- 15 Mart 2015
- 1.915
- 1.494
- 333
- Konu Sahibi mavi_turna
- #1.761
Yok canim suan aramak gereksiz, ben ne yaptigimi nasil hareket ettigimi biliyorum ilk an cok panikledim ama simdi gerek gormuyorum aramaya.
Canim bu arada ben hem ev kadini hem is kadini hayatinda yasiyorum. Evde oturur her isimi kendim yaparim, araziye gider sondaj vururum, bebegimden once sosyal bir hayatimda vardi. Cok yonlu bir hayatim var yani. Burda da eminim benim gibi hem evde ekmek yapip hem gece cikip eglenen pek cok kadin vardir.
Belki benim yazdiklarim boyle bir algi olusturdu.
Sen kendini ve ne yaptıgını biliyorsan bir tavsiye vermeye fikir belirtmeye gerek yok o zaman canım. Bence farkında olmadan ince düşünmediğin için evliliğin zedeleniyor. Suçsuzken kendini suölu konumuna getiriyorsun. Onun eline saçma konular veriyorsun. Ama bence eşin bunu asla "ÜSTE ÇIKMAK" niyetiyle yapmıyor. Bana tamamen doğal bir kıskançlık olarak göründü.
Düz düşünen bir yapıdasın baştan beri bunu sana bilmem kaçıncı söyleyen kişiyim. Burda çok defa da sana yazıp yardımcı olmaya çalıştım ama bu saatten sonra hep karşıdan birşeyler beklemek kendinden soğutmaktan öteye gitmicek. Akılcı hareket etmiyorsun. Ve bana kalırsa bu kafayla gidersen eşini kaybedebilirsin bunu tamamen iyi niyetimle yazıyorum canım..
Sevgi biterse evlilik de biter. Bu sevgi aşka benzemez. Bana tipik yay burcunu çağrıştırdın. Hiçbi zaman tek taraflı daimî haklılık olamaz. Bu yüzden ohh olsun vs. vs. gibi cümleler yorumlardan ziyade daha yapıcı cümlelere odaklan.
Hakkında hayırlı olsun canım.