- 15 Nisan 2010
- 1.436
- 1.383
- 158
- Konu Sahibi mavi_turna
- #2.021
Aaaa konu fake miymiiişşşş 

Ay nolur biri bi şey söylesin

Ay nolur biri bi şey söylesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kocamın tatil beldesine gitmesi bile tatil beldesine atom bombası atmam için yeterli bi sebep
Okudun mu cidden, gidip roman alaydın onu okuyaydın 202 sayfa dile kolayBu arada yanlış anlaşılmasın bence de konu gerçek baya tutarlıydı yazdıkları şu bi adam vardı orası biraz enteresan gelmişti bana, sanki Sarah Jio nun romanlarından birini okuyormuşum gibi hissetmiştim
![]()
4 senedir foruma girmeyen kadın siz konuyu hortlattınız diye çıkıp gelecek size cevap verecek şimdi.Son okuyan da benim. :) Yıllar geçmiş. Tahminim şu yönde: Barıştılar.
Çocukları 1.5 yaşında idi. Muhtemelen şimdi 7.5 falan. Gel mavi turna aydınlat bizi.
Hanfendi neyi hortlatıp neyi soracağıma ben karar verebilir miyim müsade ederseniz? Siz konuyu takip etmeyin isterseniz. Kimse kimsenin ne yazdığına karışmasın lütfen.4 senedir foruma girmeyen kadın siz konuyu hortlattınız diye çıkıp gelecek size cevap verecek şimdi.
Hortlatmayın lütfen şu konuları.
Tabi ki karar verebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz topluluğun üyelerini rahatsız etmek, güncel konuları geriye atmak hobiniz ise diyecek bir şey yok. İyi forumlar.Hanfendi neyi hortlatıp neyi soracağıma ben karar verebilir miyim müsade ederseniz? Siz konuyu takip etmeyin isterseniz. Kimse kimsenin ne yazdığına karışmasın lütfen.
Iyide evlisiniz artik esiniz eski sevgilisine arkadasca yada deil yazmasi yanlis bence eski sevgiliden arkadas olmaz birde oradan mesajlasiyor bende geldim burdayim dio yani gorusmek icin haber veriyor yoksa neden umrunda olup boyle bisey soylesin ki iyi duruyosunuz ben olsam coktan kiyameti kopartmstmHerkese Merhaba,
Sabaha kadar gözüme uyku girmedi, bütün gece oturdum düşündüm taşındım bir sonuca varamadım. Meselem şu;
Eşim iş için bir tatil beldesinde şu anda ve onun yola çıkacağı gece eski kız arkadaşı ona face den arkadaşlık talebi göndermiş, bizim ki kabul etmiş. İşin garip tarafı eski kız arkadaşı o tatil beldesinde yaşıyor! Ayrıca eşim bana eski telefonunu (hattını değil sadece telefonu) vermişti aylar önce ben kullanıyorum artık nasıl oluyorsa face gelen mesajları bu telefonda kurulu olan messenger a da düşüyor. Bu kız mesaj attı bizimkine öyle sıradan naber falan, aynı günün akşamında eşim de cevap yazmış nasılsın gibilerden. Sohbetleri uzamış baya ama normal arkadaşça yazışmışlar , bizimki şuan aynı yerdeyiz falan bişiler yazmış. Ben oğlumla ilgilendiğim için sürekli telefonla uğraşamıyorum, bir ara baktım mesajların tamamı silinmiş devamı var mı yok mu bilmiyorum. Sizce eşim neden şuan onun yaşadığı yerde bulunduğunu o kıza söylemiş olabilir? Görüşmüşler midir? Birde neden mesajları silsin ki saklamak istediği bir şey yoksa.
Çünkü bir kaç yıl önce başka bir kız arkadaşı ile gayet arkadaşça bir kaç mesajları olmuştu, ben hiç sorun yaratmamıştım, aklıma birşey gelmemişti o zaman.Ama bu sefer içime bir kurt düştü anlamadım bende. Eşim halen o tatil beldesinde ve 2 hafta daha orada kalacak.
Bu arada ben eşime mesajları gördüğümü söylemedim, zaten ona gelen mesajların aynı anda bana düştüğünü de biliyor, zamanında çok uğraştı ayarları düzeltmek için ama yapamadı. Kafam karıştı, eşine güvenmiyor musun derseniz, Güveniyorum ama en nihayetinde bir erkek olduğunu aklımdan çıkarmadan.
Bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum, ne yapmalıyım?
Bizim hakkımızda biraz detay vereyim: 3 yıllık evliyim, bir oğlum var 1,5 yaşında. Bu ayın sonunda evlilik yıldönümümüz 4. yılımıza gireceğiz, evliliğimizde genel anlamda bir sorunumuz yok. Birbirimizi severek, isteyerek evlendik. Zamanla bazı şeyleri kaybettik tabi, herşey çok sıradan ve monoton bir düzenimiz var.
Ay bizi aydınlatır mısınız konuyu özet geçerek valla merak ettim.Son okuyan da benim. :) Yıllar geçmiş. Tahminim şu yönde: Barıştılar.
Çocukları 1.5 yaşında idi. Muhtemelen şimdi 7.5 falan. Gel mavi turna aydınlat bizi.
Ben olsam hemen giderim yanına haber vermeden.Herkese Merhaba,
Sabaha kadar gözüme uyku girmedi, bütün gece oturdum düşündüm taşındım bir sonuca varamadım. Meselem şu;
Eşim iş için bir tatil beldesinde şu anda ve onun yola çıkacağı gece eski kız arkadaşı ona face den arkadaşlık talebi göndermiş, bizim ki kabul etmiş. İşin garip tarafı eski kız arkadaşı o tatil beldesinde yaşıyor! Ayrıca eşim bana eski telefonunu (hattını değil sadece telefonu) vermişti aylar önce ben kullanıyorum artık nasıl oluyorsa face gelen mesajları bu telefonda kurulu olan messenger a da düşüyor. Bu kız mesaj attı bizimkine öyle sıradan naber falan, aynı günün akşamında eşim de cevap yazmış nasılsın gibilerden. Sohbetleri uzamış baya ama normal arkadaşça yazışmışlar , bizimki şuan aynı yerdeyiz falan bişiler yazmış. Ben oğlumla ilgilendiğim için sürekli telefonla uğraşamıyorum, bir ara baktım mesajların tamamı silinmiş devamı var mı yok mu bilmiyorum. Sizce eşim neden şuan onun yaşadığı yerde bulunduğunu o kıza söylemiş olabilir? Görüşmüşler midir? Birde neden mesajları silsin ki saklamak istediği bir şey yoksa.
Çünkü bir kaç yıl önce başka bir kız arkadaşı ile gayet arkadaşça bir kaç mesajları olmuştu, ben hiç sorun yaratmamıştım, aklıma birşey gelmemişti o zaman.Ama bu sefer içime bir kurt düştü anlamadım bende. Eşim halen o tatil beldesinde ve 2 hafta daha orada kalacak.
Bu arada ben eşime mesajları gördüğümü söylemedim, zaten ona gelen mesajların aynı anda bana düştüğünü de biliyor, zamanında çok uğraştı ayarları düzeltmek için ama yapamadı. Kafam karıştı, eşine güvenmiyor musun derseniz, Güveniyorum ama en nihayetinde bir erkek olduğunu aklımdan çıkarmadan.
Bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum, ne yapmalıyım?
Bizim hakkımızda biraz detay vereyim: 3 yıllık evliyim, bir oğlum var 1,5 yaşında. Bu ayın sonunda evlilik yıldönümümüz 4. yılımıza gireceğiz, evliliğimizde genel anlamda bir sorunumuz yok. Birbirimizi severek, isteyerek evlendik. Zamanla bazı şeyleri kaybettik tabi, herşey çok sıradan ve monoton bir düzenimiz var.