Evet cünkü barissikken sevdigini hissettirir baskasi oldugunu hic düsünmem ama bi kavgada canavar olur.. sevgi nefrete döner cabucakBelki takip edildiğini anladı, belki kadının zamanı yoktu, belki kadınla küstü? Bu kadar güvenmen garip
Kız benim eşimde öyle geçen saat gece 4 buçukta geldi. bazen haftanın bir günü tekrr ediyor. sonrasında da haklıyorum onu. Acaba bu işlerin içinde bir şey mi var. AY yoksa eşlerimiz birlikte mi takılıyor1 günü eger tartismissak calismazsa her firdatta gec gelir sus bakalim napcak derim adam dahada azar bunlarida yasadim
Demesine göre evden gitcekmis 3 5 güne ve ins ona yalvarmazmisim.... bakalim gitsinSende git bi kaç hafta bakalım :) arkadaşınla çık üç beş de resim çekin whats appine koy :) bakalım nolcak :)
Ben bas edemiorum artik olmuyor herkesin esi en gec 1 de gelir benimki beni sallamazKız benim eşimde öyle geçen saat gece 4 buçukta geldi. bazen haftanın bir günü tekrr ediyor. sonrasında da haklıyorum onu. Acaba bu işlerin içinde bir şey mi var. AY yoksa eşlerimiz birlikte mi takılıyor
Alkol var mı? Veya dikkatini çeken bir şey? Telefonuna falan baktın mı var mı bir durum?Ben bas edemiorum artik olmuyor herkesin esi en gec 1 de gelir benimki beni sallamaz
Alkol var mı? Veya dikkatini çeken bir şey? Telefonuna falan baktın mı var mı
Her küs oldumuzda telin sifresi degisir ama hep kurcalarim biseyi yok face de dolanirim biseyi yok... aldatiyorsada professionell yapio galiba aldatcagini inanamiorum nedense.
Evet her tartismada manasi da ben morelini bozuyormusum ve gec geliomus o yüzden...Hala sabaha karşı mı geliyo
Sende benim moralimi bozdun yarın evde bulamazsan merak etme deEvet her tartismada manasi da ben morelini bozuyormusum ve gec geliomus o yüzden...
Ya ötekini konunu da okudum da bu adam sana neler diyor böyle ve sen nasıl o lafları kabul ediyorsun, peşine de ağlıyorsun. Bana sanki biri varmış gibi geldi. Bu laflar denir mi böyle?
Onuda yaptim ben ablama gittim ama cocuk birakcak kimsem yok oda bilio ablasindadir cocukla dio yatio rahat rahat ama bu hafta bi party var cocugu anneme birakip (annem 1 ay burda tr de yasiyor sonra gidicek) gideyim diyorum anlar belki onj takmadigimiEger bosanmakta kararliysaniz Bi aksam o ciktiginda sizde annenize ablaniza falan gidin. O sizi evde sansin. Gece gelsin gerekirse kapilari kirsin da oyle girsin iceri ve sizi goremeyince anlasin ne kadar ciddi oldugunuzu. Belki yola gelir. Cok zor bi durum
Nasıl yani senin onunla tartışmandan dolayımı geç geliyor. Yani sen bu geç gelmeden dolayı onunla tartışıyorsun. O da inat edip geç geliyor tekrar öyle mi?Evet her tartismada manasi da ben morelini bozuyormusum ve gec geliomus o yüzden...
Cünkü cok safim yani kötü düsünmüorum bide benden iyisini güzelinimi bulcak havalarindayim... ama kalb bu bakarsin o kadin az konusur ceker kendine... bilemedimBu mesajı görünce bende bi göz attım konuya da. Bence de başka kadın var gibi. Ayrıca olmasa bile adamın seni sevmediği aşikar neden hala peşinde dolanıyorsun ki?
Aynen öyle!!! Inadina yapar gibiNasıl yani senin onunla tartışmandan dolayımı geç geliyor. Yani sen bu geç gelmeden dolayı onunla tartışıyorsun. O da inat edip geç geliyor tekrar öyle mi?
Yani dimi adamın bir pişmanlığı da yok. Umrunda değil.Bu mesajı görünce bende bi göz attım konuya da. Bence de başka kadın var gibi. Ayrıca olmasa bile adamın seni sevmediği aşikar neden hala peşinde dolanıyorsun ki?
Gözünü korkut. Kaybetmenin ne demek olduğunu anlasın. Niye ağlayıp duruyorsun Allah aşkına ya. Sen böyle yaparsan adam umursamaz tabiki de. Eve bile gelmez ilerleyen zamanlarda. Güçlü ol. UMursama ya.Aynen öyle!!! Inadina yapar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?