konu sahibi kendi istemişti? Yanlış mı hatırlıyorum acaba? Ne popülerdi bu konu ya her sayfasını okumuştum heyecanla ne oldu ne oluyor diye her gün farklı bi gelişme oluyodu.Aylardır girmiyo konu sahibi kimbilir ne yaptı...
kilitliydi,sonra ben başka bi topikte gördüm kendisini konunu açtırda gelişmleri yaz, merak ediyoruz dedim :KK70:

Back
X