kocam ne yapmak istiyor...

Sende git bi kaç hafta bakalım :) arkadaşınla çık üç beş de resim çekin whats appine koy :) bakalım nolcak :)

Belki takip edildiğini anladı, belki kadının zamanı yoktu, belki kadınla küstü? Bu kadar güvenmen garip
Evet cünkü barissikken sevdigini hissettirir baskasi oldugunu hic düsünmem ama bi kavgada canavar olur.. sevgi nefrete döner cabucak

1 günü eger tartismissak calismazsa her firdatta gec gelir sus bakalim napcak derim adam dahada azar bunlarida yasadim
Kız benim eşimde öyle geçen saat gece 4 buçukta geldi. bazen haftanın bir günü tekrr ediyor. sonrasında da haklıyorum onu. Acaba bu işlerin içinde bir şey mi var. AY yoksa eşlerimiz birlikte mi takılıyor

Sende git bi kaç hafta bakalım :) arkadaşınla çık üç beş de resim çekin whats appine koy :) bakalım nolcak :)
Demesine göre evden gitcekmis 3 5 güne ve ins ona yalvarmazmisim.... bakalim gitsin

Ben bas edemiorum artik olmuyor herkesin esi en gec 1 de gelir benimki beni sallamaz

Sen onun için çantada kekliksin. Gidemezsin. Senin bi de kendine bakan kendine zaman ayıran onu umursamayan tarafını görmeli bence

Eger bosanmakta kararliysaniz Bi aksam o ciktiginda sizde annenize ablaniza falan gidin. O sizi evde sansin. Gece gelsin gerekirse kapilari kirsin da oyle girsin iceri ve sizi goremeyince anlasin ne kadar ciddi oldugunuzu. Belki yola gelir. Cok zor bi durum

Ya ötekini konunu da okudum da bu adam sana neler diyor böyle ve sen nasıl o lafları kabul ediyorsun, peşine de ağlıyorsun. Bana sanki biri varmış gibi geldi. Bu laflar denir mi böyle?

H

Ya ötekini konunu da okudum da bu adam sana neler diyor böyle ve sen nasıl o lafları kabul ediyorsun, peşine de ağlıyorsun. Bana sanki biri varmış gibi geldi. Bu laflar denir mi böyle?

Bu mesajı görünce bende bi göz attım konuya da. Bence de başka kadın var gibi. Ayrıca olmasa bile adamın seni sevmediği aşikar neden hala peşinde dolanıyorsun ki?

Onuda yaptim ben ablama gittim ama cocuk birakcak kimsem yok oda bilio ablasindadir cocukla dio yatio rahat rahat ama bu hafta bi party var cocugu anneme birakip (annem 1 ay burda tr de yasiyor sonra gidicek) gideyim diyorum anlar belki onj takmadigimi

Evet her tartismada manasi da ben morelini bozuyormusum ve gec geliomus o yüzden...
Nasıl yani senin onunla tartışmandan dolayımı geç geliyor. Yani sen bu geç gelmeden dolayı onunla tartışıyorsun. O da inat edip geç geliyor tekrar öyle mi?

Bu mesajı görünce bende bi göz attım konuya da. Bence de başka kadın var gibi. Ayrıca olmasa bile adamın seni sevmediği aşikar neden hala peşinde dolanıyorsun ki?
Cünkü cok safim yani kötü düsünmüorum bide benden iyisini güzelinimi bulcak havalarindayim... ama kalb bu bakarsin o kadin az konusur ceker kendine... bilemedim

Nasıl yani senin onunla tartışmandan dolayımı geç geliyor. Yani sen bu geç gelmeden dolayı onunla tartışıyorsun. O da inat edip geç geliyor tekrar öyle mi?
Aynen öyle!!! Inadina yapar gibi

Yani dimi adamın bir pişmanlığı da yok. Umrunda değil.

Aynen öyle!!! Inadina yapar gibi
Gözünü korkut. Kaybetmenin ne demek olduğunu anlasın. Niye ağlayıp duruyorsun Allah aşkına ya. Sen böyle yaparsan adam umursamaz tabiki de. Eve bile gelmez ilerleyen zamanlarda. Güçlü ol. UMursama ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…