Kocam sebepsiz yere boşanacak.

Canından olmak daha iyi yani?E madem böyle bi tercih yapıyosun ölmek mi daha iyi kölelik yapmak mı?Madem namusun için boşanmıyosun adamın köleliğini yap o zaman kendini öldürteceğine

Yepyeni eşyaların da yepyeni eşyaların...gururun?haysiyetin?Sebepsiz yere boşamak istemiyor ki adamın kendine gore sebepleri varmış işte.Yepyeni eşyalarına coreklenmesinler diye ölmeyi mi göze aldin?Tazminat alamazmisim diyorsun,yepyeni esyalarim diyorsun.Niye bu kadar maddiyat dusunuyorsun?Alama hiçbir şey hepsi onun olsun.Kaç kurtar kendini derim.

Hayatınız tehlikede eşiniz öldürmekle tehdit ediyor siz çeyizinizin yeni eşyalarınızın derdine düşmüşsünüz boşanmayı isteyen siz olmalısınız asıl. Yazdıklarınızı okurken bile çok gerildim boşanmak için size göre bir sebep yok dayak yerim hatta gerekirse ölürüm ama boşanmam diyorsunuz, kişi ne yaparsa kendine yapar, hakkınızda hayırlısı olsun.

sağlıklı düşünemediğinizi düşünüyorum bütün bu eziyete yepyeni tazecik eşyalarınız için mi katlanıyorsunuz

Canından olmak daha iyi yani?E madem böyle bi tercih yapıyosun ölmek mi daha iyi kölelik yapmak mı?Madem namusun için boşanmıyosun adamın köleliğini yap o zaman kendini öldürteceğine
Sanki boşananlar namusunu kaybediyor bu zihniyet devam ettikçe
Keşke konu sahibi de en az sizin kadar korksa... Boşanmalarının sebepsiz ve gereksiz olduğunu düşünüyor üstelik

Bunca yıllık bdv okuyucusuyum böyle kafa görmedim.

Kafana çok vurmuş aklın başında değil senin derdine bak ya yeni esyalrinda oturtmayackms bosanmayp surundurcekms adam seni öldürme planları yapıyo farkındamsin? kaç kurtar kendini iki eşya yüzünden canından olcaksn ya gerçekten iyi değilsin yazık bunları bilinçli söylüyorsan da kusura bakma yediğin dayaklardan zevk aliyosun devam et.

Ortada bir yuva yok hanımefendi maalesef.
Umarım bu dediklerinizi yaparsınız, ozaman ayakta alkışlarız sizi...

Haaaa anladım gelinlikle çıktım kefenle donerim diyorsunuz yani.Bosananlar namusunu kirletmiş sayılıyor ki gözünüzde bosanmamakta diretiyorsunuz.Buraya boşuna yazıp sinirlerimizi bozmussunuz o zaman.Zaten kararinizi vermissiniz ne diye yazdiysaniz buraya biz de üzüldük boşu boşuna.

Derdin yepyeni eşya ise, tut bir nakliyeci topla eşyalarını çık git.Eşler arası hırsızlık suçu da oluşmuyor,bu yaptığınız suç değil yani.Eşyaların iadesi için o uğraşıp dursun.Aç davanı,uzaklaştırma kararın darp raporun var.al tazminatını nafakanı kurtul.
Eşya eşya diye diye ölüp gideceksin haberin yok.

Pardon da nafaka falan çalışmıyorsan zaten alacaksın.
Çeyiz takı ona da tamam.

Ama bu manyağı neden boşamayacaksın anlamadım? Biri benim kızımı dövecek gek kızını al diyecek bende o adamı mahvetmeyeceğim!o nasıl baba öyle?

Boşan kurtul

eşinden ayrılanlar milletin ağzına sakız mı oluyor ne biçim düşünceler bunlar

Tane,tane en küçük bir cümle düşüklüğü dahi olmadan, tüm noktalama,büyük küçük harf kurallarına dikkat edilerek yazılmış konunuzu sabrımı zorlayarak okudum. Sizin adamı çekmeye sabrınız varmış.Boşanmayın tabi en iyi ihtimalle 3,5 yıl daha dayağını yer psikolojiyi dağıtır bir kaç kırıkla atlatırsınız bu süreci. Elalemde size dul demez eşyalarınızda o zamana kadar eskimiş olur.Daha bir ay önce aldığı darbeden hayatı boyunca tekerlekli sandalyeye mahkum olan gencecik kadının haberini izledik neler neler var. Siz kendinize değer vermiyorsanız Canınızdan korkmuyorsanız bu kadar aşşağılanmayı hak görüyorsanız burada kim ne desin size ne akıl versin .....

Son düzenleme:
Boşverin boşayın tazminat nafaka ne alıyosanıx alın eşyalarınızıda ikinci ele verin onumı dert ediyosunuz bşkaları eşyalara konmasın die kendi hayatınızı hiçe saymışsınız boşayın hemen allah için dua edecegm ama lütfen kurtulun

Nick içerik uyumu.

Aman sakın boşanma, baba evi pisss baba evi kaka. Milletin ağzına sakız olursun.

Mis gibi dayağını ye otur.

Biraz farklı bir kafa. Eşinizin de hoşuna gidiyordur 'dövüyom sövüyom yine dibimde az daha vurayım' diyodur. Hayat sizin, beden sizin, çeyiz sizin. Siz şimdi bu yaşadıklarım benim kaderimdir diyip sonucunda mutlu olacağınızı düşünüyorsunuzdur. Bilemedim bu kafayla ne kadar yaşarsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…