- 14 Eylül 2018
- 24
- 0
- 86
- 32
- Konu Sahibi aselkusunannesi
10 yıllık evliyiz, bir oğlumuz bir kızımız var. İkimizde çalışıyoruz evimizi arabamızı birlikte aldık. Her zaman sırt sırta omuz omuza olduk. Ailesine karşı beni hiç ezdirmedi. Severek evlendik. Herşey çok güzeldi çocukları büyütürken doğumumda lohusalığımda hep destek oldu. Ama son 1.5-2 yıldır çok soğuk. Dışarı hayatı yok. Telefonu hep ortada. Sosyal medyayı bilmiyor. Herşeyi açık gizli gizli hep bakıyorum. Biz olmadan evden çıktığı yok. Ama nedense durup durup bana buz gibi oluyor bazen tartışıp soğukluk olsa da çoğu zaman hiç bişey yokken biz bir bakıyorum küsüz. Bugün babalar günü, ben 12 yaşında babamı kaybettim ve bu konuda çok yaralı olduğumu biliyor. Uyandım yanına gittim babalar gününü kutlamak için. Yanına oturdum çekil maç izliyorum dedi. Bunu kaç kere yaptı inanılmaz şekilde ağlamaya başladım için doluydu. Babalar gününü kutlayacaktım dedim. Gittim mutfaga. Ne geldi ne konuştu ne yüzüme baktı. Ne aileme ne çevreme bişey söyleyemiyorum. Neden böyle buz gibi anlamıyorum. Her konuda buz gibi. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Çocuklarına falan ilgili.