- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi mavi_turna
- #1.881
Neden açıklama yapıyorsun ki canım? Sen inananlara yönel olsun bitsin. Burda toplasan 3-5 kişi inanmamış, başka inanmayanlar varsa yazmıyordur zaten yazmayarak da diğer inanmayanlara örnek oluyorlar gereğince bence![]()
İnanmayan yazmasın, siz de biz de gerilmeyelim.
Son olaya gelince mavi turna, canım iş artık olaylardan ziyade senin isteksizliğin mevzusuna dönüştü. Yani bana keyfi davranıyorsun gibi geliyor artık. Artık şu işi bir çözüme kavuşturman lazım. Sen 20 yaşında baharında tecrübesiz ve hayatın başında olan bir genç kız değilsin. Eşin de değil. Belli bir yaşa gelmişsiniz. Daha olgun davranmanız lazım. Bundan sonra attıgınız her adımın 1 getirisi olucaksa, 10 götürüsü olucak sizden. Boşan veya boşanma diyemem ama artık haksız taraf olmaya doğru gidiyorsun canım. Kendini toparla sağlıklı kararlar ver.
Artık 2 tarafta yeterince birbirini üzdü, sen de çocugu babasından ayırmak normal olarak görme sakın şuan bir yuva darmadagın yaşıyor sen dinlenmek istediğin için. Evet haklısın ama adam başka odada uyuyabilirdi mesela. Otel çok garip olmuş o senin KOCAN hala. Farkında değilsin ama hınç çıkarıyorsun gibi.
Adamdan ayrılcaksan da onun hayatını zindana çevirmeden, onun kendine olan saygı ve güvenini tamamen yıkmadan yap bu işi. Adam kendinden nefret edicek duruma geldi, evde istemiyorsun barışmayı düşünmüyorsun dinlenmek istiyorsun sogudum diyorsun. Ayrılırken bile birbirimize yıkım yapmadan saygıyla karşı tarafın kişiliğine erkeklik gururuna/kadınlık onuruna zarar vermeden ayrılmak lazım.
Son tavırlarına dışardan bir başkasının gözüyle bakıp empati kur. Çocugunuz var, sizin genç kızlar/delikanlılar gibi keyfî lüksüne hareket etme şansınız yok malesef. Ayrılcaksanız da illa yukarda dediğim gibi adamın hayatını zindan etmeden kendinden nefret ettirmeden..
Beni baştan beri tanımışsındır az çok snaa laf sokma derdim hiç olmadı, sadece gerçekleri açık sözlülükle önüne seriyorum nacizane.
[Bu konuyla da bayadır ilgilenen arkadaşlar var benim gibi. Kapatman yanlış olur hepimiz meraktayız. Olayının nihayetlenmesi baya uzun zaman gerektiriyor gibi çünkü.]
Çok doğru doğru doğru bir yorum. Ağzınıza sağlık. İşte bu!! M mavi_turna cığım alacağın en oturaklı ve yerinde tavsiye budur işte. Ayrılısa da barışmaksa da zora sokmadan, yıpratmadan, nefret ettirip bıktırmadan, kendini bozmadan olabilmeli