Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

allah aşkına karşıdakinin yorumlarına sataşmaktan vazgeçin artık.. herkes kendi kriteri, yaşantısına göre cevap verir.. hiç kimse burada boşan dediler diye gidip boşanmaz endişe etmeyin, akıl var mantık var.. kaldı ki BANA GÖRE şu mektup bile başlı başına bir boşanma sebebi.. şiddet, hakaret, aldatmaya teşebbüs ne ararsan var kadının hayatında..
Evet konu sahibi saftirik ilan edildi.. Aklı BAŞINDA kadın kimsenin Lafı ile boşanmaz ya da oturmaz.
Günaha giriyorsunuz diyenler bile oldu..

Mail etkileyici mi?
ben olsam beni daha çok sinirlendirirdi.
kadını hala suçluyor.

Eşimin attığı mail, kopyala yapıştır aynen atıyorum.

Kaç gün oldu uyuyamıyorum, kırgınlığını, kızgınlığını anlıyorum ama bir şey yapamıyorum. Ulaşamıyorum sana, artık vazgeçtiğini anladım. İstenmediğimi anladım. Özür dilemek faydasız biliyorum, ne yaptığımı biliyorum.

Bunu yapan benim. Suçumu biliyorum, affetmeyeceksin anladım, bitti anladım.
Sana bir şey sormam lazım, kaç gün oldu hiç nerde olduğumu, ne yaptığımı düşündün mü?
Hak mı ettin diyorsun? Eden bulsun mu? Yani hiç mi değerim yok artık, hiç mi hatırım, hiç mi yüzüne bakılacak tarafım?

Yani be kadın ne yapıyım ben öleyim mi, ölüden farkımı bırakmadın. Ölsem bu kadar yanmazdım.
Ben seni aldatmadım bunu kabul etmiyorum, öyle kafanda kurdukların yok olmadı, ya ben sana yalan söylemedim, söylesem baştan üstünü kapatırdım neden bu kadar parçalanayım, delirip kudurayım.
Beni dinle, konuş benimle. Ya kadın sen hasta mısın?
Yapmadım bir bok yedim ama başka bir şey yapmadım diyorum neden inat ediyorsun sen, keyif mi alıyorsun, bir çeşit manyak mısın?
İzin ver unutturayım, izi kalacak biliyorum lan sıçtın ağzıma, geberttin lan beni.
Sana sarılsam başka bir şey istemem, lan seni özlemekten, oğlumu özlemekten geberdim, şuradasın yanı başımda.
Şu lanet avakado yağını bile özledim, bak barışalım her gece sür bir şey demem.

Evi gözetliyorum biliyor musun? her akşam işten çıkıp eve geliyorum ben, salonda mısın yoksa mutfakta mı? Oğlum ne yapıyor? Hayal ediyorum. Ne zaman içeri girecek olsam vazgeçiyorum. Düşmanın oldum sanki bakışların eziyor.

Bir kere daha konuşalım, gelirsen alyansımı getir bende kalsın istiyorum. Eşşekliğime ver, affet herşey için bir kere affet.
Affedersem yine yaparsın deme, affedersen ben yeniden doğarım.

En az youtube'daki kırmızı gü döşeli videolar kadar romantik aman Tanrım :KK36:

Ben de konuyu takip edenlerdenim.
Bu adam bence pişman olmuş, ama yaşadığı pişmanlık eline yüzüne bulaştırıp bir halt yiyemediği gibi evdeki bulgurdan da olmasından kaynaklanıyor olabilir. Ben hiç aldattığını kabul eden erkek görmedim, ispatlandığı halde hayır yapmadım diyebilen bir cinsten bahsediyoruz.
İnşallah doğru kararı verirsin, kendin ve bebeğin için hayırlı olanı seçersin ama iyi düşün. Ayrılırsan bütün yaşanmışlıkları, alışkanlıkları ezip geçeceksin, affedersen de dibine kadar affedeceksin. Bana göre affetmek zor olanı. Kadın unutmaz herkes bu konuda hemfikirdir eminim. Her kavgada, her sana yanaştığında aklına gelecek ve kavga çıkacak, yüz göz olunacaksa affetmenin bir faydası olmaz, uzatmalar oynanır o ilişkide, laçkalaşır.
Tüm sorularına tutarlı cevaplar almadan karar verme, al karşına konuş, hareketlerini gözlemle, gerçekten pişman mı anlayabileceğini sanıyorum.
Bebeğin ve sizin için hayırlısını diliyorum.

Evet konu sahibi saftirik ilan edildi.. Aklı BAŞINDA kadın kimsenin Lafı ile boşanmaz ya da oturmaz.
Günaha giriyorsunuz diyenler bile oldu..
Bazi arkadaslar cok sinirlendi farkindayim yani herkes kendi fikrini soylecek elbette bende bu amacla actim konuyu cunku butun bakis acilarina ihtiyacim var bu donem.

allah aşkına karşıdakinin yorumlarına sataşmaktan vazgeçin artık.. herkes kendi kriteri, yaşantısına göre cevap verir.. hiç kimse burada boşan dediler diye gidip boşanmaz endişe etmeyin, akıl var mantık var.. kaldı ki BANA GÖRE şu mektup bile başlı başına bir boşanma sebebi.. şiddet, hakaret, aldatmaya teşebbüs ne ararsan var kadının hayatında..
Valla kimsenin kimseye tahammulu yok soole bi fightclub yapak da kendimize gelek :)
Bence insanlar burada yazanlara gore hareket edebiliyorlar cunku en boslukta olduklari anlar burada care aradiklari anlar oluyor travmanin hemen ardindan bir cozum bulmaya calisiyorlar.
Benim anlamadigim bosan diyenlere bosanma diyenler saydiriyor. Bosanma diyenlere bosan diyenler. Ne kadar tahammulsuzuz farkli yorumlara.
Bir de konu sahibi egitimli akilli bir kadin. Kalkip ta 2-3 mesajda bir bosan ya da bosanma diye yirtinmanin ne anlami var ben onu anlamiyorum. Fikrini soylersin karsi tarafta bu acidan bakar. Ama ikide bir de soylersen artik kendi fikrini kabul ettirmek icin tacize girer diye dusunuyorum

Valla kimsenin kimseye tahammulu yok soole bi fightclub yapak da kendimize gelek :)
Bence insanlar burada yazanlara gore hareket edebiliyorlar cunku en boslukta olduklari anlar burada care aradiklari anlar oluyor travmanin hemen ardindan bir cozum bulmaya calisiyorlar.
Benim anlamadigim bosan diyenlere bosanma diyenler saydiriyor. Bosanma diyenlere bosan diyenler. Ne kadar tahammulsuzuz farkli yorumlara.
Bir de konu sahibi egitimli akilli bir kadin. Kalkip ta 2-3 mesajda bir bosan ya da bosanma diye yirtinmanin ne anlami var ben onu anlamiyorum. Fikrini soylersin karsi tarafta bu acidan bakar. Ama ikide bir de soylersen artik kendi fikrini kabul ettirmek icin tacize girer diye dusunuyorum

İşte bende bunu diyorum
Diretmeyin diyince boşanmama taraftarıyım sanılmış
Bu yüzden bu kadar laf edildi/ediliyor yorumuma
Nasıl boşanma derim bu adamı gibisinden
Hayır bana göre de bu aldatmadır ve kadın boşanabilir gayet yasal ve doğal hakkıdır
Ama kadın en ufak yumuşama belirtisi gösterince bile kendimi -sizin tabirinizle- yırtmıyorum
"Kocan şöle yapmış bana göre bu boşanma sebebi"
Sen tutup bu cümleyi en az 3-4 yorumunda yazarsan kadın tabiki etkilenir ve bu ısrara tacize girer
Saf yerine koymak değil bu ki konu sahibi de demiş bazı arkadaşlar sinirlendi diye
Konu sahibi bile bu kadar küfretmemiştir eşine eminim

Bu yorumu da benden alıntı yapmadan güya başkasına laf söyler gibi bana yazanlara yazıyorum. Cevap hakkı doğduğu için. Yoksa sizin gibi boşanmayacak banane banane diye tutturmuyorum.

Ya kızlar el insaf ya,biraz az yazarmisiniz bi saat ara veriyorum dönüyorum yirmi sayfa atlamış...isin sakasi konu bin küsürlere geldi ama ben ilk sayfadan beri konu sahibinin bosanmiycagini düşünüyorum,boşansın demiyorum tabi ki ama arkadaşımız buradan oldukcafazla etkileniyor..on sayfa kadar bosanma sacmalama affet bilmemne yazilsa bugün barışır gibime geliyor...hakkında hayırlısı olsun...bir an öncesonuca ulasinda herkes rahatlasin inşallah...

Arkadasım eşin o kızla görüştü MÜ görüşmedi mi bilemem ama ben boşanmış bir bayan olarak başka bir Açıdan yaklaşacağım. Ben boşandığımda kızım 3,5 yaşındaydı. Babası fazla ilgilenmezdi. Ben de Nasılsa Babasına düşkün değil üstesinden gelebilirim vb bu konuda içim rahat bir şekilde boşandım. Ama şimdi 7 yasında. 4,5 yasından beri bizi barıştırmaya Çalışıyor. Babasına o kadar düşkün ki. O kadar üzgün ki anne babası ayrı bir ailenin çocuğu olduğu için.
Bence eşin çok pişman. Yaptı ya da yapmadı. Kararı sadece kendin için değil aynı zamanda oğlun için de vereceksin. Ama boşanmayı isteyen taraf bendim ama şunu da söyleyeyim eğer böyle olacağını bilsem kesinlikle boşanmadım en azından direnir tekrar denerdim. Tatilde orada burada düğünlerde el ele başbaşa konuşan koklaşan çiftleri görünce çok imreniyorum. Yalnızım. Herseyde her kararımda yalnızım. Yatağımda markette benzincide arabam bozulduğunda vergi verdiğimde bayramda vb yalnızım. Bunları bazı arkadaşlar acitasyon olarak görecekler. Ben yaşadığımı yazıyorum hepsinin üstesinden elbette geliyorum ama hayatın yükünü beraber paylaşacağım biri olsun isterdim Yanımda. Çocuğun okulda kreste anne ve Babaları ile gelen cocukları görünce imrenecek. Benim kız hep anne baba be çocuk resmi yapardı mesela.
O Yüzden iyi düşün derim. O kıza nasıl evet Der diye çıldırıyorsun ama bir Sünger çekip son bir şans ver. Olmazsa gene boşanırsın o kapı her zaman açık. Oldu unutamadın içine sinmedi o zaman dersin ki denedim yapamıyorum. Ama tekrar denemeni tavsiye ederim kesinlikle. Acaba dememek içi. Bile değer. Üstelik ikiniz de severken.

Kadın eski erkek arkadaşını ekliyor ve sohbet ediyorlar bir şekilde kocası bunu öğreniyor....

Hiçbir erkek bu durumda sadece yazışmış yatmamış demezdi ya da yuvamı dağıtmayım çocuğum var demezdi önce egom derdi

Peki erkek çok gururlu kadın gurursuz mu?

Ama şuna katılıyorum birşeyi yapmakla yapmamış olmak arasında fark olmalı, sıkıntı şu: kendi iradesi ile mi ben ne yapıyorum dedi yoksa konu sahibi paniklendirdiği için mi vazgeçti
Kadının eski erkek arkadaşıyla konuştuğunu kimse duymamışsa erkek affeder, erkekler boşanmaktan çok daha fazla korkar, kaç erkek aldatılsın diye ağlayıp boşanıyor ? Ya sineye çeker ya da Ayrılma sebebine aldatmayı söylemez

Kadının eski erkek arkadaşıyla konuştuğunu kimse duymamışsa erkek affeder, erkekler boşanmaktan çok daha fazla korkar, kaç erkek aldatılsın diye ağlayıp boşanıyor ? Ya sineye çeker ya da Ayrılma sebebine aldatmayı söylemez

Konu sahibinin eşi imasına bile dayanamadı

Ayrıca kadınların daha fazla düzen takıntısı olduğunu düşünüyorum, toplumsal kültürel ekonomik dini belki hepsini kapsayan durumlar sebebiyle

Back
X