- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi Kendimiezdirmem
-
kac yasindasinAsla babamın evine dönüp eşinden ayrılmış diye kimsenin ağzına sakız olmayacağım.Eşi öldüemüş diye sakız olmak daha iyidir.Namus bu.İş çığrından çıktı.Namusum bu benim asla boşanmıyorum.Merak etmeyin akıl ve fizik sağlığım iyi.Hiçbirşey yapamaz yaparsa hapislerde sürünür.Karısını boşayan haklı sebep sunmalı.Sebep neymiş sırf kölelik yapmıyorum diye.Adam gibi evine eşine sahip çıkacak .Anne baba ile hanım arasındaki farkı anlayacak.Belediyenin aile danışma kısmına başvuracağım.Psikoloğa götürteceğim.Bu adam böyle değildi son dört aydır böyle .Büyü bile yapılmış olmasından şüphem var.
Haddime degil ama siz iyi degilsiniz bence namusu buna nasıl baglarsiniz. Agiza sakız olmakta ne demek öyle? burada mağdur olan sizsiniz sizin lafinizi kim ederse onun terbiyesizliğidir. Ayrıca aileniz sizin arkanızda degil mi? Bu olanlardan sonra sizin o evde yasamanıza nasıl müsade ediyorlar merak ettim dogrusuAsla babamın evine dönüp eşinden ayrılmış diye kimsenin ağzına sakız olmayacağım.Eşi öldüemüş diye sakız olmak daha iyidir.Namus bu.İş çığrından çıktı.Namusum bu benim asla boşanmıyorum.Merak etmeyin akıl ve fizik sağlığım iyi.Hiçbirşey yapamaz yaparsa hapislerde sürünür.Karısını boşayan haklı sebep sunmalı.Sebep neymiş sırf kölelik yapmıyorum diye.Adam gibi evine eşine sahip çıkacak .Anne baba ile hanım arasındaki farkı anlayacak.Belediyenin aile danışma kısmına başvuracağım.Psikoloğa götürteceğim.Bu adam böyle değildi son dört aydır böyle .Büyü bile yapılmış olmasından şüphem var.
Asla babamın evine dönüp eşinden ayrılmış diye kimsenin ağzına sakız olmayacağım.Eşi öldüemüş diye sakız olmak daha iyidir.Namus bu.İş çığrından çıktı.Namusum bu benim asla boşanmıyorum.Merak etmeyin akıl ve fizik sağlığım iyi.Hiçbirşey yapamaz yaparsa hapislerde sürünür.Karısını boşayan haklı sebep sunmalı.Sebep neymiş sırf kölelik yapmıyorum diye.Adam gibi evine eşine sahip çıkacak .Anne baba ile hanım arasındaki farkı anlayacak.Belediyenin aile danışma kısmına başvuracağım.Psikoloğa götürteceğim.Bu adam böyle değildi son dört aydır böyle .Büyü bile yapılmış olmasından şüphem var.
Asla babamın evine dönüp eşinden ayrılmış diye kimsenin ağzına sakız olmayacağım.Eşi öldüemüş diye sakız olmak daha iyidir.Namus bu.İş çığrından çıktı.Namusum bu benim asla boşanmıyorum.Merak etmeyin akıl ve fizik sağlığım iyi.Hiçbirşey yapamaz yaparsa hapislerde sürünür.Karısını boşayan haklı sebep sunmalı.Sebep neymiş sırf kölelik yapmıyorum diye.Adam gibi evine eşine sahip çıkacak .Anne baba ile hanım arasındaki farkı anlayacak.Belediyenin aile danışma kısmına başvuracağım.Psikoloğa götürteceğim.Bu adam böyle değildi son dört aydır böyle .Büyü bile yapılmış olmasından şüphem var.
Hanginiz daha psikopat ?
O kadar da değil bu ev benim o gitti anasının yanında kalıyor.Beni atıp anasıyla yaşayacakmış öyle yağma yok.Dün eve gelmek istedi kapıya geldi.Önceden aramıştı valizini koydum.Almamış.Kim oluyormuş beni gönderiyor ben onu gönderdim.Hatasını anlayacak yoksa sürekli uzaklaştırıp bu evde yaşayacağım.Hiçbir hakkımdan vazgeçmeyeceğim.Ne sığınma evine ne de baba evine gitmiyorum.Bana hiçbirşey yapamaz.Alo dediğimde ekip kapıda bitiyor.Adam olmadı madem anasının evinde yaşayıp maaşını bana yedirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?