• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAM NEDEN BÖYLE❓❓

Uff sürekli yan yana olmak da bir eksi bana göre.Yani dediğim gibi her yolu denediyseniz ona , onun gibi davranın.
Yok yanlış anlaşıldım sanırım şirket olarak aynıyız ama hem birimlerimiz hem lokasyonlarımız farklı. Yani gün içerisinde birbirimizi görmüyoruz. Şartlarımızı biliyoruz anlamında demek istemiştim. Eğitimlerde vs denk gelsek ayda yılda bir onda da ben işyerinde karı koca ilişkisi konusunda çok katıyım selam bile vermiyorum.

Uff sürekli yan yana olmak da bir eksi bana göre.Yani dediğim gibi her yolu denediyseniz ona , onun gibi davranın.
Yok yanlış anlaşıldım sanırım şirket olarak aynıyız ama hem birimlerimiz hem lokasyonlarımız farklı. Yani gün içerisinde birbirimizi görmüyoruz. Şartlarımızı biliyoruz anlamında demek istemiştim. Eğitimlerde vs denk gelsek ayda yılda bir onda da ben işyerinde karı koca ilişkisi konusunda çok katıyım selam bile vermiyorum.

Keşke bilsem keşke bişey dese. Kalbinde aklında bittiysem uzatmanın anlamı yok bitirebiliriz de dedim. Asla yanaşmadı
Güvendiği yeni bir kadın olursa yanaşır. Erkekler tutunacakları dal olmadan eldekini bırakmazlar. Sevmedigi çok açık ne yazık ki.

Bazı insanlar evlilikle evli, kadınlarda eşleri ideal sanıyor. Bana kalırsa sevgi bitmiş,bende sevmediğim birinin ne duygusallığına tahammül edebilirim ne neşesine. Bunun için aldatması gerekmez, hayattan zevk almıyordur, telefon aldı diyorsunuz ? bu örneği verdiğinize göre sizin için önemli bir kriter. O da bu kritere göre davranıyor. Anneye telefon alıyor. Çünkü anne iyi bir anne muhtemelen ideal bir anne, alması uygun düşer. çünkü evlilik bunu gerektirir.

Peki telefonu ortada bizsiz bir yere asla çıkmıyor. Hep evde. Asla yapmaz yapamaz demem erkekler çok başka nasıl olabilri peki
Ben aldattığını düşünmüyorum. Sadece sevmiyor. Ya da sizin anlatmadiginiz bir detay var. Sarılıp dokunup sevgi dolu davranan adam sabahin ilk saatinde bile cekil suradan gibi bir üslupla nasil yaklaşır?

Ben aldattığını düşünmüyorum. Sadece sevmiyor. Ya da sizin anlatmadiginiz bir detay var. Sarılıp dokunup sevgi dolu davranan adam sabahin ilk saatinde bile cekil suradan gibi bir üslupla nasil yaklaşır?
Yok kısa olarak yazabileceğim herşeyi yazdım. Telefon ortada aksine ben kızlarla falan konuşmalarımı görmesini istemediğimden hep yanımda taşırım oysa hep ortada bırakır ya da hep çocukların elinde. Dışarı hayatı da yok isten eve işten eve şuraya gidelim derim gideriz geliriz

Keşke bilsem keşke bişey dese. Kalbinde aklında bittiysem uzatmanın anlamı yok bitirebiliriz de dedim. Asla yanaşmadı
neden boşansın? maddi -manevi herşey yolunda çocuklar babasız annesiz mi büyüsün, durup dururken, siz de bence ideal bir kadınsını düğün dernek bayram aile herşeyde yanında biri olması lazım. neden vazgeçsin bunlardan, neden yuva yıksın. aşık olsa belki ? o da belki, erkekler akıllı davranıyor mantıklı davranıyor.

Ketum biridir. Benim aile tarafım beni atıp hep onu tutuyor kardeşlerim beni aramaz onu arar. En çok benim aileme gideriz asla hayır demez hepsine çok sevgili ilgili. Kardeşimin iş kurmasında falan en büyük destek eşimdi. Keza diğer kardeşime. Amcama krediler falan. Bana karşı sevgisi bitti ise neden hala aileme destek ben anlayamıyorum.
Ben başka bi şey sormuştum aslında

neden boşansın? maddi -manevi herşey yolunda çocuklar babasız annesiz mi büyüsün, durup dururken, siz de bence ideal bir kadınsını düğün dernek bayram aile herşeyde yanında biri olması lazım. neden vazgeçsin bunlardan, neden yuva yıksın. aşık olsa belki ? o da belki, erkekler akıllı davranıyor mantıklı davranıyor.
Biliyor musunuz benim kafamdaki de bu. Çocukların ihtiyacı derdi yok evin ihtiyacı para bırak derdi yok. Kurulu düzen var. Müge anlının bir lafı var otelcilik hizmeti diye. Çok mantıklı geliyor bu laf bana.

Biliyor musunuz benim kafamdaki de bu. Çocukların ihtiyacı derdi yok evin ihtiyacı para bırak derdi yok. Kurulu düzen var. Müge anlının bir lafı var otelcilik hizmeti diye. Çok mantıklı geliyor bu laf bana.
erkekler hayatlarına başka kadın girdiğinde ( salak olanları ) yuvalarını dağıtıyor. yoksa kimse kurulu düzeni bozmaz başını ağrıtmaz. birlikte bir hayat kurduk bir sürü şey elde ettik güzel bir yuvamız var diyorsunuz. bunu bozması için bir sebep lazım. sizi sevmemek önemli bir sebep değil. çünkü erkekler bizim gibi duygu odaklı yaşamıyor.

Bizde de aksine para kazanmada bende harcama da. Çok tutumlu birikim yapmaya çalışıyor onu da ben tespit ettim. Söylemedi. Kimseye yedirmez parasını ailesine dahil. Bir telefon vardı çok istiyordum 40 bin lira Anneler gününde onu aldı. Ben anlayamıyorum gerçekten
Yani alın karşınıza konuşun o zaman. Böyle bir evlilik istemiyorum deyin . Bir auçu var onu örtmeye çalışıyor belki de

Siz sonuca değil , sebebe odaklanıyorsunuz, şu an bulunduğunuz noktada eşiniz size böyle davranıyor mu davranıyor.

Mesela altında yatan hangi geçerli sebep (!), ooo çok iyiymiş ya o yüzden bana böyle davranıyormuş deyip yolunuza devam etmenizi sağlayabilir ki?

Az bir zaman da değil ki,iki yıldır neden bu muameleyi kendinize layık göresiniz .

Bakın ben eşinizle güzel güzel güzel konuşun diyemeyeceğim ne yazık ki , bir sonraki bu tarz bir hamlesinde çıkışın bakalım, hayırdır sen kiminle konuştuğunu zannediyorsun, kendine gel artık , bir derdin varsa insan evladı gibi konuş , yoksa da bana bu şekilde davranamazsın , yetti artık susuyorum diye iyice çığırından çıktın sen deyin bakalım neler oluyor?

Siz sonuca değil , sebebe odaklanıyorsunuz, şu an bulunduğunuz noktada eşiniz size böyle davranıyor mu davranıyor.

Mesela altında yatan hangi geçerli sebep (!), ooo çok iyiymiş ya o yüzden bana böyle davranıyormuş deyip yolunuza devam etmenizi sağlayabilir ki?

Az bir zaman da değil ki,iki yıldır neden bu muameleyi kendinize layık göresiniz .

Bakın ben eşinizle güzel güzel güzel konuşun diyemeyeceğim ne yazık ki , bir sonraki bu tarz bir hamlesinde çıkışın bakalım, hayırdır sen kiminle konuştuğunu zannediyorsun, kendine gel artık , bir derdin varsa insan evladı gibi konuş , yoksa da bana bu şekilde davranamazsın , yetti artık susuyorum diye iyice çığırından çıktın sen deyin bakalım neler oluyor?
Her defasında çıkıştım ki ben öyle altta kalacak cahil bir kadın değilim. Sesimi yükselterek tepkimi hep verdim. Ama sessiz hiç umursamıyor bile. O kadar değişik ki suçlu siz oluyorsunuz

Yok olsa söylerdim zaten 2 yıldır pat diye böyle olmadı aşama aşama ilerledi diyebilirim. Kesinlikle değildi böyle. Özel günler gönül almalar. Ne bileyim değildi işte. Şu an tam çekti kendini
eşiniz aşık olmuş olabilirmi.hani sevgi degil canim aşk .bazi adamlar belli yastan sonra pat diye herhangi birine aşik olurlar ve suskunlaşirlar ya oyle bisey.flort felan degil sadece ask

Her defasında çıkıştım ki ben öyle altta kalacak cahil bir kadın değilim. Sesimi yükselterek tepkimi hep verdim. Ama sessiz hiç umursamıyor bile. O kadar değişik ki suçlu siz oluyorsunuz

Yok estağfurullah neden cahil olasınız , gözümde ılımlı sessiz sakin bir kadın canlandı sadece .

Üzgünüm o zaman tek çare kalıyor , fikrini sormadan ya kendine çeki düzen verirsin ya da bu iş biter demeniz lazım, ama boşanmayı göze alabilecekseniz olur bu da.

gorusme yok sadece ask.yani is yerinde felan imkansiz biri olabilirmi sevda tarzi dusunun.flort yada fiziksel sozlu aldatma degil.
Bilemiyorum ki, ben şunu da anlamıyorum. Bir erkek kadınına ne kadar süre cinsel anlamda uzak durabilir mesela. Erkekler çok farklı bunu ihtiyaç görüyor kadınlardan ziyade. Buna bile dayanabiliyor

Back
X