Arkadaşım ne o öle hemen boşanayım mı falan, yok öyle şeyler düşünmeyin kanıtlanmamış birşey ile yuvamı dağılır? tamam eşin zaten onu kabul ederk bir hata yapmış, üstüne konuşma olmuş, ama sadece bunlar için suçlayabilirsin şu durumda ,bunun ötesinde ne desen boş olacak her türlü üste çıkar, ayrıca bence iş işten geçmiş mesajı silmişse numarasını almıştır diye düşünüyorum ama siz yinede gözünüzün önünden ayırmayın telefonunuzu,olaki teli almadı masumca bir konuşma oldu vs siz kızmayın diye sildi , elbet tekrarı olacaktır o konuşmanın,bu iki hafta içinde mutlaka takip halinde olun, bence bir iki gün bekleyip kızı faceden silin ,zaten size soramaz sorarsada ağzının payını verin eski sevgilinin onun face'inde ne işi olur diye, neyse durun bakalım size anlatacakmı? ama dediğim gibi gözünüzün önünden ayırmayın telefonu hatta tekrar girerlerse,biraz bekleyip muhabbetin gidişine göre muhabbete katılın ,aa merhaba hayatım ne güzel sohbet ediyorsunuz neyse ben bölmeyeyim devam edin siz bende şimdi evden çıkıyorum gibi aman ne bileyim işte öyle şeyler yazıp girin araya ,sonrada hiç bişey yazmayın telefonunu 1 saat falan açmayın

o zaman o tutuşacaktır işte , ay yazarken bile sinirlendim pislikler ya