Kocam sebepsiz yere boşanacak.

Hem fiziksel hem psikolojik şiddet görüyosunuz farkındamısınız?Boşanın çeyiziniz yepyeni eşyalarınız onlara kalmaz alırsınız merak etmeyin.

Ne kadar saygısızca yorumlar yapılıyor konuya. Arkadaşlar ayıptır ya. Herşeyle de dalga geçilmez ki.

Kardeş sen de aklını başına topla. Nikahlanmış evlenmişsin namusun olmuş zaten sanki zorla ırzına geçti ya. Topla eşyanı çık git, canından olma.

Kizim ne duruyosun daha o evde canina mi susadin anan baban seni yolda mi buldu? soverim boyle kocaya ac davani kac kirtar kendini.

Eşiniz tam olarak hangi ülkenin hukuk kanunlarini okumus ben anlamadim.
Türkiye cumhuriyeti MEDENİ kanunu bizimki ya,isviçreden alinma hani.
Önemli olan kimin dava açtiği değil,kimin hakli olduğu.
Letgo'dan,fadedeki ikinci el sayfalarindan falan satisa cikarin esyalarinizi derim ben,hic yoktan parasi size kalsin, eger derdiniz sizin esyalarinizda hüküm sürmemeleriyse. Daha sonra da baba evine gecip dava acin.
Aslinda bu cok salakca bir yontem. daha mantikli olan birsürü yol var ama onlari zaten uygulamazsiniz,boşuna kendimi yormayayim.

Birde allahin izniylr bosanmayacagim demissin yaaa. Allahin izniyle hayati kendine zehir et yeni esyalra sarilip mutlu olursun.

Bu konu fake değilse ciddi anlamda şaşıracağım

Cidden sebepsiz yereymiş

İlk mesajı okudum sadece, nasıl bi zihniyet boşanmayarak intikam alma düşüncesi. Yazık değil mi size. Elimde kanıt olsun istiyorsanız (anladığım kadaroyşa ne ladar döverse dövsün boşanmam diyorsunuz) kamera koyun eve, kanıtınız oşsun bari. Boşanmayarak ondan çok kendinize kötülük etmiş oşursunuz. Yazık etmeyin kendinize sağlıklı düşünemiyorsunuz. Ömür kısa yıllarınızı , gençlüğünizi, güzelliğinizi çöpe atmayın. Çeyiziniz , eşyalarınız çok önemliyse, tutun bi kamyon toplayın pılınızı pırtınızı, bi sabah aniden çıkın gidin.

Çok yanlış düşünüyorsuunz, ilerideok pişman olursunuz, eşiniz ve onun gibi adamlar muhakkak bulur belasını, siz en kısa zamanda kendinizi kurtarın.

Bosanma davası acmadan tazminat davası mi acacaksınız?

Siz tam olarak ne yapmak istiyosunuz ben anlamadim.

Adam seni nasil öldureceginin planlarını yapmış ,sense hala yepyeni esyalarını düsünüyorsun bırak Allah aşkina başinın gözünün sadakası olsun kaç kurtar kendini sakinda çocuk yapmak gibi bir hataya dusme böyle bir caniden...

Yıllardır konyadayim doğdum büyüdüm evlendim gerek çevremde gerek eşimin ailesinde böyle zihniyet görmedim tövbe tövbe nasıl bir adam bu. Aileme yemek yapmadın diye dovulur mu ya ..ne diyeyim ki hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…