Kocam sebepsiz yere boşanacak.

Ama yanlis bir sey bu. Kultur deyip gecilecek bir sey degil. Ben buna kultur demem. Bunlar hastalikli dusunceler. Kadin artik oldurulmeyi bosanmaya tercih eder olmus. Eminim ailesi de ayni bu sekilde dusunuyordur. Yemisim oyle kulturu.
Tabiiki yanlış,doğru olduğunu kim söyleyebilir ama işte herkes sizin gibi duyarlı bişekilde yorum yapsa daha verimli oluruz birbirimize.
Mesela coğu olayın fake olduğunu düşünüyor,dunyadan bi habermi yaşıyorlar nedir anlamadım..
Bu tür olaylar ve zihniyetler çok var malesefki..
Eşimin mesleği gereği öyle hayatlar,öyle evlikler ve sonrasında açılan davalar biliyorumki..
Buyüzdende hasta ruhlu da olsa kücümsemek yerine yol göstermeye calışsak diyorum..

Bunlar soylendiginde suslu bosanma cumlelerini bana altin tepside sunmaya kalkmayin bosanmam evimede yepis yeni esyalarimada ailesini kondurmam yok oyle yagma ben kendimi bir mendil gibi kullanilip kenara biraktirmam essek gibi evine bakacak diyen birinden bahsediyoruz ancak

Ya eşyası da nafakasi da tazminatı da yerin dibine batsın. Bosan biran önce arkadaşım neyi bekliyorsun hala dediği gibi uykunda öldürmesini mi?

Ayrıca babana da hayret ettim benim eşim babamı arayıp al kızıni diycek babam bekliycek. Ben aşkımdan olsem de bırakmaz daha beni o adamın yaninda

Taptaze gelin
Taptaze damat
Taptaze eşyalar
Taptaze Çeyiz
Taptaze dayak.!

Ve bu tazeliğini 5 yıl taze eşyalar için fedaya razı fedakar taptaze gelin....

Konuyu bir de taze damattan dinlemek isterdim
Dinlerken ağzına taze bir terlik firlatmama garantisi vermeden

Çok afedersiniz huzurla mutlulukla oturulmayan evin eşyasına s.çayım. Onurumun kırıldığı hayatımın tehdit edildiği Canımın yandığı saygı görmediğim evliliğe s.çayım. Of dayanamadım ya bu ne
Kim oturursa otursun o evde dayak yiyor ve ölümle tehdit ediliyorsunuz ötesi var mı
Her şeyden daha değerli olan sizsiniz, siz ve geçip giden kısacık hayatınız.
Önce hasta düşüncelerinizden sonra bu manyak heriften kurtulun. Eşyasını da parasını da istediği yerine soksun.
Offf sansürleyemeyeceğim iz bırakmadan dövecekmiş pislik herif

canim okuyunca uzuldum..
ama sana daha cok uzuldum..
bu adami bosamamk icin ölmeyi mi bekliyorsun Allah askina ya..
yeni esyalar ceyiz yerin dibine batsin..
sen canini kurtar ya..
sen olursen esyalar seni kurtaracak mi Allah askina ne mantiksiz bu ..
sen o adami surunduremezssin o seni surundurur..
hizmetciligini mecbir yapacaksin sen bosama bu adami daha cok dayak yersin ..
Allah idrak versin ne diyim sana ya..

bencede ben de cok sinir oldum..
daha ceyizin derdinde..
adam gece oldurmekle tehdit ediyor piskopat..
daha ceyizin derdinde ya..
sinirden ellerim titriyor ya..

Çok pişman olursun seneler geçince canım bir an önce boşan kurtul işe gir kendi parani kazan ne eşyalar alırsın
O adam değişmez bekleme hic

ya neyi izleyecek Allah askina..
adam seni surundurdu daha ne namusu neyi dusunuyorsun Allahim delirecem birazdan ya rabbi..
ya cocuk faln olmadan adamdan uzaklas ya..
birak onun cezasini Allah versin..
sen kimsin nasil surundurecen adami..
ya sen hisseymiyor musun adam seni öldurecekmis daha neyin surundurmesi daha kime kafa tutuyon sen ya..
ayril raporlari sun ona hapis cesasi bile verirlwr uzaklastirma almissin..
ne fayda ya..
seni kapinin onunde bir mermiyle yere serer ..
sen hala gelmissin uzaklastirma diyorsun Allah sana akil versin..
sen hic haber okumuyor musun??
uzAklastirma alan kadinlari gormuyor musun nasil olduruyorlar silahla..
sende akil kalmamis yemin ederim ya..
ailesinin gaziyla veya kendi rizasiyla sen sonuca bak..
bu adam piskopat daha neyin derdindesin ya..
ya cocugun olursa bu adamdan..
olan o cocugga olacak..
yol yakinken bosa su adamk..
biz bos yere yaziyoz buraya..
sen olmeyi sakat kalmayi goze almissin..
yarin birgun olum haberini duyariz sen merak etme sen git o adama kos..
arkana bile bakma koşki gununü gostersin sana..

bencede ben de cok sinir oldum..
daha ceyizin derdinde..
adam gece oldurmekle tehdit ediyor piskopat..
daha ceyizin derdinde ya..
sinirden ellerim titriyor ya..
simdi konu açalım aşk mı madde mi diyelim yorumlayanların %99 aşk diyecek o kadar gerçeklerden uzağız ki üç beş parça eşya derdinde insanlar özde
maddeciyiz çoğumuz bu inkar edilemez

Sizin psikolijiniz yerinde mi? Hanimefendi ne ceyizi ne esyasi ya ?Insan onuruna yarasmayacak muamele goruyorsunuz.Adam vucut butunlugunuze kast ediyor.Halen neyin derdinseniz.Evliliginiz yeniyken cocuk yokken acilen bosanin.Artik dayak yemek size bile normal gelebilir bir zaman sonra insanliktan cikarsiniz.Kocaniz birkac hukuki baslik edinip bosanma davasi acacakmis.Dogrudur evlilik birliginin temelden sarsilmasi ve siddetli gecimsizliginiz var.Ancak şu da var ki vucut butunlugunuze zarar veriyor.Kast var bunu 1 kere yapmsi bile size bu hukumlerden yararlanma firsati verir.Polisler gecici onlem alir kusura bakmayin ve birgun yeterli de olmaz.O yuzden darp raporu ile dava acin.Maddi manevi tazminatinizi alir gurulu onurlu saygideger bir hayat yasar calisir kazanir ayaklariniz uzerinde durursunuz.Aksi cahillikten öte olmaz.

bitek namus sende var bacim ya..
Allah akil versin bir b.k ugruna canindan olacan ..
daha da sana sozum yok..

Sırf size şu mesajı yazmak içşn üye oldum inanın. Forumdaki diğer insanların da belirttiği gibi hiç bir eşya canınızdan önemli değil. Her şeyin yerine yenisi hatta daha iyisi konur ama siz hayata dönemezsiniz. İlk önce bir avukattan bütün haklarınızı yapabileceklerinizi öğrenin. Daha sonra madem intikam istiyorsunuz madem eşya o kadar önemli eşiniz işe gittiği gibi dayayın kapıya nakliye kamyonunu alın bütün eşyaları gidin. Benim halam kendisini aldatan eniştemi aynen böyle terketti. Evden çıkmadan da kiliti değiştirmiş kombiyi de sonuna kadar açmış. Eniştem eve bir gelmiş kapı duvar, anahtar da açmıyor. Çilingirle açmak zorunda kalmış, ev bomboş... O ay ödenen doğalgaz faturası da cabası...
İntikam böyle alınır, dayak yiyip ölürüm de vermem nikahımı diyerek değil!

Daha sana ne yapmasi gerekiyor anlamiyorum. Biran once kurtulsana sende normal degilsin hee esyalarin pesine dusmus birak esyayi fln aaa dostum canin gidecek

Daha sana ne yapmasi gerekiyor anlamiyorum. Biran once kurtulsana sende normal degilsin hee esyalarin pesine dusmus birak esyayi fln aaa dostum canin gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…