Kocam sebepsiz yere boşanacak.

Ömründen5 yıl mı çaldıracaksın hiç uğruna. Ne eşyaymış arkadaş, bir manyakla evlisin hem psikolojik hem fiziki şiddet görüyorsun. Evlilikse yine evlenirsin delirdin mi?

Senin hiç mi canının kıymeti yok, hiç mi değer vermiyorsun kendine?

Boşver öyle adamdan koca mı olur hiç? Hiç uzatma, davanı aç, ailenin yanına git. 0'dan başla hayatına.

Bu gercek olamaz degilmi,kendini degil esyalari dusunuyo inanilir gibi degil,sen bu dusunceyle cok dayak yersin

Aa konunun sonunu okuyunca cok sasirdim ya.
Eften puften sebepler demissin.
Canim senin kendine garezin mi var?
Adam oldurmekten bahsediyor.
DaHa ne derdindesin esya filan.
Ne yap et biran once kurtul bu manyaktan

Ya anlamiyorum madem bu kadar ailesini gormek icin can atiyor evlenmeseydi.cok sinirlendim ya bela okuyasim geldi esinize.yalniz sizin bosanmak icin can atmaniz lazim su kosullarda.her anlamda hepsi birden size zulmetmeye calisiyor, hakaret var şiddet var daha ne bekliyorsunuz? Beden ve ruh sagliginiz bozulmadan terk edin o psikopat kocayi. Allah yardim eder

Neden sen boşanma davası açmıyorsun ? Şiddet görmüşsün, darp raporu almışsın, uzaklaştırma verdirmissin.
Elinde yeterince maddi manevi tazminat nedenin var , ne duruyorsun.
Eşyası batsın. Ne eşyası ? Alırsın götürürsün eşyalarını dert buysa
Kendinize gelin. O adam hasta ve hayatın tehlikede.

Biraz yorumlarını okudum , gerçek anlamda sahtesin sen bu çok açık. Bu kadar senaryoyu yazıp yorulmadın mi , ?

Küçük bir ihtimal gerceksen , olmaz olsun sizin gibiler.

Biraz yorumlarını okudum , gerçek anlamda sahtesin sen bu çok açık. Bu kadar senaryoyu yazıp yorulmadın mi , ?

Küçük bir ihtimal gerceksen , olmaz olsun sizin gibiler.
Ben de 100de 1500 sahte dedim ama kazen geldi 2. üyelik diye. Demek ki fake değil. Paralel evrenden bildiriyo sadece.

Ben de 100de 1500 sahte dedim ama kazen geldi 2. üyelik diye. Demek ki fake değil. Paralel evrenden bildiriyo sadece.

Inanamıyorum , gerçek olduğuna gerçekten üzüldüm.
Hangi kadın aklını bu denli kaçırmış olabilir ki ?

Devamlı şiddet gör, hakaret işit, psikolojik baskı gör, ölümle tehdit edip , yine de ben onu adam edeceğim, namusum var , eşyalarım var baba evine dönemem de, aklım hayalim almıyor.
Gerçekten sinirlerim bozuldu. Halbuki sanal ortam , kapat ekranı uyu ama dünyada böyle birinin varlığı , kendini bu denli hiç sayması insanı rahatsız ediyor.

Bu evlilikte bir de çocuk olmaz inşaallah.

Gerçekten eşiniz sebebsiz yere boşanmak istiyor.ama sizin boşanmak icin cok sebebiniz var.onu süründürecegim derken siz sürunursunuz.eziyet etmeyin kendinize

Valla kendine acimayana ben hiç acimiyorum. İşin garibi imlasi, anlatimi düzgün, belli ki eğitimi de var. Benim asil bu noktada beynim yaniyo.

Yepyeni eşyalardan sonrasını okumadım. Devam et, 1-2 yıl sonra üçüncü sayfa haberi olursun.

konu ile alakası yok ama ben bu bölüme inanmıyorum ....
Hem size cevap, hem konu sahibine mesaj vereyim.
Forumu keşfedeli pek olmadı ama yine de bayağı konu okumuşumdur, bu kadar umutsuzunu görmemiştim.
Adam kadına seni öldürücem diyor kadın boşanıp yeni eşyalarımı onlara bırakmam diyor şaka gibi

Konu gerçekse eğer , sanırım siz ailenizden de çok şiddet görmüşsünüz . Aksi halde hem sizin hem de ailenizin bu kadar kayıtsız kalması mümkün değil . Eşiniz , babanızı gel kızını al diye arıyor ama babanız kızımın boşanmak için haklı sebebi yok diyor . Ciddi olarak soruyorum , siz ve babanız için , haklı sebep nedir ?

Ayrıca derdimi anlatayım derken , insanlara iftira atıyor , vebal alıyorsunuz . Keşke kelimelerinizi biraz daha özenli seçseniz .

Boşanacağıma ölürüm daha iyi diyen kadın ile öldürür bir kaç sene yatarım diye düşünen adam birbirine denktir. Maalesef toplumumuzda bu şekilde düşünen insanlar mevcut Güzel bir araştırma konusu olmuş.

Ortada çocuk yoksa daha ne düşünüyorsun ? Benim kocamda arada bi psikopat piksopat konuşuyor oda şiddet uygular diye korkuyorum ama iyi tarafları da var senin kocanın iyi tarafı da yokmuş. Bi an önce boşan da kurtul. kendini terk edilmez sanar sen böyle yaptıkça. hem Allah büyüktür ilerde daha hayırlı bi kısmet çıkar, artık seni kimse almaz diye düşünme nice boşanmis adamlar var adam gibi adam olan (çok nadir adamlar). Ben çok pişmanım yaptığı hataları evlenmeden önce hemen affettim diye ben sözlerle şiddete maruz kalıyorum ama bu bile insanın canını çok acıtıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…