Kocam sebepsiz yere boşanacak.

Seni öldürmesini mi bekliyorsun arkadaşım

bencede intikam boyle alinmali..
kendini oldurerek degil..

Zaten kimse size kabahatlisiniz demiyor ki?
Burada mesele bu evliliğin size zarar vermesi e tamam boşanmadınız sonra ne olacak?
4 5 yıl sürünsün diyorsunuz ama bu geçen yıllar sizden de çok şey götürecek çok yıpranacaksınız.
Her şeyi bir kenara atıp boşanmak ve unutmak daha iyi değil mi?
Mesele eşyaysa getir bi kamyon yüklet hepsini sakla bi akrabanın bodrumuna bitti gitti.
Mesele nafakaysa tazminatsa bastır parayı bul dişli bi avukat söke söke al hakkını.
Ama böyle nereye kadar gidecek ya adam kinlenip silahı çekip gelirse eve ne yapacaksın canından kıymetli mi?
Bu ülkede nice kadınların koruması vardı ama öldürüldüler malesef.
Gidin anne babanızın yanına yeni bi hayat kurun kendinize derim.

Objektif y
Objektif yorum mu kafayı mi yedin yarın bigün öldürür seni ailen müge anliya çıkar kaç kurtul

Ca
Canım ne denilebilirki cook üzüldüm, Allah yardımcın olsun. Sen konyalımısın bilmiyorum ama konyalılarda bu zihniyet var. Ayrı ev olsada ailesinden cıkmıcaksın onlar senden cıkmıcak ev ayrı ama yeme içme eve giren cıkan ortak! Mehir mesurdur konyada esyalar altınlar yazması lazım zaten onlar senin!
Kusura bakma ama cok Terbiyesiz bir kocan varmış, 6ayda boşamak ne demek kendine köle alsaymış ozman
Pislik herif ozaman evlenmiceksin kimsenamusunu yolda bulmadı.
Bir yıl dolmadan boşamaz hakim zaten anlaşmalı olmadan
Bana kalırsa boşan anlaşmalı ama şartlarını sagladıktan sonra yoksa sen yıpranırsın. Bu adamla ömür gecmezzz eninde sonunda biter. Yıprandıgınla kalırsın.
Hakkında hayırlısı olsun..

fake konu bu kadar detayli ballandira ballandira yazilamaz saniyorum..bu kadinin ki pskljk
Bi kadının bile isteye kendini bu duruma düşürmesindense fake olduğunu düşünmek istedim sanırım.Ama haklı olabilirsiniz tabi.Nasıl bi psikolojideyse yazılanları asla kabul etmiyor ve yaptığını doğru sanıyor

Savci bir arkadasim anlatiyordu.Kadin dayak yiyor surekli sikayet ediyor yine de adamin oturuyor dizinin dibinde bosanmam diyormus.Tedbir veriliyormus ama bir bakiyormussun bir gun adam cinnete gelip ölduruveriyormus...Hukuken sana zarar gelmeden yapilacak etkin sekilde koruma saglayacak ya da onleyecek pek bırsey yok.Zira hukuka inanan adam boyle abuk subuk haraketler yapmaz.Birak hukuka inanmayi adam olan bunu yapmaz.Gerekirse Yatar cikarim diyen bile var.Bir hukukcu olarak diyecegim tek sey ya bosanin asil ,namuslu hareket bu veyahut kaderinize katlanin fakat bu ailede dogacak cocuga acirim.Allah hayirlisini nasip etsin,dogru yola sevk etsin.

anlasmali olmasina gerek yok ortada siddet var.Bosanmak icin yeter sebep.

Okurken yoruldum bu nasıl bir manyaklık ? Kimsenin hizmetçisi değilsiniz ama siz böyle boşanmamaya devam ettikçe daha çok kayınvalidelerinizi eltilerinizi ağırlamak zorunda kalırsınız.

nasıl adamlar var yaa ...
bunların aileleri hiç söylemiyor mu oğlum ne yapıyorsun karına diye . piskopat insanlar ...
kaç kurtul ya bırak.... zaten uzaklaştırma almış dava açsan da zaten sıkıntı olmaz bence . nette avukatlar var birini bul iyice sor yardımcı oluyorlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…