Kocam neden böyle 😟😖😖😖

Selam arkadaşlar benim derdim şu 2 senelik evliyim 9 aylık bi oğlum var 24 yaşındayım eşim de 32 yaşında özel bi firmada inşaat mühendisi . İşi biraz yorucu . Çok soğuk değildir ama çok ilgili de değil . Cinsellikle ilgili sıkıntımız var yani benim sıkıntım çünkü eşim için hava hoş bir iki hafta birlikte olmasak aklına gelmez ben hep yanaşırım onun dışında kendisi yanaşmaz bebeğim de uslu gece erken uyur ama gelgelelim elim işten geldiğinde yemek yer çay içer tv izler uyur neden olabilir başka kadın olmadığından çok eminim
Sizi pek sevmiyor galba yoksa cinsellik olmasa bile gelir yaklaşır özlerdi en azından kokunu içine çekerdi

Düşük yaptığım gün ( gerçekten o gün) komşum gelip ay ben de hamileyim biliyor musun diye kapıma gelmişti. İlk bebeği de değil ki heyecandan ne yapacağını bilemedi herhalde saçmalayıp bana geldi diye düşüneyim. Garip insanlar var bu hayatta
Uzak olsunlar nispetleri de kendileri de

Evet emin oldum aldatmadığından bi uygulamayla gün içinde nerde ne yaptığını kimle konuştuğunu görüyorum adamı boşuna suçlamışım
2. Telefonu olmadığına nasıl eminsin peki? :D
Adamda saf değildir herhalde.
Ay şaka gibisiniz, güvenmiyorsanız boşanın.

Ya şu güvenmiyorsanız boşanıncıları anlamıyorum Çok güvenen de Binbir hayal kırıklığı yaşayıp aldatıldığını öğreniyor ne kadar güvensen de mutlaka bi şüphe olacak boşuna dememişler ummadığın taş baş yarar herzamqb tedbirli olmak lazım başka telefon ihtimalini ben çoktan akıl ettim ondan da eminim

2 yıllık evliyiz demişsiniz, çocuğunuz da 9 aylıkmış. Bu hesaba göre evlendikten 6 ay sonra falan hamile kalmışsınız. Eşiniz icin de ilk zamanlar iyiydi evlendikten 6 ay sonra isteksizliği başladı yazmışsınız. Acaba hamilelikten dolayı mı cinselliğe ara verdiniz çocuğa bir şey olur korkusundan. Sonra da mesafe kalmıştır aranızda. Eğer böyleyse birlikte vakit geçirmeye çalışın.

Evliliğinizi tam anlayamadan hayatınıza bir bebek dahil olmuş. Eşiniz belki de hala bu duruma alışamamıştır, anneliğinizi eş olmanızdan önde görüyorsa sizden uzaklaşmış olabilir. Üstüne birde işi de yoğunsa ruh hali değişik olabilir. Erkekler kadınlar kadar her şeyi hemen kabullenip adapte olamıyor bazen.

Keşke şu aldatılan bayanlar da birazcık merak edip araştırsa da öğrenseler kocaları ne haltlar yiyor benim kocişim bişey yapmaz modundalar ne hikmetse ortalık aldatan erkek kaynıyor eşimin işyerinde bir bayan bir erkek ikiis de evli işyerinde sevgili evde eşleriyle hiçbir şey olmamışcasına hayatlarına devam ediyorlar üstelik çarşıda gördüğümüzde ise eşiyle de gayet iyi hanfendi bu ne perhiz bu ne lahana hem pastam dursun hem karnım doysun yadırgamayın bir gün gelir yaparsınız keşke eşleri şüphelense de bu programlar ile takip etseler
Her kadın aldatıldığını hisseder. Bazıları öğrense de ayrılmak istemez bu yüzden bilmiyor ayağına yatar. Öğrendiğinde koymadığı tavır yüzünde gizli gizli aldatan adam arsızlaşıp gözüne soka soka aldatır. Nasılsa karım benden ayrılmaz 1 çiçekle gönül alırım der.
Yani sandığınız gibi KOCİŞİM YAPMAZ modunda geziyorlar

Dün akşam konuştum açık açık bi sebebi yok niye bu kadar taktın bu kadar önemli değil felan dedi sonra gece ilk defa geldi sarıldı öptü yanaştı demekki açık açık konuşmak lazımmış

Evde hep bakımlıyım tesettürlü olmama rağmen evde şort tarzı kısa şeyler de giyerim hatta kendi de bi ara çok seksi giyinmeye başladın demişti ama gelgelelim öpme sarılma yok

Sevgi, ask, sort ile seksi giyinmek ile olmuyor zaten. Seven ve hali ile cinsellik yada sarilma öpme isteyen biri, istersen saçma sapan pijama ile gez, yine yanasir.

Esin belli ki düzen olsun diye evlendi. Yani biri gelip kiyafetlerini yikasin, evini temizlesin, cocuk olsun felan. Buna razisan, evli kal. Yok ille ask sevgi istiyorsan (ki bence bunlar olmasi gereken, normal duygular) bosanacaksin.

Sevgi, ask, sort ile seksi giyinmek ile olmuyor zaten. Seven ve hali ile cinsellik yada sarilma öpme isteyen biri, istersen saçma sapan pijama ile gez, yine yanasir.

Esin belli ki düzen olsun diye evlendi. Yani biri gelip kiyafetlerini yikasin, evini temizlesin, cocuk olsun felan. Buna razisan, evli kal. Yok ille ask sevgi istiyorsan (ki bence bunlar olmasi gereken, normal duygular) bosanacaksin.
Fazla abartmışsınız kariyeri işi gücü yerinde yakışıklı ve düzen olsun diye sevmediği biriyle evlensin size de mantıklı geliyor mu hem sevmediği kişiyle kimse 2 sene evli kalıp bir de aldatmadan duracak eğer sevmiyorsa illaki aklı başka kadına kayardı çoğu istediğimi yapar birlikte gezeriz ben sevmediğim insana bu kadar şey yapamam mesela

Back
X