Kızlar eşim aradı şimdi, oteli aramışsın telefonum açıktı dedi. Bende bana kapalı geldi 3 kere aradım üst üstte dedim. Olabilir bilmiyorum falan dedi. Neyse aramızda şöyle bir konuşma geçti..
Eşime orda olduğun için içim hiç rahat değil huzursuzum sebebini bilmiyorum dedim. Ne dedi biliyorumusunuz. Sende ki huzursuzluğu sebebini biliyorum X bana face den yazmıştı onları gördün için içini yedi dimi dedi. Ben cevap vermedim, mesajları utandığı için silmiş yani ne halt etmeye cevap yazdım bilmiyorum dedi. Zaten sana söyleyecektim sen oteli aramasanda yemeğimim bitmesini bekledim, ne X ile nede başka eski bir sevgilim ile seninle tanışıp evlendikten sonra irtibat kurmadım,kurmamda için rahat olsun dedi.
Face şifresi bende yoktu hiç almamıştım bugüne kadar şifresini verdi, zaten sildim X i dedi. Yaptığım hataydı sana karşı çok terbiyesizlik yaptım böyle yaparak çok utanıyorum dedi. Oğlumuzun üstüne yemin etti falan asla yüzünü görmedim onun burda dedi.
bende kuzenin söylediklerini kısaca anlattım ve inkar etmedi ayrıldıklarında kıza karşı bişeyler hissetmeye devam etmiş ama 1 yıl sonra benle tanıştığında içinde kimseye bir duygu beslemediğini falan söyledi.
Diyeceksiniz ki ne güzel işte, ama eşim asla bu üslupta konuşacak biri değildir. Öyle uzun uzun açıklama yapacak, yalvaran tonla konuşacak biri değildir o. Bu tavrı beni iyice süphelendirdi, yarın akşam dönecekmiş zaten başka birini gönderecekmiş işin kalanını tamamlaması için.