Eşimin attığı mail, kopyala yapıştır aynen atıyorum.
Kaç gün oldu uyuyamıyorum, kırgınlığını, kızgınlığını anlıyorum ama bir şey yapamıyorum. Ulaşamıyorum sana, artık vazgeçtiğini anladım. İstenmediğimi anladım. Özür dilemek faydasız biliyorum, ne yaptığımı biliyorum.
Bunu yapan benim. Suçumu biliyorum, affetmeyeceksin anladım, bitti anladım.
Sana bir şey sormam lazım, kaç gün oldu hiç nerde olduğumu, ne yaptığımı düşündün mü?
Hak mı ettin diyorsun? Eden bulsun mu? Yani hiç mi değerim yok artık, hiç mi hatırım, hiç mi yüzüne bakılacak tarafım?
Yani be kadın ne yapıyım ben öleyim mi, ölüden farkımı bırakmadın. Ölsem bu kadar yanmazdım.
Ben seni aldatmadım bunu kabul etmiyorum, öyle kafanda kurdukların yok olmadı, ya ben sana yalan söylemedim, söylesem baştan üstünü kapatırdım neden bu kadar parçalanayım, delirip kudurayım.
Beni dinle, konuş benimle. Ya kadın sen hasta mısın?
Yapmadım bir bok yedim ama başka bir şey yapmadım diyorum neden inat ediyorsun sen, keyif mi alıyorsun, bir çeşit manyak mısın?
İzin ver unutturayım, izi kalacak biliyorum lan sıçtın ağzıma, geberttin lan beni.
Sana sarılsam başka bir şey istemem, lan seni özlemekten, oğlumu özlemekten geberdim, şuradasın yanı başımda.
Şu lanet avakado yağını bile özledim, bak barışalım her gece sür bir şey demem.
Evi gözetliyorum biliyor musun? her akşam işten çıkıp eve geliyorum ben, salonda mısın yoksa mutfakta mı? Oğlum ne yapıyor? Hayal ediyorum. Ne zaman içeri girecek olsam vazgeçiyorum. Düşmanın oldum sanki bakışların eziyor.
Bir kere daha konuşalım, gelirsen alyansımı getir bende kalsın istiyorum. Eşşekliğime ver, affet herşey için bir kere affet.
Affedersem yine yaparsın deme, affedersen ben yeniden doğarım.