kocam ne yapmak istiyor...

elzemsu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
201
34
98
35
Merhaba hanimlar..

Ben 26 yasinda 1 cocuk annesiyim 5 senedir evliyiz.. hersey güzeldi... bundan yarim sene önce bosanmadan döndük.. sonra toparladik gene... esim nefret ederken benden gene üstüme titremeye basliyordu... asil sorunum 5 gün iyiyse 6. Gün mafediyor herseyi... yani hafta ici bile sabah geliyor cogu zaman calissa bile... ve artik pskolojim bozuldu... orta nokta bulamiyoruz 3 gün önce yine aynisi oldu bayramda bile küsüz bosancam artik yeter dedim rahat rahat gelmis uyumus... benle sorun ciksin istemiyor ama cikariyor... siz ne yapardiniz?

Yani gelcem diyor saat 11 de mesela sabah 5 de geliyor hep tekrarlanir bu

5 e kadar ne yapiyormus? Parkta yatiyorsa sorun degil de baska seyler sakincali.
Yok arkadasla oturduk yok billardo oynadik yok arabada oturduk derdini dinledim der hep ayni seyler... üstüne gidincede aldatmam kari kizka isim olmaz der hep... bu kacinci oldu saymadim ve dedim bosancaz bosaninca istedigin zaman sabah gel evine...

Evet bese kadar nerede bu adam . Ofs kabul edileck birsey degil

Gunduzlere ambargo mu konmus. Bahane bahane.

Adam eve gelmekten kaciyor demek ki onu disarida tutan baska bir sey var.

Kilidi degistir 5 te gelince girecek bir ev bulamasin.

Evet bese kadar nerede bu adam . Ofs kabul edileck birsey degil
Yani artik okadar tekrarlandi ki bu artik bana bile normal gelmeye basladi.. ablam dedi normal degil sendeki bu rahatlik... sonra dank etti...

Gunduzlere ambargo mu konmus. Bahane bahane.

Adam eve gelmekten kaciyor demek ki onu disarida tutan baska bir sey var.

Kilidi degistir 5 te gelince girecek bir ev bulamasin.
Bikere yaptim acmadim rezil rezil kapi vurma zil komsulara rezil oluyordum.. cok yoruldum artik...

Bikere yaptim acmadim rezil rezil kapi vurma zil komsulara rezil oluyordum.. cok yoruldum artik...

Arkadasim ama boyle olmaz ki. Derdi neymis acikca konus. Beraber bir yemege gidin. O inatciysa sen daha inatci olacaksin. En azindan belirsizlikte olmazsin. Ruh sagligin bozulur.

Arkadasim ama boyle olmaz ki. Derdi neymis acikca konus. Beraber bir yemege gidin. O inatciysa sen daha inatci olacaksin. En azindan belirsizlikte olmazsin. Ruh sagligin bozulur.
Hersey yolunda gidiyor adam mac bakip gelicem diyor uyuya kaliorum saat olmus 2 ariorum hemen geliorum diyor.. sonra yok arasam bile... tabi sms yagmuruna tutuyorum sonra bide üste cikiyor sen neler yazdin bana diye... ben küs kalamiyorum ya hersey yoluna gircek ya bitcek... bide bu morelle calismak var... bosanmak istedigimizde ben cok kostum pesinden bu nasilsa ayrilamaz diyor galiba...

Son care olarak aile terapisini deneyin. O da olmazsa birak gitsin.

Son care olarak aile terapisini deneyin. O da olmazsa birak gitsin.
Evet hayat üzülmek icin cok kisa 10 sene sonra pisman olmak istemiyorum... bi gün aglarim hergün aglicagima..... cocuk cocuk dedik ama zaman geciyor... görüsleriniz icin tesekkür ederim...

Gece evde olmayıp arkadaşlarıyla olmasi kabul edilemez bi durum benim açımdan. 4.5 senelik evliyim daha bir aksam bile tek başına arkadaşlarıyla çıkmadı eşim ya birlikte ya hiç. Bu gerçekten anormal bi durum. Evliysen evli gibi davranacaksin arkadaş nedir bu gece çıkmaları arkadaş muhabbetleri falan bana ters geldi.

Bi aile terapistine gitseniz?

Okayae saat gelmemesi hep bi bahane söylemesi , insanin aklini kurcalar...

sal ipini gitsin ne halt ediyosa etsin. Adamlar ağzımıza edio biz kene gibi yapışıyoruz ya hayret ediyorum. bütün bdv konularında bu böle yani. sabahlara kadar nerde kendisi, he he karı kızla işi yoktur he he yedik bizde. çat die boşa görsün, böleyken evli olunsa nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…