- 15 Mart 2015
- 1.915
- 1.494
- 333
- Konu Sahibi mavi_turna
- #1.421
Konuşalım bakalım, battı balık yan yüzer![]()
Canım çok yanlış bir karardasın. Film izlemek yerine kendini al şu ortamdan kuş bakışı şuanki hayatını izle. Bu üstüste gelişler aslında senin lehine olucak ve cidden baştaki ekleşme haricinde burda senin boşanmanı gerektircek başka birşey yok. Adam toplayıp herkesi evine getirtip senden özür diletiyor. Bu kadar çabalıyor tövbe etmiş ama birşey yapmamış ya bak artık sana da kızıcam bu kadar süre hep moral verdim ama biraz uzaklaştıktan sonra artık sen de yuvan için bi adım at. Bak asla yapılanları küçümsemiyorum ama son günlerde eşinin çabalarını gör bi artık. Eeeh yeter be diyebilirdi. Diyosun yakışıklı parası var çevremizde neler görüyoruz karısı boşanıcam diyor adam tenezzül bile etmiyor sormaya neden diye. Yani lütfen artık bi kendine gel. Git tatilini yap ve artık sağ salim kafayla dön. Onun ailesinin bu yaptıkları sana çok büyük bi artı olarak döndü dönücek de daha. Artık kocan bir daha onlara asla güvenmez ve senin agzına bakar. Lütfen ama lütfen bir sinirle bitti gitti gibi şeyler söyleme bak yani sinirlerim bozuldu iyice ya.

Sen de biraz anlayış.. Artık burdakiler de lütfen bunca gelişmenin ardındsn en baştaki ama eklemişşş ama kabul etmişşş gbi yorumlar yapıpta pişirip pişirip önlerine getirmesinler. Bunu senin iyiliğin için yapmalarını istiyorum.