Aynen haklisin cocuk var diye ses etmioruz yapisiyoruz sonra dahada aziyorlar...sal ipini gitsin ne halt ediyosa etsin. Adamlar ağzımıza edio biz kene gibi yapışıyoruz ya hayret ediyorum. bütün bdv konularında bu böle yani. sabahlara kadar nerde kendisi, he he karı kızla işi yoktur he he yedik bizde. çat die boşa görsün, böleyken evli olunsa nolur
Hic sanmam bi fayda etcegini gitmezde zatenBi aile terapistine gitseniz?
Evet söyledim bosancam diye beni dinlemiyor bile mahkemeye gidicem bilgi almaya dava acmaya ozaman anlar belki ciddiyetimi... böyle evli olsam nolur hakketen uyuyamiyorum bile...Eşiniz de bir iş var. O kadar saat dışarda gece vakti..Alışkanlık haline getirmiş ve dışarda ne yaptığı belli degil. O arkadaşları çalışmıyor muymuş. Bana inandırıcı gelmedi.
Ablan nasil aldirmiyor hem beni aldatcak hapis yatacak ve ben aldirmicam ilgincSabah 5'te geliyo oylemi.. bu isin icinde baska seyler var gibi.. ablamin esinden biliyorum.. sabahlara kdr gelmemeler vs en sonunda belasini buldu... Su an hapishanede.. megerse dostu varmis.. dostuda napti biliyormusun bu adam bana tecavuz etti dedi sikayet etti.. sabah polisler aldi bunu hopppp hapishaneye postaladilar .. iki senedir orada ne zaman cikacak Allah bilir, ablama bosan diyorum aldirmiyo bile .. sadece ornek verdim cnm yanlis anlama.. hayat ne kdr garip..
Ablam yillarca onu cekmeyi secti.. hatta her hafta gormeye gider onu.. ne kdr tuhaf degilmi.. onada kiziyorum aklim almiyo... Aldiris ediyordurda fart ettirmiyordur.. ama omrunu heba etti .. kendine yazik etti ablam ..Ablan nasil aldirmiyor hem beni aldatcak hapis yatacak ve ben aldirmicam ilginc
Aynen öyle takib ettirdim bikere 10 saat kahvede oturdu...Canim sevmeyi bir kenara gectim 60 yasindaki adam evine niye gider aliskanlik olmustur yuvasidir evi. Seninkinde problem var ve evi karisi ilgisini cekmiyor artik. Erkeklerin geneli aldatir hele boyle bir durumdaki erkek aldatmiyorda 5 e kadar ne b.. yiyor (afedersiniz). Ben kabul etmem mesela. Takip ederim gerekirse ne yapiyormus. Aldatmasa bile benimle ayni ortami paylasmayan yanima gelmeyen kocayi ne yapayim?
Nedense icimdeki ses HENÜZ kadin yoktur dior yani varsa önce soku atlatmam 6 ayi bulurgece eve gelmiyorsa, cok uzgunum ama baska kadin var
Yuh. Demek aile olabilecek statude degil. Otur dusun boyle cekersen cek cekemessen de gerekeni yap tatlimAynen öyle takib ettirdim bikere 10 saat kahvede oturdu...
Ne kadar takip ettirdin? 1 gün mü?
5te eve gelen adamdan şüphe duymaman garip.[/QU
2 3 gün ettirdim hep kahvedeydi .. oyun hastasi tam ilk evlendigimizde bukadar yoktu sonradan uzaklasti
1 günü eger tartismissak calismazsa her firdatta gec gelir sus bakalim napcak derim adam dahada azar bunlarida yasadimPeki bu 5 de gelme olayı haftanın kaç günü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?