Kocam sebepsiz yere boşanacak.

kac yasindasin
babana cok kizdim ben olsam babanin yerine zorla seni alir giderdim

Tövbe bismillah
Bu neyin kafası
Canından dahamı önemli eşyası ıvırı zıvırı
Sen aç davayı elinde darp raporuda var

Tek bir soru sorcam evlenmeden önce hiç mi anlamadın diye değişecek diye bekledim diceksin.
Yahu bir insan hiç mi anlamaz. Ailesinin içine girdigin zaman hiç mi bir şey cakmadin nasil insanlar diye. Hic bir insan bir gecede imza atip ertesi sabahi degismez buna bi kere ben inanmam. Illaki sinyalleri evlenmeden verilmistir.
Onu geçtim darbeler sende kafa yaptı galiba. Adam seni öldürdugu zaman yeni esyalarinla evinde helvani yerler artik.

Dört beş yıl süründürmek derken yanlış yazmış olmayasın? O sürünmek bence. Dayak yiyorum diyorsun kalkmış hâlâ daha eşyalarım diyorsun canım yapma bunu kendine. Bu adam iflah olmaz. Çok çok dikkat et bir de çocuk yapma hiç kurtulamazsın. Bu canavarın sana söylediklerini ses kaydı olarak her fırsatta kaydetmeye çalış. Yanına gideceksen ses kaydını aç koy telefonu cebine.. Bu bir ispattır. Telefon konuşmalarında bir şey söylüyorsa uygulama indir görüşme yaparken kaydete basıyorsun karşılıklı görüşmeler kaydediliyor. Darp raporu almakla da iyi etmişsin o seni sindirmeye çalışıyor bir şey yapamayacağına seni inandırmak istiyor. Bence bir avukata danış. Fiziksel ve ruhsal şiddet üzerine boşanma davası açarsan nafaka hakkın ya da evin durumu, paylaşım nasıl olur öğren. Özel olmazsa severek mi evlendiniz,ne kadar süre görüştünüz, yaşınız nedir, bir güvenceniz yani mesleğiniz var mı ve eşiniz nereli?

Haddime degil ama siz iyi degilsiniz bence namusu buna nasıl baglarsiniz. Agiza sakız olmakta ne demek öyle? burada mağdur olan sizsiniz sizin lafinizi kim ederse onun terbiyesizliğidir. Ayrıca aileniz sizin arkanızda degil mi? Bu olanlardan sonra sizin o evde yasamanıza nasıl müsade ediyorlar merak ettim dogrusu

büyüdür o büyü, iki oku üflet geçer
adamın neden boşanmak istediği de ufaktan anlaşılmaya başladı, neyse, size mutluluklar, boşanmayın ölün daha iyi, namusunuza laf gelir maazallah

Ben anlamadim. senin sorunun eşinin seni bosamak istemesi ve senin bosanmamak istemen mi?
BAbanda bir enteresanmis. benim esim arasa gelin alin kizinizi dese anlasamiyoruz dese. babam.asla kalkipta demez kanun onunde kizim boyle boyle diye... abim gelir 1 dk bile beklemez esiminde kemiklerini tek tek kirar benide alir goturur. babaminda eyvALLAH olmaz. kim hakli kim haksiz diye pesine dusmezler onlar icin onemli olan benim kotu durumda olup olmamam.
Hayatimdna endise ederler birkere ki senin kocan tehtitler savuruyor.
EVe geldiğinde baski yapacağını dusundugun, anladigin anda ses kayiti al.
Gerekirse eve gizli kamera taktir.
ARtik erkek ailesiyle ayni apartmanda oturmak istemesi bile bosanmak icin bir sebepken senin bu yazdillarinla polisler koruma bile vermeleri gerek.

Cok pislik adamis. 6 aylik evliskniz adam resmen hizmetci almis.
Sanada cok kızdım hala ayni evde yasamak icin diretiyorsun. yere batsin nafakasi cocugun mu var sanki de nafaka cok lazim olsun sana.
Cocuk yoktur umarim.

Şimdi sizi öldürür de beni aldatıyordu öldürdüm derse sakız olmaz mısnız? Ki kendinizi de savunamazsınız artık

Sözün bittiği yer

Canım o sebepsiz yere boşancak diye konu açmışsın da asıl sen sebepsiz yere hala birliktesin

Sokaktan bir tane azınlık vakti gelmiş erkek kedi buluyorsun. Alıp eve bir kaç gün misafir ediyorsun. O hayvancık koltuklara yatağa falan iseteceksin. O koku sittin sene çıkmıyor. Burada bir üyenin başına gelmişti koltuğu atmak zorunda kaldı. Sonra al kişisel eşyalarını çık. O evde bir daha yasayamazlar korkma :)

Bence konusahibi sen bizi feci trolluyorsun. Insan haklari mahkemesine gidecekmiş kocasını hapislerde surundurecekmis. Ama bosanmadan yapacak bunlari. Çünkü eşyalarını bırakamazmış. Konusahibi o yeni gelin eşyalarını instagramda kurdele bağlayıp paylaşmazsan hatrımız kalır.

Ev de ev, eşya da eşya... Ev kira mı, sizin mi? Sizin ise sen mi aldın senin annen baban mı aldı o evi? Yedirmem diyorsunuz, maaşını bana yedirecek o zaman diyorsunuz ya bilelim yani. Tazminat derdindesiniz vs. bunca şeye boşanmayacağım diye diretiyorsunuz aklıma kötü düşünceler geliyor. Evdeki eşyaları sen mi aldın? Kendi aldığın eşyaları topla kendi evine gönder. Namus diyorsun. Boşanan insanlar namussuz mu yani? Annen baban ne diyor bu işe? Canının derdini bırakıp da yepyeni eşya, ev,tazminat ve maaş derdine düşmen için özel bir neden var mı? İnan aklım almıyor niye yapıyorsun bunu kendine boşanma davası açsan zaten evlilikten sonra aldığınız mallar yarıya bölünüyor nafaka alıyorsun.. Sen daha ne istiyorsun? Bu adam olmayan adamı yola getirebileceği mi sanıyorsun? Ya da durumları iyi de yolayım mı diyorsun? Bak özür dilerim ama ilk mesajdan sonraki yazılarından böyle anlamlar çıkıyor. Madursun ama maduriyetini umursamıyorsun paranın peşine düşmüşsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…