Ayy sonunda bitti hepsi oku oku iki saatimi aldı valla.
*Eşiniz bir hata yapmış fakat hatasının çok farkında. Aslında yaşanan bu olaylar, sizin senelerce anlatmak istediğiniz veya dile getiremediğiniz şeylerin kafalarına dankt etmesi olmuş.
*Konuya yetişemedim eşinizi rüyanızda gördükten sonra arayıp rüyamda gördüm seni iki kez iyimisin diyebilirdin. Bu konuşma ikinizi de iyi gelirdi.
*Üçüncü şahısa çok gıcık oldum, bence nişanlısı da herşeyi bilmeli. Nasıl saplantılı bir kızla evleniyor görsün.
*Okan konusuna gelince kızlar haklı. Adamı başta ballandıra ballandıra anlattın. Devamını okumadan burdan birşey çıkacak dedim ben yani.
*Yine yetişemedim ama eşinize kendinizi madur olarak ifade etmeniz daha iyi olurdu. Yani ben burda bu durumdayken, evimden uzakta, durumu gördükleri için insanlar beni neşelendirmek için uğraşıyorlar. Sana karşı duygu yoğunluğum artmaya başlamışken sen laflarınla herşeyi mahvettin diyebilirdin.
*Konuyu tatlıya bağladıysanız, bence evliliğe bir şans vermelisin. Çünkü 4 senedir görmediğin kadar insanlar senin hissettiklerini anladılar ve hepsi çok pişman. Bu olayların size getirdiği tek artı bu olmuş.
Umarım tekrar bir arada ve olmadığı kadar huzurlu olursunuz.. Herşeyin hayırlısı..