- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
Evet işte bende bunları düşündükçe daha çok doluyorum ona karşı, ben yan gelip yatmadım yatabilirdim alan bakacak diyebilirdim eşşek gibide çalıp bana çocuğuna bakmak zorundaydı,ben bütün herşeyi bölüştüm onunla, bunu ben seçtim ama o son 1 yıldır bazı şeyler aksadı diye (tamamen bitmedi sadece eskisi kadar sık değildi.) Başkalarına koştu.hayran kaldım size şu msjdan sonra sizin gibi bi kadına ancak helal olsun denir..eşinizin yapması gereken sizi şımartmakmış sadece ama uğraşamamış anlaşılan..ben evde yemeğe temizliğe bile üşenirim siz 5 kişilik yaşamışsınız hayatı her işe birden..insan bu kadar çabaladıktan sonra eşinin kendi bencilliğine, gidip biraz heyecan araması ne bileyim sizin yatak odasında ona ilgisiz kalmanızı vs bahane edip bir anlık dahi olsa başkasını düşünebilmesi işte insana koyan da bu dur sanırım siz en çok buna üzülmüşsünüz gibi geliyor..belki de siz bu kadar emek verirken bir kaç parçaya bölünürken onun bazı şeyleri bahane ederek size bunu yapması sizi yıkmış yanlış mı anlıyorum ...bir insanın güvenini kaybetmesi bir anlık kazanması yıllar alır siz bu kadar düşünmeyin bence eşiniz tasasına düşsün kapınızda yatması lazım ha yok çabalamıyorsa bırakın gitsin
Şimdi yatıyor bu kapılarda, boşanma anlaşmasını da imzalamamış zaten, avukat arkadaşı da geldiğinde söyledi boşanmayacak, hakimde bu sebeplerle sizi boşamaz, senin davranışlarını kıskançlık krizi olarak görecek, kocan o kadınla telefonda bile konuşmamış 2 facebook mesajı için ortalığı ayağa kaldıran kıskanç huysuz bir kadın olarak görecek seni dedi bana.