Kocam neden böyle 😟😖😖😖

Hbn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
190
86
28
32
Selam arkadaşlar benim derdim şu 2 senelik evliyim 9 aylık bi oğlum var 24 yaşındayım eşim de 32 yaşında özel bi firmada inşaat mühendisi . İşi biraz yorucu . Çok soğuk değildir ama çok ilgili de değil . Cinsellikle ilgili sıkıntımız var yani benim sıkıntım çünkü eşim için hava hoş bir iki hafta birlikte olmasak aklına gelmez ben hep yanaşırım onun dışında kendisi yanaşmaz bebeğim de uslu gece erken uyur ama gelgelelim elim işten geldiğinde yemek yer çay içer tv izler uyur neden olabilir başka kadın olmadığından çok eminim

Selam arkadaşlar benim derdim şu 2 senelik evliyim 9 aylık bi oğlum var 24 yaşındayım eşim de 32 yaşında özel bi firmada inşaat mühendisi . İşi biraz yorucu . Çok soğuk değildir ama çok ilgili de değil . Cinsellikle ilgili sıkıntımız var yani benim sıkıntım çünkü eşim için hava hoş bir iki hafta birlikte olmasak aklına gelmez ben hep yanaşırım onun dışında kendisi yanaşmaz bebeğim de uslu gece erken uyur ama gelgelelim elim işten geldiğinde yemek yer çay içer tv izler uyur neden olabilir başka kadın olmadığından çok eminim
Yorgunluk büyük etken olsada cinsellikle ilgili soğukluğu olabilir

Daha onceki konularinizda esimin aldatmasindan supheleniyorum demissiniz.Aklandimi esiniz?Ya da bu konuda cok mu ustune gidip bunalttiniz?Aldatma konusu yani.
Evet emin oldum aldatmadığından bi uygulamayla gün içinde nerde ne yaptığını kimle konuştuğunu görüyorum adamı boşuna suçlamışım

Yorgunluk büyük etken olsada cinsellikle ilgili soğukluğu olabilir
Evde hep bakımlıyım tesettürlü olmama rağmen evde şort tarzı kısa şeyler de giyerim hatta kendi de bi ara çok seksi giyinmeye başladın demişti ama gelgelelim öpme sarılma yok

Evde hep bakımlıyım tesettürlü olmama rağmen evde şort tarzı kısa şeyler de giyerim hatta kendi de bi ara çok seksi giyinmeye başladın demişti ama gelgelelim öpme sarılma yok
Yani sizin çabaladığınızı görmüş ki böyle söylemiş ama bence cinselliğe fazla ilgisi uok hep mi böyleydi yada öyle sorayım

Açık açık konuşmayı deneseniz, yargılayıcı bir dille değil de, anlamaya çalışarak iletişim kurmaya çalışsanız daha iyi olur bence. Ben evliliklerde bir çok problemin iletişimsizlikten kaynaklandığını düşünüyorum.

1. İşi yoğun
2. Odun

Yani sizin çabaladığınızı görmüş ki böyle söylemiş ama bence cinselliğe fazla ilgisi uok hep mi böyleydi yada öyle sorayım
Yok evlilik öncesi sürekli öpme sarılma evliliğin ilk zamanları sürekli isterdi ama şu son bir senedir hep ben yanaşıyorum

Çocuğunuz çok küçük doğumdan sonra erkeklerde bu şekilde isteksizlik oluyor benim eşimde olmuştu 19 ay sürmüştü dile kolay 19 ay sonra kendiliğinden geçti şimdi de kız uyusa da yapsak derdinde
Doğum öncesindede böyle bi sıkıntı vardı geçer mi o yüzden bilmiyorum

Back
X