Aynen cool takilmalar felan... hic umursamior... gercekten sevmedigini anliorum yavastan seven insan kavgaliyken tartisirken ben aglarken defol zirlama yanimda cik demez... eski kavgalardada böyleydi ve 1 senedir gel git yasioruzYani dimi adamın bir pişmanlığı da yok. Umrunda değil.
Zaten gidicem diyordu mesajinda 5 te gelen o resti ceken o ben bu imkanlarla eziliyorum ki buranin devleti hep kadindan yana.... ben su duygusalligimla napicam ins aliscam o varken eve gelmeyim bakayim gidiormu gidiorsa aramam sormam zaten 1 hafta sonra maca bakmaya istanbula gidiyor adamm bi güzel tatil de yapar ohhhGözünü korkut. Kaybetmenin ne demek olduğunu anlasın. Niye ağlayıp duruyorsun Allah aşkına ya. Sen böyle yaparsan adam umursamaz tabiki de. Eve bile gelmez ilerleyen zamanlarda. Güçlü ol. UMursama ya.
Kız benim eşimde öyle geçen saat gece 4 buçukta geldi. bazen haftanın bir günü tekrr ediyor. sonrasında da haklıyorum onu. Acaba bu işlerin içinde bir şey mi var. AY yoksa eşlerimiz birlikte mi takılıyor
Nasil emin olucam bilmiorum yaaa kime gideyim takip kime ettireyim kimse yokBence önce seni aldatip aldatmadigina emin olmalisin? Bu cok daha önemli degil mi?
Dedim kac kere 2. Yeni tasindim yeni eve o gitsin ben niye gideyim kagittlarda hep benim ismim Allahtan akillica davrandim o konuda ortak degiliz evden ilk o gider... ve tekrarlandi gec gelmesi yani o gitmeliBu cok ciddi bi sorun hayatinda kadin yoksa bile hergun sabahlara kadar disarda olmasi sorumsuz oldugunu gosterir evlilik hayatina adapte olamayip kafasina gore yasiyo evi otel gibi kullaniyo demek tavrini koy bu evlilik bu aliskanligin yuzunden bitecek burasi otel degil demelisin tekrar edersede terkederdim sayet ben evi
Evet bakayim bi biraz ugrastircak ama deger.. gerci son 3 sayisi hep XXX ama bakicamTelefon dökümlerine bakmaya ne dersin?
Tsk ederimEvet bakayim bi biraz ugrastircak ama deger.. gerci son 3 sayisi hep XXX ama bakicam
Valla kendi sucu kusura bakma benim kocam beni aldatcak hemde kadinla yazip kalkacak onun yüzünden hapsie girecek birde ben affetcem onu.... ablanada daha inan enisten ciktiktan sonra daha neler neler yapar nasilsa herşey tın..Ablam yillarca onu cekmeyi secti.. hatta her hafta gormeye gider onu.. ne kdr tuhaf degilmi.. onada kiziyorum aklim almiyo... Aldiris ediyordurda fart ettirmiyordur.. ama omrunu heba etti .. kendine yazik etti ablam ..
Boşanıyordum, işler karıştı. Kaldık. Hayırlısı dedim bıraktım şimdilik. Israrlara, ağlamalara falan dayanamayıp.Sen boşanmıyo muydun
Öküz ya bu. Çocuk var diye istemiyorsun anlıyorum seni ama Adam yapar pişman olur, geri adım atar anlarım. Dönersin. Ama burada ağlayan sensin canım ya. Ne gerek var. Adam hazır sıkıntı çıkartmadan bırakıyor. Ne istiyon daha. AYrıl bitir. Ne çekeceksin onu.Aynen cool takilmalar felan... hic umursamior... gercekten sevmedigini anliorum yavastan seven insan kavgaliyken tartisirken ben aglarken defol zirlama yanimda cik demez... eski kavgalardada böyleydi ve 1 senedir gel git yasioruz
Evet bekliorum alsin esyalarini gitsin bakalimÖküz ya bu. Çocuk var diye istemiyorsun anlıyorum seni ama Adam yapar pişman olur, geri adım atar anlarım. Dönersin. Ama burada ağlayan sensin canım ya. Ne gerek var. Adam hazır sıkıntı çıkartmadan bırakıyor. Ne istiyon daha. AYrıl bitir. Ne çekeceksin onu.
Bende cok kiziyorum bu duruma ablama anlam veremiyorum..Valla kendi sucu kusura bakma benim kocam beni aldatcak hemde kadinla yazip kalkacak onun yüzünden hapsie girecek birde ben affetcem onu.... ablanada daha inan enisten ciktiktan sonra daha neler neler yapar nasilsa herşey tın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?